Zodia ta si cariera

#interviu #astrologie #cariera #zodii #predictii # interviu de angajare #cariera zodii

Cum sa ai succes la un interviu de angajare, in functie de zodia ta

Piata muncii este mai provocatoare ca niciodata in prezent, iar un interviu de angajare a devenit proba de foc prin care multi candidati la un loc de munca trebuie sa treaca. Dintre miile de aplicatii primite de companii in urma anunturilor, foarte putine sunt aprobate pentru o intalnire fata in fata. Zodia ta te ajuta sa ai succes in calitate de intervievat si sa iti dublezi sansele de a fi recrutat de firma in care doresti sa faci cariera.


Berbec

Increderea in fortele proprii este esentiala pentru oricine, dar mai ales pentru tine, cand concurezi pentru un post care iti solicita auto-motivatia. Problema zodiei tale consta in tendinta de a te precipita si de a-ti controla cu greu trairile. Echilibreaza-te nervos, fii un ascultator activ si pune un numar corespunzator de intrebari (sub 7!).


Taur

Fermitatea si stabilitatea sunt punctele tale forte la locul de munca, insa ele te pot dezavantaja initial, la interviul de angajare. Este foarte important sa dai dovada de o gandire maleabila, altfel angajatorul va avea retineri in privinta puterii tale de adaptare. Arata-i ca esti o fire concilianta si deschisa la noi orizonturi si puncte de vedere.


Gemeni

Curiozitatea ta nativa si scepticismul care te caracterizeaza sunt calitati care te ajuta de obicei sa faci fata cu brio neprevazutului. La interviul de angajare, lasa-ti potentialul viitor sef sa conduca discutia si asculta la fel de mult cat vorbesti. Fii dinamic, dar nu obositor.


Rac

Imediat ce intri in cladire, incepi deja sa vezi ca decorul nu este pe placul tau, oamenii par tristi sau indisciplinati etc. Incearca sa te concentrezi strict pe ce te asteapta in activitate si fa abstractie de alte detalii din mediul inconjurator. Este posibil sa te lasi descurajat de lucruri prea putin importante si sa pierzi un tren bun pe traseul tau profesional.


Leu

Sigur, te-au chemat la interviu, deci ai in mod cert calitati care il face pe angajator sa fie interesat de tine. Chiar si asa, nu doar tu trebuie sa fii impresionat de ceea ce ti se ofera! Asculta cu atentie ce cerinte ti se impun si gandeste-te bine daca le poti indeplini. Odata ce intelegi ca trebuie si tu sa faci impresie buna, succesul este garantat.


Fecioara

Atentia la detalii este "darul" tau de pret in indeplinirea sarcinilor de serviciu, insa la un interviu de angajare, este foarte important sa ai o viziune de ansamblu asupra lucrurilor. Arata clar angajatorului ca te poti concentra si la scara larga, nu strict pe amanunte care tin doar de tine.


Balanta

Timiditatea poate fi o problema in cazul tau, insa daca slujba iti suscita cu adevarat interesul, fii sigur ca ai resursele necesare sa o depasesti. De asemenea, este foarte posibil sa te straduiesti prea mult sa obtii un raspuns pozitiv, in loc sa evaluezi obiectiv daca intr-adevar slujba ti se potriveste.


Scorpion

Esti o persoana excentrica si efervescenta, insa aceasta latura a ta nu te avantajeaza in general la un interviu de angajare. Imbraca-te conservator si tempereaza-ti agresivitatea, da dovada de tact si incearca sa nu fii mereu in ofensiva.


Sagetator

O atitudine de lider si de bun organizator te ajuta intotdeauna sa fii performant in activitatea profesionala. Pastreaza-ti aceste atuuri pentru perioada de lucru propriu si lasa angajatorul sa tina fraiele discutiei. Observa-l cu atentie si, daca te impresioneaza, inseamna ca ai gasit jobul la care sa ai reale satisfactii profesionale.


Capricorn

Activitatea concreta este intotdeauna mai importanta pentru tine decat postul in sine, dar intervievatorul nu trebuie sa vada asta la tine. Pasiunea ta pentru specularea de noi oportunitati va fi evidenta si vei parea intimidant. Arata-ti latura de bun executant pentru inceput.


Varsator

Imaginea de ansamblu poate sa fie cea care te intereseaza, insa interviul de angajare nu trebuie sa fie pentru tine o formalitate, ci o piesa importanta din puzzle-ul general. Gasesteste-ti clar locul in aceasta "schema" si comporta-te natural, judecand strict in functie de obiectivele tale.


Pesti

Colegii tai de echipa te apreciaza pentru contributia pe care o ai la reechilibrarea emotionala generala, de aceea este util pentru tine sa dai de inteles ca esti intotdeauna un membru de baza al unei colectivitati profesionale. Vorbeste in fraze scurte si directe, bazandu-te pe fapte, mai putin pe sentimente!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare