Zodia ta si cariera

#bani #astrologie #cariera #horoscop #predictii #cariera zodii

Ce cariera trebuie sa urmezi pentru a te imbogati, in functie de zodie

Iti doresti prosperitate financiara? Este aproape imposibil sa obtii acest lucru, daca nu tii cont de aptitudinile si de predispozitiile astrale impuse de zodia ta. Doar daca esti cu adevarat priceput la ceva poti excela in acel domeniu, iar profesionalismul aduce dupa sine si imbogatirea.

Nu de putine ori, oamenii nu tin cont de caracteristicile zodiei lor atunci cand isi aleg o cariera, motiv pentru care nu prospera si nu ajung sa evolueze. Probabil ca iti doresti si tu sa stii ce competente ai si ce domenii te reprezinta, in functie de zodie!

Berbec

Daca esti un reprezentant al acestei zodii, trebuie sa tii cont de faptul ca nativilor Berbec le place sa ocupe functii de conducere. Orienteaza-te profesional in functie de preferintele tale, dar acorda importanta crescuta imbunatatirii aptitudinilor de lider. Cu siguranta, destinul tau este sa te imbogatesti dominand alti oameni.

Taur

Chiar daca Taurii au o tendinta de a-si dori sa se imbogateasca usor si chiar sa parvina, nu sunt scutiti de parcurgerea tuturor etapelor necesare prosperitatii. Firi dominante, precum Berbecii, sunt potriviti in functii manageriale. Asa ca, daca esti Taur, axeaza-te pe imbunatatirea competentei de a conduce oamenii si vei reusi, negresit.

Gemeni

Esti un nativ al zodiei Gemeni? Atunci, talentele tale oratorice si preocuparile intelectuale te vor conduce catre profesii precum marketingul. Ai succesul asigurat, pentru ca stii si cum sa te porti cu oamenii din jurul tau si iti face placere sa interactionezi.

Rac

Daca esti Rac, vei incerca neincetat sa avansezi in cariera, osciland intre a fi manager intr-o companie sau a dezvolta propria afacere. Este indicat sa-ti alegi o cariera in constructii sau in vanzari si sa nu iti asumi responsabilitatea propriului business.

Leu

Ai inclinatii evidente catre arta si moda si, implicit sanse foarte mari sa prosperi in aceste domenii. Fa ceea ce iti place si nimic nu iti va sta in cale. Entuziasmul de care dai dovada si puterea de munca, atunci cand iti place ceea ce faci, te vor propulsa pe treptele bogatiei.

Fecioara

Esti perfectionist si dai dovada de mari abilitati organizatorice. Alege-ti cariera in functie de obsesiile tale, pentru ca este important sa le satisfaci in timp ce te imbogatesti. Poti fi organizator de evenimente sau chiar medic, data fiind inclinatia catre ordine si curatenie.

Balanta

Talentele tale in ceea ce priveste comunicarea sunt imbatabile. Orienteaza-te catre orice profesie care implica abilitati oratorice si nu vei da gres. Poti deveni un avocat de succes, om politic sau poti alege o cariera in vanzari.

Scorpion

Trebuie sa-ti satisfaci curiozitatea si sa-ti pui in valoare calitatile de detectiv. Desigur, poti alege o cariera chiar in politie. Ai ambitia necesara reusitei, si faptul ca esti capabil sa protejezi principiile in care crezi te va conduce catre succes si imbogatire.

Sagetator

Fara indoiala, esti pasionat si extraordinar de priceput la calcule matematice. Alege-ti profesia tinand cont de aceste calitati. Poti fi un contabil de renume sau un programator excelent, trebuie doar sa astepti si banii vor curge.

Capricorn

Iti doresti cu ardoare sa fii independent si sa conduci propria afacere. Fii fara grija, ai toate calitatile necesare oamenilor de afaceri. Insa trebuie sa tii cont de faptul ca esecurile li se intampla si celor mai luminate minti, si sa nu renunti cu usurinta la visul tau. Dorinta permanenta de a te afirma iti va fi de folos in drumul anevoios catre succes si bogatie.

Varsator

Te caracterizeaza originalitatea si nevoia de a aduce inovatii domeniilor artistice. Indiferent daca pasiunea ta este legata de moda sau de alte derivate ale artei, precum arhitectura, vei avea succes doar urmandu-ti instinctele creative.

Pesti

Esti sensibil la problemele celor din jurul tau si iti doresti cu orice pret sa ajuti. Incearca-ti norocul in medicina, in asistenta sociala sau in psihologie terapeutica. Contributia ta la bunastarea altor oameni te va purta pe culmile succesului si ale bogatiei.

Sursa foto: usafreemoney.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro