Zodia ta si cariera

#astrologie #cariera #predictii #zodie #cariera zodii

Ce fel de angajat esti in functie de zodie

Reprezentantii semnelor zodiacale se comporta diferit in societate. Un caz particular de colectivitate este locul de munca, unde fiecare persoana se manifesta in functie de propria rezistenta la stres, de adaptabilitate, de capacitatea de a comunica.

Afla ce puncte forte si slabe ai tu in cadrul unei companii si totodata invata sa cum sa te porti cu ceilalti colegi de serviciu, in functie de semnul zodiacal sub care te-ai nascut.

Berbec

Berbecii debordeaza de energie la locul de munca si profita de orice ocazie sa faca ceva nou. Nu au dificultati in a gasi solutii problemelor si sunt foarte dinamici. Se feresc de rutina si nu li se pare confortabil un program strict. In plus, Berbecii sunt lideri innascuti, astfel ca se plictisesc repede daca nu au suficient de multa responsabilitate.

Taur

Singurul defect al angajatului Taur este ca se adapteaza cu dificultate. In rest, da dovada de pragmatism, de ambitie in a gasi cea mai avantajoasa rezolvare a sarcinilor si de loialitate nemarginita. Este foarte disciplinat si urmeaza cu strictete dispozitiile.

Gemeni

Gemenii sunt comunicatori extraordinari si le plac joburile care ii solicita si in plan social. Propun des idei noi, cel mai adesea bune. Le place sa ia initiativa si este posibil sa actioneze singuri uneori. Pe de alta parte, nu le place sa fie constransi in vreun fel, asa ca se vor stradui sa-si castige independenta.

Rac

Racii nu vor sa isi neglijeze caminul si familia din cauza jobului. Asta nu inseamna ca nu sunt implicati emotional si la locul de munca, ba dimpotriva, au tendinta sa devina sentimentali cu colegii de birou. Au nevoie sa se simta in siguranta si apreciati, dar rasplatesc asta cu devotament.

Leu

Leul s-a nascut sa fie lider. Nu numai ca este vedeta oricarui colectiv, dar isi asuma responsabilitatea si este constient de propria superioritate. Nu exista indoieli cu privire la ascensiunea lui in cariera. De asemenea, ii place ca meritele sa ii fie recunoscute si laudate.

Fecioara

Este un fapt cunoscut ca Fecioarele sunt perfectioniste si meticuloase nu doar cu propria munca, asa ca nu se dau in laturi de la a-i critica si pe altii. Sunt practice si orientate catre rezultate. Pot cadea in capcana de a deveni workaholice, tocmai pentru ca se straduiesc sa faca totul ireprosabil.

Balanta

Nativilor Balante le place echilibrul si corectitudinea. S-ar putea ca din spirit justitiar sa uite de diplomatie si sa incerce sa redreseze lucrurile intr-un mod impulsiv. Punctul slab al Balantelor este vulnerabilitatea in fata stresului.

Scorpion

Mintea Scorpionului merge brici, are o capacitate de analiza absolut extraordinara. Cei nascuti in aceasta zodie sunt constienti de calitatile lor si stiu sa si le puna in valoare, pentru ca cel mai adesea isi doresc sa avanseze in cariera si este un fapt cunoscut ca nimic nu le poate sta in cale.

Sagetator

Acesti nativi sunt foarte energici si plini de entuziasm. Sunt extraordinar de inteligenti si isi incununeaza proiectele cu optimism. Adesea, acest optimism degenereaza in idealism, motiv pentru care pot exagera cu franchetea si modul direct de a spune lucrurilor pe nume.

Capricorn

Capricornii sunt practici si cu picioarele pe pamant, insa foarte constienti de propriile calitati. Sunt buni organizatori si isi asuma responsabilitatea joburilor de top. De altfel, sunt foarte ambitiosi in privinta dezvoltarii carierei.

Varsator

Varsatorii beneficiaza de o puternica dezvoltare intelectuala, iar acest lucru le da curaj sa ia initiativa la locul de munca. Au adesea idei inovatoare si nu se sfiesc sa incerce sa-si impuna punctul de vedere.

Pesti

Pestii au o imaginatie bogata, dar sunt mai eficienti atunci cand lucreaza singuri, nu in echipa. Fiind sensibili la mediul inconjurator, acestia trebuie sa fie inconjurati de oamenii potriviti, care sa-i inspire si alaturi de care sa se simta in largul lor. Punctul lor forte in contextul locului de munca este adaptabilitatea.

Sursa foto: wilco.org

Sinziana Patru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului