Zodia ta si cariera

#bani #horoscop #zodii #zodii cariera #zodii bani

Cele mai usoare cai de a castiga bani, in functie de zodia ta

Te afli in cautarea de cai cat mai usoare de a castiga bani, insa nu stii ce strategie ar functiona in cazul tau? Speculeaza din plin calitatile pe care ti le-a insuflat zodia in care te-ai nascut si foloseste-ti la maximum potentialul de a-ti asigura un trai confortabil din punct de vedere financiar.

Berbec. Cea mai buna cale de a ajunge in topul Forbes al miliardarilor este sa initiezi proiecte, sa pui bazele afacerii tale proprii si sa conduci echipe de oameni, care sa produca bani pentru tine. Esti un lider innascut si stii sa iti asumi riscuri in timp util si la momentul potrivit. Revolutioneaza o industrie de consum si pregateste-ti seiful sa fie umplut de bancnote valoroase!

Taur. In cazul tau, calea cea mai buna de a face bani este sa apelezi la gandirea ta logica impecabila. Poti fi un manager de proiect talentat, pentru ca ai un simt organizatoric innascut si esti un bun strateg. Nu te astepta sa te imbogatesti peste noapte, succesul tau financiar vine lent si pe baza unei munci sustinute.

Gemeni. Speculeaza-ti la maximum carisma si energia pozitiva pentru a castiga bani rapid, acestea sunt cele mai importante calitati ale tale, ce te pot ajuta pe plan financiar. Poate ca o cariera in PR, una artistica sau in diplomatie ti-ar putea aduce rapid beneficii financiare. Planul B: pune-ti sarmul la bataie, va fi intotdeauna cel putin o persoana potenta financiar, care se va lasa cucerita de tine.

Rac. 
Functiile de conducere intr-o companie ti se potrivesc perfect, iar placerea pe care o resimti atunci cand detii puterea te motiveaza sa ajungi cat mai sus. Ajungi rapid manager, sef, coordonator, adica in acele pozitii cu cele mai ofertante remuneratii.

Leu. Astrele iti daruiesc un noroc incredibil la bani, astfel ca nu ar fi rau deloc sa te bazezi pe sansa, atunci cand vrei sa te imbogatesti. Joaca la loto, investeste intr-o afacere, speculeaza la bursa etc. Orice circumstanta oportunista de acumulare de venituri te avantajeaza, caci zodia ta este cea destinata castigurilor substantiale.

Fecioara. Obsesia ta pentru perfectiune, tenacitatea, harnicia nativa si perseverenta te ajuta intotdeauna sa excelezi in afaceri. Astfel, nici nu e nevoie sa alergi tu dupa bani, vor veni ei la tine, tocmai pentru ca obtii performanta in orice activitate ai intreprinde. Construieste ceva al tau si priveste cum, incet si sigur, contul tau din banca prinde proportii.

Balanta. Iti doresti cu tot dinadinsul sa ai carduri de credit pline-ochi, pentru ca iti place viata luxoasa si extravagantele. Din pacate, spirit antreprenorial nu ai, iei cu greu decizii si nici nu excelezi la capitolul "noroc". Prin urmare, cel mai simplu este sa iti gasesti un partener instarit, care sa te sprijine neconditionat.

Scorpion. In zodia ta s-au nascut cei mai multi miliardari care au facut multi bani din afaceri nonconformiste. Ai o intuitie fantastica si stii sa speculezi orice oportunitate, astfel ca postul de antreprenor ti se potriveste perfect. Gaseste o idee de afaceri la care nu s-a gandit nimeni pana acum si pune-o in practica: te va surprinde profitul pe care il poti obtine.

Sagetator. Tu te afli intr-o continua goana dupa bani, pentru ca nu iti place deloc sa ii strangi, insa iubesti cel mai mult in viata sa ii cheltuiesti. Daca va fi sa te imbogatesti, o vei face facand apel la inventivitate, creativitate si un talent doar al tau, pe care nu multi oameni il au. Incearca sa scrii un roman sau sa inventezi un robotel casnic, ai putea da astfel lovitura.

Capricorn. Daca vrei sa castigi bani, apeleaza la spiritul tau de lider si nu te multumi cu putin. Poti deschide propria firma sau asociatie, in care sa coordonezi oameni si sa scoti bani din piatra seaca - la acest lucru te-ai pricepe perfect. La fel de important este sa economisesti bani si sa ii reinvestesti, alte doua calitati cu care te-a inzestrat zodia ta.

Varsator. Fara doar si poate, viziunea ta unica despre lume si mintea ta sclipitoare te ajuta sa excelezi in orice domeniu de activitate, mai ales daca ai posibilitatea sa inventezi ceva care sa conduca la o evolutie tehnologica sau stiintifica. Poti ajunge sa acumulezi o avere substantiala, pentru ca esti cea mai descurcareata zodie dintre toate.

Pesti. Succesul tau financiar consta in parteneriate, fie ca te asociezi cu un om de afaceri potent, fie ca te casatoresti cu un partener putred de bogat. Mai poti castiga bani din mosteniri in timpul vietii, insa cel mai sigur este sa muncesti neobosit si sa te folosesti de simtul nativ al banilor.

Foto:extratextual.tv
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare