Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop bani #horoscop

HOROSCOP 8-14 martie bani si succes. Atentie la comunicarea cu colegii! Cine da de bani in aceasta saptamana

HOROSCOP 8-14 martie. Multe zodii vor avea dificultati in comunicarea cu colaboratorii in aceasta perioada.  Nu este chiar cea mai buna perioada pentru a semna contracte noi si pentru a face investitii.

HOROSCOP 8-14 martie bani si succes. Previziuni pentru toate zodiile

Saptamana aceasta aveti mare grija la contracte!

HOROSCOP 8-14 martie BERBEC

Intuitia te ajuta sa pui in aplicare planuri mai vechi. Ai forta si increderea necesare pentru a depasi obstacolele si a intoarce lucrurile in favoarea ta.

Trebuie sa dai dovada de mai multa responsabilitate in plan financiar; situatia nu se va imbunatati, daca nu reusesti sa iti faci un plan de cheltuieli si sa te tii de el.

HOROSCOP 8-14 martie TAUR

Esti dinamic, increzator si eficient si totul iti merge struna la serviciu. Este posibil sa intampini situatii in care este nevoie de discretie si autocontrol. Daca trebuie sa semnezi un contract, citeste-l cu atentie. Stresul din aceasta perioada te poate face neatent la tranzactii financiare, asa ca mai bine le eviti.

HOROSCOP 8-14 martie GEMENI

Nu ai motive sa te plangi la serviciu. Cu increderea de sine care te caracterizeaza vei reusi sa depasesti orice obstacol. Coumunici eficient cu colegii si colaboratorii. Bugetul tau va avea parte de imbunatatiri.

HOROSCOP 8-14 martie RAC

Ai o saptamana dinamica la serviciu, insa este nevoie de mai multa atentie undeva la mijlocul saptamanii, mai ales cand vine vorba de comunicarea cu cei din jur. Incearca sa eviti conflictele!

Stii sa faci bani, iar experienta si optimismul te vor ajuta sa obtii o noua sursa de venit.

HOROSCOP 8-14 martie LEU

Atentie la contracte si negocieri! Istetimea si creativitatea care te caracterizeaza nu sunt la cel mai inalt nivel in aceste zile, mai ales din cauza stresului. Nu lua decizii pripite si verifica de doua ori tot ceea ce faci. Aceeasi atitudine trebuie adoptata si in plan financiar, pentru ca altfel risti sa pierzi bani, cu toate ca nu iti permiti asta.

HOROSCOP 8-14 martie FECIOARA

Desi de obicei negocierile sunt punctul tau forte, in aceste zile intampini dificultati la cest capitol. Actioneaza responsabil si cu seriozitate daca vrei respectul celor din jur. Daca ai datorii neplatite, acum este momentul a le achiti pentru a sti pe ce bani te poti baza in continuare.

HOROSCOP 8-14 martie BALANTA

Achita-te de sarcinile pe care le primesti si fa-ti planuri pentru etapele urmatoare. Comunicarea nu este la cel mai bun nivel, mai ales din cauza unei stari de permanenta confuzie. Evita sa semnezi contracte in aceasta perioada, pentru ca exista riscul sa se dovedeasca a fi paguboase.

HOROSCOP 8-14 martie SCORPION

Ai o saptamana solicitanta la serviciu. Incearca sa iit pastrei mintea limpede si cu siguranta vei depasi toate obstacolele. Anxietatea nu te ajuta sa vezi miezul problemelor, asa ca incearca sa te relaxezi si sa privesti lucrurile rational. Primesti bani dintr-o sursa neasteptata.

HOROSCOP 8-14 martie SAGETATOR

Dai dovada de responsabilitate si consistenta, iar dinamismul este cartea pe care trebuie sa o joci in aceasta perioada, pentru a reusi tot ce ti-ai planuit. Financiar stai decent, insa ar fi bine sa eviti tranzactiile financiare sau investitiile majore in aceasta saptamana.

HOROSCOP 8-14 martie CAPRICORN

Intuitia te ajuta sa iesi din situatii cel putin neplacute. Ai parte de provocari din care vei iesi cu bine. In plan financiar, putina prudenta nu ti-ar strica.

HOROSCOP 8-14 martie VARSATOR

Toate situatiile solicitante vor fi depasite cu determinare si incredere. Este momentul sa iti urmaresti propriul interes. Mijlocul saptamanii nu va fi deloc un moment potrivit pentru investitii si tranzactii bancare.

HOROSCOP 8-14 martie PESTI

Orice faci, ar fi bine sa ai un plan, altfel nu iti vei putea atinge scopurile. Anxietatea te copleseste din cand in cand, dar nu ar trebui sa te razbuni pe colegi, pentru ca nu vei reusi decat sa agravezi lucrurile. Financiar stai bine, ba chiar reusesti sa iti sporesti veniturile, cu conditia sa nu iti asumi riscuri inutile.

FOTO: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului