Interpretarea viselor

#interpretare vise #amor #vis #sex #dragoste

Ce insemna daca visezi ca faci sex cu un coleg de serviciu

Sa visezi e un lucru obisnuit. Visam de cel putin cinci ori in timpul noptii, insa rar ne si amintim visele. Cand reusim sa o facem ramanem uimiti de scenariile care s-au desfasurat in mintea noastra cat am dormit.

In vis e posibil absolut orice. Poti intalni oameni necunoscuti, poti sa fii intr-un loc, apoi imediat in altul si asa mai departe. Unul dintre cele mai comune vise este cel legat de serviciu. Jobul face parte din viata noastra in stare de veghe, face parte din identitatea noastra. Printre cele mai frecvente vise care au legatura cu serviciul este si cel in care ai parte de o partida de amor cu un coleg de birou. Visul acesta poate fi destul de stanjenitor si de confuz, mai ales daca nu simti o atractie fizica deosebita fata de obiectul pasiunii din vis.

Expertul in interpretarea viselor Lauri Quinn Loewenberg, autorul cartii ”Dream on It: Unlock Your Dreams, Change Your Life”, sustine ca, daca este vorba despre un coleg/ o colega de care nu esti atras/a in mod obisnuit, inseamna ca este vorba despre un proiect sau un obiectiv pe care trebuie sa il realizati impreuna, iar tu te gandesti incontinuu la acest lucru. De asemenea, o alta semnificatie mai poate fi aceea ca persoana respectiva are o trasatura de caracter, o aptitudine, o functie, pe care si tu ti-ai dori sa le posezi.

Atunci cand iti inseli partenerul in vis rareori inseamna ca vrei sa faci acest lucru in viata reala, asa ca nu trebuie sa iti face griji.

In schimb, e posibil sa iti semnaleze faptul ca iti doresti sa ai parte de raporturi sexuale mai dese si acesta este motivul pentru care iti inseli partenerul in vis, intrucat colegul care face obiectul pasiunii onirice iti aminteste de persoana iubita.

Colegul de munca poate fi, de asemenea, o versiune mai veche a iubitului tau, astfel incat subconstientul tau si-ar putea exprima dorinta de a avea parte de partide de amor mai dese, asa cum se intampla in prima parte a relatiei.

Visele in care faci sex cu un coleg de serviciu pe care eventual nici macar nu il simpatizezi in viata de zi cu zi pot avea legatura cu una din partile tale masculine sau feminine pe care vrei sa le activezi mai mult la tine, in incercarea de a-ti mentine echilibrul psihic. Iar daca visul nu te tulbura sau nu iti provoaca teama, poate fi un semn de evolutie personala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din interpretarea-viselor

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top