Zodia ta si cariera

#zodii #horoscop #cariera #astrologie #2020

Care este jobul perfect pentru zodia ta, in 2020

Esti confuz in legatura cu optiunile de cariera din 2020? Te intrebi daca esti la locul de munca potrivit? Iti prezentam jobul perfect in functie de zodia ta, astfel incat sa faci alegerea corecta.

Berbec

Agresivi si impulsivi, berbecii au tendinta de a exagera in multe privinte. Deci, cel mai bine este sa isi asume o profesie care implica lupta pentru o cauza! Sunt lideri naturali iar pozitia de conducere ii avantajaza. Avand in vedere spiritul lor aventuros, se descurca bine ca antreprenori.

Taur

Taurii sunt lenti si cu multa atentie in privinta lucrurilor marunte. Un taur poate lucra bine ca si contabil, bancher sau un functionar public si nu isi poate permite sa fie superficial. Muzica si dansul sunt, de asemenea, alegeri naturale pentru taurii cu simtul artistic dezvoltat. Taurii se descurca si ca arhitecti, artisti, bijutieri, scriitori si modele.

Gemeni

Fiind foarte schimbatori gemenii functioneaza cel mai bine atunci cand sunt apreciati. Pot fi producatori TV sau prezentatori excelenti. Sunt foarte buni in marketing si agentii de turism. Sunt inclinati in mod natural spre limbi straine si pot fi mari lingvisti, profesori si lectori.

Rac

Sensibili si timizi, racii sunt inzestrati cu o imaginatie puternica si le este recomandata o cariera in arte - scrierea, pictura si publicitatea sunt unele dintre cele mai bune alegeri ale lor. Se descurca bine in marketing si comert.

Leu

Lideri innascuti, leii sunt cei mai buni directori. Un job de diplomat este de asemenea o varianta. Acest semn maiestuos al zodiacului poate face totul cu un stil deosebit. Atata timp cat vor fi pe pozitii de putere, leii va fi lideri exemplari, inspirand si motivand adeptii sa faca tot ce li e cere.

Fecioara

Meticulosi in legatura cu munca lor, fecioarele sunt perfecte oriunde este nevoie de o mare precizie. Se descurca bine in domenii precum vanzarile. Totusi, in domeniul stiintei, fecioara este in elementul sau si exceleaza in profesii precum inginerie si medicina. Agricultura si horticultura sunt alte doua optiuni bune.

Balanta

Balanta poate comunica oricand si cu oricine. Dreptul, marketingul, comertul cu marfuri sau chiar mecanica sunt profesii in care exceleaza. Marea este o atractie pentru ei, iar in 2020, o cariera in navigatie ar putea fi o solutie.

Scorpion

Pasionali si mandri, scorpionii sunt dedicati cu totul profesiei. Scorpionii lucreaza bine in domeniul medical. In calitate de chirurgi, sunt incomparabili. Dedicarea cu care fac totul ii face ideali in armata si marina, deoarece sunt loiali.

Sagetator

Indragostiti, stangaci si talentati, sagetatorii au un gust natural pentru drama asa ca teatrul si filmele sunt alegeri optime. Sagetatorii ar putea construi o cariera si in religie si politica. Pentru ca iubesc miscarea pot devin sportivi sau pot desfasura o activitate care implica sport.

Capricorn

Dedicati, muncitori si consecventi, capricornii pot sa nu fie cei mai bun colegi de munca insa sunt preferatii sefilor. Fiecare profesie are un loc pentru capricorni. Sunt recomandate in special locuri de munca legate de agricultura, silvicultura, educatie si biologie. Sunt excelenti ca si contabili.

Varsator

Acest semn zodiacal este cel mai dificil de plasat si de inteles. Posedati de un intelect mult superior celui obisnuit, Varsatorii tind sa gaseaca propria cale. Multi lucreaza in inginerie marina, aviatie, scufundari la adancime si cercetare stiintifica Pictura si scrisul sunt alte doua vocatii ale varsatorului.

Pesti

Misticismul este refugiul pestilor. Arta si muzica sunt perfecte pentru ei. Ocultul ii fascineaza cel mai mult, iar pestii se gasesc adesea implicati in astrologie si stiintele paranormale. Actoria, sculptura si pictura sunt, de asemenea, vocatii in care exceleaza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro