Horoscop zilnic

#bani #berbec #taur #gemeni #rac #leu #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #pesti #varsator #horoscop

Zodia ta si banii

O Fecioara isi numara calma banii si ii aseaza inapoi in portofel. Un Varsator va lua o parte din ei cu gandul de a cumpara un cadou pentru cineva fata de care se simte foarte indatorat, din motive mai mult sau mai putin justificate. In acest timp, Sagetatorul va fi plecat deja la o intalnire, unde are de gand sa speculeze o noua oportunitate. Daca vrei sa stii care este atitudinea zodiilor fata de bani, iata un portret in functie de comportamentul lor financiar.

Berbecul si banii

Berbecul vede in bani o modalitate prin care isi poate satisface nevoile. Nu-i priveste niciodata ca pe un bun in sine, insa, mai degraba, ca pe o necesitate. In tinerete poate fi extrem de cheltuitor si actioneaza necugetat, de aceea este mai bine sa nu i se dea pe mana sume mari. O suma mare de bani il face sa simta adrenalina si, odata excitat de potentialul reprezentat de acesti bani, reactiile ii sunt nelimitate. Berbecul este genul de om in stare sa parieze sume uriase, asumandu-si riscuri foarte mari, dar care, daca are noroc, ii aduc castiguri substantiale. Nativii care beneficiaza insa de influente astrale din alte zodii, mai stabile, precum cea a Taurului, pot ajunge mari oameni de afaceri, care stiu cum sa-si gestioneze finantele pentru a construi imperii.

Taurul si banii

Dintre toate zodiile, Taurul este semnul zodiacal cel mai fascinat de simbolul banului. Daca exista cineva care vizualizeaza clar bancnote plutind prin aer, acela este Taurul. Probabil tot un Taur a inventat expresia “sa te scalzi in bani”. Nativul zodiei pune mare pret pe posesiile materiale, iar acestea sunt accesibile numai cu un cont gras in banca. De aceea, pe Taur il vedem muncind neobosit pentru a face avere. El nu concepe viata ca simpla supravietuire, de la o luna la alta, ci ca pe un drum al acumularii. Unii nativi pot deveni lacomi, insa adevarul este ca se pricep de minune sa faca bani. Exista totusi cazuri in care un Taur are un job mai putin bine platit. In aceste cazuri, intereseaza-te cine tine banii in casa. Vei descoperi ca partenerul de viata al Taurului i-a dat acesta portofelul si dreptul de a gestiona banii familiei.

Gemenii si banii

Spre deosebire de Taur, nativul Gemeni nu are deloc simt practic. De obicei, reprezentantul zodiei se invata sa fie multumit numai cu ceea ce are. De aceea, esecurile financiare nu-l afecteaza in profunzime. Este primul care se ridica si porneste iar la drum. Cheltuitor si neprevazator, nativul are nevoie langa el de o persoana mai cumpatata, suficient de rabdatoare pentru a se ocupa de chestiunile financiare care pe el il plictisesc. De obicei, sfera de interese a Gemenilor este strans legata de arta, stiinta, de lumea intelectului, iar a face avere Geamanului i se pare cam primitiv si decadent. Nu poate fi cumparat, pentru ca nu pretuieste banul. Este capabil sa traiasca fericit in cele mai modeste conditii.

Racul si banii

Nativul Rac nu manifesta vreun interes pregnant fata de bani. Cazul cel mai fericit pe care si-l poate imagina este sa provina dintr-o familie instarita si sa nu duca niciodata lipsa banului. Nu-l deranjeaza ca dependenta de familie ii rapeste libertatea si nici nu are orgoliul lucrului cladit prin forte proprii. Pe de alta parte, este o persoana foarte muncitoare si, daca stie sa-si exploateze talentele si aptitudinile, poate crea lucruri impresionante. Este bine sa fie incurajat de mic sa-si castige banii de buzunar, pentru ca mai tarziu sa cunoasca valoarea banului propriu si sa poata sa planifice lucrurile intr-un mod practic si valoros pentru el.

Leul si banii

Leul este una dintre zodiile care se pricepe de minune sa-si urmareasca interesele personale. Iar unul dintre cele mai importante interese ale nativului il reprezinta un trai cat mai bun. Daca se poate, o viata in lux. Arareori intalnesti un Leu lipsit de mijloace materiale. Cel mai adesea, fie face bani din piatra seaca, fie se naste intr-o familie instarita. Ii place sa traiasca bine si poate fi foarte generos cu persoanele la care tine. Daca esti iubit, respectat sau apreciat de un leu, atunci ai toate sansele sa fii primit in casa lui ca un musafir de seama. Iar de ziua ta , probabil cel mai costisitor cadou va veni tot din partea unui Leu. Nativii trebuie insa sa-si infraneze tendinta de risipa, pe care o manifesta adesea si sa nu-si risipeasca averea pe placeri de moment, fara grija zilei de maine.

Fecioara si banii

Este deja cunoscut simtul practic al reprezentatilor zodiei Fecioara. Firi pragmatice, buni organizatori, nativii Fecioara reusesc mai mereu sa-si asigure un trai fara griji. Acest lucru se intampla datorita faptului ca sunt foarte buni si foarte responsabili in meseria lor si reusesc pana la urma sa ajunga la un salariu onorabil. In plus, Fecioarele stiu cum sa-si organizeze bugetul astfel incat sa aiba intotdeauna niste economii. Le folosesc fie in situatii grele, fie pentru a dobandi un bun pe care-l considera necesar: o casa, un teren etc. Economisesc fara sa fie realmente zgarciti. O Fecioara nu va sta in frig pentru a-si reduce facturile la caldura, dar nici nu va face vreodata excese. Nativii zodiei nu cred in noroc, nici nu risca in afaceri care nu prezinta suficiente garantii, preferand sa faca pasi mici si siguri.

Balanta si banii

Pe cat este de interesata de evolutia spirituala si, in general, de tot ce tine de sfera umanismului, pe atat de distanta este Balanta fata de lucrurile materiale. A face avere sau a se gandi prea mult la bani i se pare Balantei un pic frivol. Nu are nici cea mai mica sansa de a deveni sclava banilor. Nu ajunge de obicei stapana peste mari proprietati. Insa, gratie talentelor sale, reusestesa-si asigure un venit decent, care sa-i satisfaca nevoile. Din ceea ce are (mult sau putin), ofera si altora, cu o generozitate dezarmanta. Imparte cu ceilalti cu o sinceritate pe care putini o inteleg, insa ea nu va fi niciodata zgarcita. Acorda credit celor din jur si, de aceea, poate fi pacalita foarte usor, deoarece nu are obiceiul sa verifice nota de plata. Are capacitatea de a-si doza resursele financiare in asa fel incat sa nu duca lipsuri.

Scorpionul si banii

Scorpionul are un comportament financiar care cu greu poate fi inteles de ceilalti. In unele perioade este hotarat sa castige sume fabuloase, in altele, banii nu par sa faca parte din sfera lui de interese. In afaceri, se bazeaza mult pe intuitie si este genul de om care ia decizii in functie de superstitiile pe care le are. In unele cazuri, poate apela la mijloace mai putin cinstite, pentru a-si realiza scopul. De aceea, i se intampla sa fie implicat in Situatii financiare dificile si in afaceri dubioase. Succesul financiar, atunci cand il doreste, poate sa fie la fel de placut pentru el precum o partida de sex. Banii nu reprezinta un bun in sine, dar sunt o promisiune a ceea ce ar putea fi. Fire independenta, profund individualist, Scorpionul gaseste in bani autonomia de care are nevoie pentru a se simti sigur pe el si liber.

Sagetatorul si banii

Atitudinea unui Sagetator creioneaza doua portrete, la fel de puternice. Exista nativi Sagetator care sunt profund dezinteresati de sfera materiala si care nu manifesta niciun talent special in a face bani. Acestia nu fac avere, dar nici nu inseamna ca mor de foame. Marele lor avantaj consta in faptul ca reusesc sa se multumeasca cu ceea ce au. Pe de alta parte, exista Sagetatori foarte intreprinzatori, care pot face averi fabuloase. Sunt cei dispusi sa riste mult, pentru a castiga enorm. Uneori, au parte de esecuri. Dar alteori urca pe primul loc in top si sunt admirati sau invidiati de o lume intreaga. Spre deosebire de Fecioare, Sagetatorii cred in noroc si sunt dispusi sa-si urmeze steaua lor norocoasa, in speranta de a da lovitura. Ceea ce uneori chiar se intampla.

Capricornul si banii

Daca o afacere are un succes nebun peste noapte, cel care va considera situatia cam dubioasa va fi un Capricorn. Nativilor zodiei li se potriveste expresia “rece si calculat”. Capricornii nu traiesc in saracie, dar nici nu se scalda in lux. Excesele nu-l caracterizeaza. In schimb, sunt mari fideli ai reglementarilor demult stiute, ai metodelor traditionale, testate si paratestate. Orice reprezinta risc, mai ales in domeniul financiar, ii da Capricornului fiori pe sira spinarii. Incet si singur, strange banut peste banut, traind intr-o oarecare austeritate. De aceea, rudele care mostenesc averea unui Capricorn ar putea sa aiba parte chiar de o suma impresionanta. Capricornii se multumesc cu putin. Pentru ei nu este importanta clipa prezenta, ci nevoia unui viitor destul de bine calculat.

Varsatorul si banii

Varsatorul nu poate fi sedus de bani, desi este impresionat sa vada luxul la altii. Se multumeste cu putin si, in general, nu are mare talent la afaceri in scop personal. Pe cat de dezinteresat (uneori exagerat) este sa faca bani pentru sine, pe atat de talentat este sa ofere siguranta financiara altora (familiei, unei societati, unei organizatii etc). Exista multi Varsatori care castiga bine, dar dau totul familiei si lor nu-si cumpara niciodata nimic. Nu pastreaza banii pentru sine deoarece preocuparile lui fac parte din alta sfera. Poate fi usor manevrat, exploatat si pacalit, deoarece nici nu-i trece prin cap ca unii ar vrea sa-l insele. Traieste mereu cu senzatia ca da prea putin si primeste prea mult, astfel incat isi risipeste banii pe care-i are si abia mai tarziu isi da seama de greseala. Trebuie sa invete sa aiba mai multa grija de proprii bani.

Pestii si banii

Zodia Pestilor reprezinta, in general, ultimul grad de evolutie uman, incheierea unui ciclu cosmic, depasirea contrariilor existentiale, moment care precede renasterea din perioada dominata de Berbec. Si cum ar putea semnul Pestilor, in aceste conditii, sa insemne implinire prin bani? Pestii sunt cunoscuti ca una dintre zodiile cele mai capabile sa se autodeposedeze. Este vorba despre posesiile lumesti, inclusiv banii. De aceea, majoritatea nativilor nu manifesta interes pentru domeniul financiar, preocuparile lor si idealurile fiind cu totul altele. Exista, insa, Pesti speculatori, profund implicati in finante. Exista insa si numeroase riscuri care duc la dezastre. De aceea, li se recomanda mai multa prudenta in ceea ce priveste implicarea in afaceri si situatii riscante.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului