Zodia ta si cariera

# zodii productive #zodii #horoscop #astrologie #productivitate

Cum sa fii mai productiv in acest an, in functie de zodie

Productivitatea este o nota esentiala in cea mai mare parte a anului 2020 pentru toate semnele din zodiac. Jupiter, planeta care reprezinta oportunitatea, abundenta, expansiunea, cresterea si finantele, si-a instalat recent resedinta in Capricorn, cea mai structurata si disciplinata casa. Afla cum poti deveni mai productiv in acest an in functie de zodie.

Berbec

In cazul tau va fi nevoie de o abordare disciplinata, de stabilirea obiectivelor si a strategiilor de crestere. Cauta sa optimizezi timpul si adapteaza-te constant volumului de munca, facand ca fiecare zi sa conteze.

Taur

Oportunitatile de productivitate din acest an se afla in afara zonei tale de confort, lucru care nu iti va placea foarte mult. Calatoriile si perioadele lungi petrecute in strainatate, iti vor largi perspectivele si te vor duce la un alt nivel de productivitate.

Gemeni

Foloseste ceea ce stii deja pentru a face bani. Jupiter te sustine foarte bine cand este vorba de luarea deciziilor productive acre iti vor aduce castiguri frumoase. Tu nu trebuie decat sa pui in practica ceea ce deja stii si sa actionezi cu incredere.

Rac

Pentru a fi mai productiv ar trebui sa pui ordine in gandurile tale. Revizuieste-ti emotiile si mentalul si, totodata, incearca sa le organizezi si sa nu le mai lasi sa te duca la voia intamplarii. Te poate ajuta faptul ca le vei pune pe hartie.

Leu

Tu ai nevoie anul acesta de o alimentatie cat mai sanatoasa, bazata pe legume, fructe si verdeturi, produse cat mai curate si sanatoase. Nu uita de busuioc, patrunjel, marar, cimbru si menta.

Fecioara

Anul acesta debordezi de creativitate, dar risti ca orientarea catre detalii sa te tina pe loc. Este posibil sa ai nevoie de un mic imbold pentru a iesi in fata si a-ti dezvalui ideile. Citeste carti motivationale care sa te ajute sa cultivi idei care abordeaza dilemele si iti ofera indrumare pe un drum productiv.

Balanta

Tu ai nevoie ca lucrurile sa fie in armonie in viata ta. Doar asa te vei putea concentra si vei deveni productiva. Cauta solutii care sa te ajute sa te relaxezi si creeaza in jurul tau un mediu placut si armonios. O planta de camera, sau chiar mai multe, te-ar putea ajuta.

Scorpion

Tu vei avea nevoie anul acesta sa te distrezi si sa inveti sa faci o pauza inainte de a distruge tot cu ardoarea ta. Cauta metode de eliberare a tensiunii, renunta la control si revino cu emotii si motivatii proaspete.

Sagetator

Concentreaza-te pe responsabilitatile zilnice si stai cat mai mult pe acasa. Ai nevoie de activitati in sanul familiei, pentru ca de aici iti tragi seva creatoare si productivitatea.

Capricorn

Tu vei lucra ore suplimentare pentru a gestiona toate afacerile care iti ies in cale. Ai grija sa iti portejezi ochii si sa te mai si relaxezi. Este un an foarte productiv pentru tine si nu trebuie decat sa faci ceea ce stii tu cel mai bine - sa iti vezi de treaba.

Varsator

Productivitatea ta vine de undeva din subconstient, asa ca va trebui sa il asculti cu atentie. Ai nevoie de somn de calitatea si de momente de relaxare care sa iti permita sa te regenerezi si sa poti actiona cu toata energia necesara.

Pesti

Pentru tine, prietenii si contractele sunt esentiale. Va trebui sa te conectezi la cercurile tale sociale, profesionale si caritabile, sa te organizezi si, totodata, sa semnezi cat mai multe intelegeri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro