Horoscop zilnic

#horoscop 2010 #varsator

Horoscop 2010 zodia Varsator

Predictii 2010. Horoscop General 2010 Varsator. In 2010, Varsatorii isi doresc in primul rand sa-si imbunatateasca viata, in toate ariile sale existentiale.

Pentru acest lucru, nativii sunt dispusi sa munceasca mult si vor avea sansa sa realizeze toate acele lucruri care pana acum nu s-au concretizat. Vor avea pe tot parcursul noului an sansa de a-si folosi aptitudinile personale si profesionale pentru a-si vedea visul indeplinit.

Anul 2010 le aduce numeroase surprize si schimbari de situatie si nu toate sunt neaparat fericite, insa Varsatorii isi pastreaza optimismul. In special acest lucru ii salveaza. Relatia cu prietenii si cu persoanele apropiate joaca un rol important in implinirile lor sufletesti. In dragoste, nativii cauta acele relatii care se dezvolta armonios, lipsite de complicatii si tulburari.
 


Horoscop 2010 Varsator - Dragoste si sex Varsator 2010
 


Daca au deja o relatie stabila, primul sfert al anului 2010 este unul linistit. S-ar zice ca nativul Varsator comunica telepatic cu persoana iubita, deoarece se inteleg unul pe celalalt fara sa mai fie nevoie de cuvinte. Daca insa au existat deceptii amoroase in trecut, incep anul cu un sentiment amar, de care nu pot scapa cu una cu doua. Cu toate acestea, prin martie exista sansa sa cunoasca o persoana deosebita.

In aprilie, Varsatorii care au o relatie se bucura in continuare de stabilitate. Din cand in cand, insa, relatia de cuplu este pigmentata cu mici certuri sau dezacorduri, cat sa nu se poata plange de prea multa liniste. Astfel de momente este bine sa fie tratate cu atentie, pentru ca ele sa nu se adune si sa creeze un conflict deschis . Cei singuri incep sa-si recastige increderea in providenta, gratie unei noi aparitii in viata lor, care ii determina sa scoata nasul afara din cochilie si sa se bucure iar de viata.

Incepand din iulie, experientele amoroase devin incendiare. Fie ca sunt prinsi deja intr-o relatie, fie ca nu au pe nimeni, Varsatorilor li se aprind calcaile asa cum nimeni nu s-ar fi asteptat din partea lor. Noua persoana aparuta in viata lor este suficient de interesanta pentru a le acapara intreaga atentie. Pentru cei care au deja un partener, lucrurile se complica, deoarece tentatia este mare si pana la infidelitate nu mai ramane decat un pas.

In ultimul trimestru al anului, apar certuri cu partenerul de viata pe motive financiare . Varsatorii sunt interesati numai de potentialii parteneri capabili sa le ofere confort si liniste sufleteasca . Nu este exclus sa se puna la cale o casatorie. Pentru altii insa, anul se incheie in singuratate. Va fi nevoie sa-si pastreze totusi speranta, pentru ca cerul lor se va insenina candva.

 

Horoscop 2010 Varsator - Cariera si bani Varsator 2010



Anul 2010 incepe bine pentru Varsatori , in planul carierei. Se poate sa castige mai mult sau sa primeasca un post mai important. Au parte de o atmosfera linista la locul de munca si rezultatele bune nu se lasa asteptate. Cele mai bune castiguri pentru acestia vin in special in sfera afacerilor, insa nu multi isi asuma astfel de responsabilitati. Incepand cu aprilie, este bine sa-si concentreze atentia asupra oamenilor cu care lucreaza.

Relatiile profsionale trebuie sa fie fructuoase si sa se evite conflictele. Nativii vor fi obligati sa se foloseasca de toate abilitatile lor pentru a aplana conflictele. In caz contrar, o alta solutie este sa caute un job care sa li se potriveasca mai bine. Este o perioada cu destul de multe cheltuieli, poate mai multe decat isi pot permite.

Dupa iulie 2010 se poate ca Varsatorii sa calatoreasca in scop profesional. Au rezultate bune fie ca urmare a proiectelor inovatoare pe care le pun pe picioare, fie ca urmare a puterii lor de munca si a unei bune organizari. Daca isi doresc o marire de salariu, ar fi bine sa ceara, pentru ca nimic nu le va pica din cer.

Pe de alta parte, daca fac cheltuieli excesive, curand situatia lor financiara va fi destabilizata. In ultimele luni ale anului, nativii se poate sa o ia de la capat intr-un loc nou. Nu vor fi scutiti de probleme, mai ales ca trebuie sa se acomodeze la un nou mediu de lucru. Familia ii ajuta cu bani, mai ales daca au in plan o achizitie foarte importanta, precum un teren, o masina sau o casa. Cu toate acestea, sunt nevoiti sa analizeze foarte bine situatia si poate chiar sa ceara sfatul unui specialist.


Horoscop 2010 Varsator - Sanatate si stare de spirit Varsator 2010



Chiar daca nu le place deloc sa manance numai verdeturi si sa bea ceaiuri, Varsatorii sunt nevoiti, incepand din prima parte a lui 2010, sa faca toate aceste “sacrificii”. Este nevoie sa-si supravegheze alimentatia mult mai serios decat au facut-o pana acum sau se vor trezi cu probleme de sanatate si cu cateva kg in plus. Iar acestea din urma cu greu le vor da jos.

Incepand cu luna aprilie, dispun de suficient timp pentru a iesi la aer, mai ales ca vremea este deja placuta pentru plimbari. Si cum lor le place sa umble mult, aceste activitati in aer liber le tonifica organismul. Nu trebuie sa uite ca exercitiul fizic se combina cu o alimentatie sanatoasa, pentru rezultate optime.

Din vara, excesul de produse excitante (sucuri acidulate, tigari, cafea, mancaruri etc) ii poate face pe Varsatori sa fie cam irascibili. Incep si ei sa inteleaga faptul ca toate aceste excese dauneaza nu doar organismului, dar si look-ului lor. Iar daca si-au pus in cap sa cucereasca pe cineva, ar fi bine sa aiba grija si de sanatatea lor.

In ultima parte a anului Varsatorii devin mai sensibili, iar organismul lor le transmite semnale. Racesc usor si pot avea probleme stomacale. Daca situatia se agraveaza, este bine sa ai masuri, pentru a nu avea o sanatate instabila, cu suisuri si coborasuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului