Zodia ta si cariera

# horoscop bani 2021 #horoscop 2021 #horoscop bani #horoscop

Horoscop bani 2021. Trei zodii pierd mult anul viitor, dar exista si rasfatati ai astrelor

Horoscopul banilor 2021 a pregatit surprize multe pentru zodii. Saturn va fi stationar in Capricorn pe tot parcursul anului, Marte incepe anul "acasa", in Berbec, iar cel mai important tranzit va fi cel al lui Jupiter din Capricorn in Varsator, in aprilie, pentru ca in septembrie sa se intoarca, retrograd, in Capricorn. Cum vor influenta miscarile planetare finantele zodiilor, detaliem in cele ce urmeaza.

Horoscop bani 2021 pentru toate zodiile

Multe zodii vor avea un an tulbure pe plan financiar. Lucrurile nu vor sta neaparat rau, insa Jupiter si Saturn vor complota pentru a scoate in cale cheltuieli neprevazute si nebugetate. Marte mai salveaza situatia si aduce oportunitati de castiguri din procese si litigii pentru unii nativi.

Pentru Gemeni, Fecioara si Capricorn urmeaza o perioada in care vor trebui sa fie atenti la orice ban cheltuit; pentru ei astrele nu se aseaza deloc in pozitie favorabila.

Horoscop bani 2021 Berbec

Inceputul anului va fi unul excelent din punct de vedere financiar. Conjunctia dintre Saturn si Venus iti va oferi multe oportunitati de a-ti spori veniturile si chiar de a economisi, iar situatia favorabila se va prelungi pana in iunie 2021. Pozitia lui Jupiter este, de asemena, una care favorizeaza castigurile banesti; totusi, intre 23 mai si 18 octombrie, atat Jupiter, cat si Saturn vor fi retrograde, ceea ce face sa nu fie momentul potrivit pentru investitii si cheltuieli majore. Din noiembrie, insa, lucrurile reintra pe un fagas normal

Horoscop bani 2021 Taur

Anul 2021 va fi unul in care te vei bucura de o situatie financiara peste media cu care esti obisnuit. Mercur si Jupiter lucreaza impreuna in favoarea ta si iti scot in cale oportunitati de a castiga bani inca de la inceputul anului. In contrapartida, Marte in casa a 12-a te baga la cheltuieli mari si neprevazute, asa ca este mai bine sa iti pastrezi echilibrul.

Evita cheltuieli si investitii la inceputul lui februarie, in aprilie si noiembrie, pentru ca auspiciile nu sunt deloc favorabile. Perioade bune pentru investitii vor fi mai, iulie, august si octombrie, cand Mercur formeaza un aspect pozitiv cu Jupiter, garantand profit. Ianuarie, august si septembrie ar putea veni, de asemenea, cu bonusuri substantiale sau cu castiguri la loterie, daca obisnuiesti sa joci.

Horoscop bani 2021 Gemeni

Tranzitul lui Jupiter prin casa a opta, in conjunctie cu Saturn, va da batai de cap din punct de vedere al finantelor. Inca de la inceputul anului va fi greu sa va organizati cheltuielile, mai ales ca apar mereu, la tot pasul, cand va asteptati mai putin.

Este posibil sa fii nevoit sa cheltui mult cu sanatatea in primele luni, dar din aprilie situatia se mai imbunatateste. Jupiter in Varsator, adica pe casa norocului pentru zodia ta, iti da ocazia sa mai respiri, dar nu te bucura prea tare; Saturn iti va crea probleme tot anul si te va impiedica sa economisesti. Secretul va fi sa gasesti si sa mentii un echilibru intre venituri si cheltuieli, mai ales in lunile mai bune: februarie, martie, aprilie, mai, noiembrie si decembrie.

Horoscop bani 2021 Rac

2021 pare un an promitator pentru tine, Racule, chiar daca pornirea va fi ceva mai grea. Soarele si Venus vor fi in conjunctie cu Saturn in primele luni, ceea ce te va impiedica sa profiti de sansele ce ti se arata. Nu este, insa, exclus sa primesti o mostenire in prima parte a anului.

De la jumatatea lui martie pana la finalul lunii mai ai sanse sa primesti bani de la stat, poate o restituire de impozit sau o recalculare pe care o asteptai de multa vreme. Luna iunie ar putea aduce cu ea cheltuieli inutile, insa substantiale, dar in august vei inregistra un progres financiar nesperat. Nu vei pastra banii prea mult pentru ca vei prefera sa platesti o datorie mai veche. Nu ezita, insa, sa investesti, daca ai ocazia, pentru ca ai sanse mari sa obtii profit si sa-ti asiguri viitorul.

Horoscop bani 2021 Leu

Gratie lui Mercur in casa a doua vei avea parte de inspiratie si viziune in privinta finantelor in 2021. Pana la jumatatea lui martie vei lua decizii care vor avea rezultate excelente. Chiar daca nu poti vorbi de castiguri uriase, nu te poti plange.

Pana la jumatatea lui aprilie ar fi bine sa dai dovada de prudenta in tot ceea ce tine de bani si investitii. Trebuie sa ai doar putina rabdare, pentru ca apoi astrele iti pregatesc surprize placute. Vor aparea oportunitati de castig si de avansare cat timp te vei bucura si de protectia lui Jupiter, pana la jumatatea lui iunie.

Ultima parte a anului, dupa 15 august, te va gasi in postura de a lupta din greu pentru a castiga cat mai mult, insa iti vei doza responsabil cheltuieilie, asa ca ai mari sanse sa termini anul "pe plus".

Horoscop bani 2021 Fecioara

Orice Fecioara veritabila are un simt aparte al afacerilor si al banilor. Totusi, 2021 nu iti va aduce oportunitati notabile de a-ti pune la lucru calitatile. Va fi un an cu suisuri si coborasuri, in special in primele patru luni, insa lucrurile se vor aseza favorabil pentru tine in vara, cand ar fi bine sa faci si ceva economii.

Intre 30 mai si 23 iunie si intre 27 septembrie si 18 octombrie va trebui sa canatresti foarte bine orice decizie cu implicatii financiare.

Horoscop bani 2021 Balanta

Vei castiga nesperat de bine in primele doua luni ale anului, iar apoi e posibil sa investesti, in special in terenuri si proprietati. Din martie pana in mai vei avea o serie de cheltuieli generate de starea ta de sanatate, asa ca investitiile vor trece in plan secund.

Evita sa faci imprumuturi! Iunie, iulie si august vor fi cele mai bune luni din punct de vedere financiar, insa nu iti forta norocul cu investitii care s-ar putea dovedi neprofitabile. In septembrie si noiembrie vei avea din nou sanse de castiguri substantiale, insa nu vei reusi sa pui nimic deoparte.

Horoscop bani 2021 Scorpion

Si tu vei avea un an plin de satisfactii materiale, Scorpionule! Mercur si Jupiter iti vor aduce cadouri si beneficii de la prieteni si cunoscuti, iar Marte iti poate aduce un castig obtinut in instanta. Odata cu veniturile vor creste, insa, si cheltuielile, asa ca nu te astepta sa economisesti ceva. Pe la mijlocul lui aprilie pot reaparea probleme de sanatate mai vechi, care te vor obliga la cheltuieli neasteptate.

Mare atentie cu taxele si impozitele la stat! Ar fi bine sa incerci sa le platesti in prima parte a anului, pentru ca apoi ar putea crea probleme.

Din aprilie pana in septembrie vei investi bani si energie in chestiuni legate de casa, fie ca renovezi, fie ca redecorezi. Cheltuielile se vor amortiza odata cu castiguri noi, regulate, care vor aparea in iulie-august.

Horoscop bani 2021 Sagetator

Inceputul de an vine cu multe oportunitati de castig. O investitie facuta in luna ianuarie ti-ar putea asigura confortul pentru tot restul anului, iar in martie-aprilie faci investitii majore pentru propriul confort, care te cam lasa cu balanta pe zero.

Poate cumperi o locuinta sau o renovezi pe cea veche, insa nu ar trebui sa te sperie cheltuiala mare pe care o vei face. Din aprilie Jupiter iti aduce noroc si bani si lucrurile se vor echilibra rapid. Nu ar fi rau sa incerci sa si pui deoparte niste bani albi pentru zile negre.

Horoscop bani 2021 Capricorn

Prezenta lui Jupiter in zodia ta iti da batai de cap cu finantele in 2021. Desi castigi destul de bine, cheltuielile vor veni peste tine intr-un ritm greu de sustinut; vei avea nevoie de o strategie bine pusa la punct pentru a limita pagubele. Din martie Venus pare ca face putina lumina in situatia ta financiara, insa nu te hazarda sa faci imprumuturi.

Luna mai iti poate aduce castiguri din competitii, jocuri si litigii, iar vara vine cu oportunitati de a-ti suplimenta veniturile. Pregateste-te bine in lunile ceva mai bune din punct de vedere financiar pentru ca perioada august-noiembrie nu se arata deloc "roz", iar problemele vor ajunge sa iti afecteze si viata personala.

Horoscop bani 2021 Varsator

2021 incepe bine pentru tine, insa Saturn pe casa a 12-a ar putea provoca pierderi si cheltuieli neprevazute. Verifica-ti din cand in cand contul bancar, cheltuie prudent si supravegheaza tranzactiile pentru a nu avea surprize neplacute.

Din aprilie lucrurile se schimba in favoarea ta, Jupiter intrand in casa ta in mers direct. Norocul iti zambeste si ai sansa sa faci si economii din ceea ce castigi. Odata cu revenirea lui Jupiter in mers retrograd in Capricorn (14 septembrie - 21 noiembrie) lucrurile se precipita din nou. O serie de probleme de sanatate te vor obliga la cheltuieli destul de mari, daca nu ai grija de tine.

Horoscop bani 2021 Pesti

Per total vei avea un an bun din punct de vedere financiar, insa totul va fi in alb si negru, fara zone gri. Primele luni din an iti aduc castiguri frumusele din mai multe surse, insa din 7 aprilie pana pe 14 septembrie Jupiter iti creeaza probleme. Fie sanatatea, fie achizitii facute fara o analiza atenta te vor obliga sa iti dozezi foarte bine cheltuielile si va fi imposibil sa iesi pe plus.

Totusi, Soarele in Berbec ar putea face ceva lumina aducandu-ti beneficii de pe urma unei proprietati sau a unui litigiu. Intre 2 iunie si 20 iulie Marte iti cam pune piedici in privinta veniturilor, asa ca nu da bani cu imprumut si nu face cheltuieli majore, pentru a nu iti pierde echilibrul si asa fragil. O perioada buna pentru investitii ar putea fi mai si iunie; o proprietate sau poate o masina cumparate in acest interval se vor dovedi cheltuieli facute cu folos.

Dupa perioada tulbure pe care o vei traversa pana in septembrie, norocul ti se schimba si vei avea trei luni de vis. Sursele de venit ti se inmultesc si reusesti sa echilibrezi balanta, ba chiar sa si pui ceva bani deoparte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare