Zodia ta si cariera

#astrologie #cariera #predictii #zodie #cariera zodii #jobul ideal

Cum sa-ti gasesti jobul ideal, in functie de zodia ta

Oamenii isi pot gasi implinirea profesionala in mai multe meserii, cata vreme locul de munca reuseste sa satisfaca nevoile si asteptarile fiecaruia de la cariera aleasa. Zodia ta te ajuta sa gasesti acele aspecte obligatorii pentru un job ideal in cazul tau particular, mai exact iti ofera indicii despre activitatea care te-ar putea determina sa mergi cu drag la serviciu, chiar si in dificilele zile de luni!


Berbec

Jobul ideal pentru tine este acela care iti permite sa preiei conducerea activitatii intreprinse. Tu trebuie sa fii persoana care genereaza idei, ia decizii si isi alege singura programul de lucru. Meseriile care te solicita fizic sau iti consuma rapid rezervele de energie sunt ideale pentru tine, pentru ca ai un dinamism nativ iesit din comun.


Taur

Fie ca vrei sa verifici daca l-ai gasit deja sau esti in cautarea unui loc de munca ideal pentru tine, cauta meserii care iti permit sa iti exprimi liber creativitatea, dar care sa iti ofere un simt al stabilitatii si al sigurantei. Un job cat mai putin stresant, cu un mediu de lucru echilibrat si armonios, ti se potriveste perfect.


Gemeni

Jobul perfect pentru tine este acela care iti permite sa interactionezi cu oamenii. La fel de important este ca mediul profesional sa fie unul dinamic, in care sarcinile de lucru sa se schimbe in fiecare zi, astfel incat sa nu te poti plictisi niciodata.


Rac

Un loc de munca ideal pentru tine este acela in care lucrezi indeaproape cu colegii in care ai incredere. De asemenea, ai nevoie de un mediu de lucru in care te simti sprijinit si capabil sa iti folosesti aptitudinile la capacitate maxima.


Leu

Jobul ideal pentru tine este cel in care poti ajunge in varful ierarhiei. Ti se potrivesc meseriile bine structurate, care au un drum ascendent bine conturat si care iti permit sa iti scoti in evidenta rapid punctele forte. De asemenea, ai nevoie de superiori care sa te laude constant pentru munca excelenta depusa, astfel incat sa te simti motivat.


Fecioara

Un job ideal pentru tine este acela in care poti presta servicii pentru ceilalti. Te descurci de minune intr-un mediu profesional in care poti sa faci pe plac altor oameni, dar si in care iti poti folosi aptitudinile organizatorice pentru a te asigura ca totul este in ordine.


Balanta

Meseria ideala pentru tine este aceea in care poti sa combini aptitudinile de socializare cu simtul tau estetic iesit din comun. Trebuie neaparat sa lucrezi cu oamenii, de aceea un job in care ii poti ajuta pe ceilalti sa isi atinga potentialul maxim este facut special pentru tine.


Scorpion

Jobul perfect pentru zodia ta este acela in care investesti cu adevarat pasiune si iti face placere sa transpui un hobby in profesie. Este extrem de important ca meseria pe care o practici sa fie congruenta cu aspiratiile tale de la viata, deoarece iti vei investi tot timpul si energia in practicarea ei.


Sagetator

Te vei simti implinit avand un job in care sa te simti lider sau sa fii perceput astfel de catre ceilalti. Ai nevoie ca opiniile si ideile tale sa fie auzite si valorificate. O meserie dinamica, ce iti pune mintea la contributie, este ideala pentru tine!


Capricorn

In mod ideal, jobul pe care il imbratisezi permanent iti acopera toate nevoile existentei tale. De aceea, este posibil sa ai mai multe locuri de munca in acelasi timp, astfel incat sa acoperi toate necesitatile pe care le resimti. Cauta o meserie foarte bine remunerata, unde simti totodata ca excelezi din cel putin un punct de vedere.


Varsator

Un loc de munca ideal pentru tine este cel in care poti schimba viata oamenilor. Ai nevoie sa simti ca ii ajuti cumva pe cei din jur, prin lucrurile pe care le faci la serviciu. De asemenea, un job la care poti fi propriul tau sef ti se potriveste in egala masura.


Pesti

O meserie facuta special pentru tine este cea in care poti sa iti manifesti liber creativitatea. Mai ai nevoie si de multa flexibilitate, care sa iti permita libertatea de miscare dupa care tanjesti in mod natural. Important este sa nu te simti captiv intr-o "cutie", atunci cand mergi la serviciu.

Sursa foto: michaelgholmes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare