Horoscop saptamanal

#horoscop succes # horoscop saptamanal #horoscop bani #horoscop

HOROSCOP bani si succes 1-7 februarie. Este momentul ca eforturile sa fie rasplatite. Se configureaza castiguri neasteptate

Inceputul lunii februarie aduce liniste si armonie in plan profesional pentru cei mai multi dintre nativii zodiacului.

HOROSCOP bani si succes 1-7 februarie. Previziuni pentru toate zodiile

Eforturile facute in ultima vreme vor fi rasplatite financiar, iar unii ar trebui sa joace la loto, pentru ca se prefigureaza castiguri neasteptate.

HOROSCOP 1-7 februarie BERBEC

Ai nevoie de un plan construit cu atentie si este indicat sa iti temperezi tendinta de a fi exagerat de optimist. Nu iti asuma mai multe responsabilitati decat stii sigur ca poti duce; risti sa nu iti respecti promisiunile si sa lasi impresia ca esti superficial si nedemn de incredere in fata colegilor si a superiorilor. Aminteste-ti de toate lectiile trecutului, actioneaza in consecinta si cu siguranta vei face alegerile corecte.

In plan financiar, ai nevoie, de asemenea, de o planificare atenta pentru a nu repeta greseli din trecut. Pentru a-ti pastra un echilibru, evita cheltuielile si investitiile nechibzuite, care nu iti vor aduce decat anxietate si probleme.

HOROSCOP 1-7 februarie TAUR

Reusesti sa iti controlezi mai bine emotiile si, astfel, tii lucrurile sub control la serviciu. Treci cu usurinta peste aspectele marunte care pana acum te-ar fi facut sa explodezi si reusesti sa te achiti onorabil de sarcinile ce iti revin. Financiar lucrurile poate nu stau prea bine, dar vei depasi aceasta perioada nefasta daca iti manageriezi cu atentie resursele.

HOROSCOP 1-7 februarie GEMENI

Profesional si financiar, te asteapta o saptamana cu o multime de schimbari, unele in bine, altele nu prea. Vei reusi, totusi, sa tii lucrurile in echilibru datorita deciziilor de moment. Orice obstacol poate fi evitat cu putin efort, iar atingerea scopurilor depinde de deciziile si alegerile pe care le faci.

HOROSCOP 1-7 februarie RAC

Profita de inceputul acestei saptamani pentru a-ti pune lucrurile in ordine in cariera. Planifica-ti atent pasii pentru zilele urmatoare si vei reusi sa te concentrezi pe lucrurile importante si sa treci cu bine de aceasta perioada. Ratiunea este mereu calea de urmat, dar nu o lasa sa inabuse creativitatea.

Inainte de weekend ai putea avea parte de un castig neasteptat, care te va face sa vezi viata mai roz.

HOROSCOP 1-7 februarie LEU

Lucrurile iau o turnura foarte buna la serviciu in aceasta perioada, chiar daca vei avea de a face si cu situatii neasteptate. Aparentele obstacole se vor dovedi a fi, de fapt, lucruri care te ajuta. In plan financiar ai nevoie de constanta si de prudenta pentru a pastra un relativ echilibru.

HOROSCOP 1-7 februarie FECIOARA

Lucrurile arata bine in plan profesional. Reusesti sa finalizezi proiecte pe care poate le-ai amanat in ultima vreme, dar este posibil sa primesti o oferta tentanta de colaborare. Inainte de a lua o decizie, tempereaza-ti entuziasmul si analizeaza lucrurile rational pentru a te asigura ca ambitiile personale vor fi satisfacute. Financiar poate nu stai excelent, insa daca iei acum deciziile corecte, lucrurile se vor echilibra in curand.

HOROSCOP 1-7 februarie BALANTA

Colaborezi bine cu colegii si astfel proiecte care stagnau de ceva timp isi urmeaza cursul firesc. Daca renunti la incapatanare, la atitudinea aceea de "mereu gata de atac", si dai dovada de mai multa intelegere, vei avea discutii constructive si vei reusi sa iti impui punctul de vedere in mod discret.

Ai nevoie de un plan consistent privind cheltuielile pentru ca din punct de vedere financiar resimti o presiune destul de mare. Renunta la cheltuielile neimportante si vei reusi sa pastrezi un echilibru.

HOROSCOP 1-7 februarie SCORPION

Intarzierile cu care te confrunti la serviciu te scot din sarite, insa nu este cazul sa te ingrijorezi, pentru ca este o situatie temporara. Ai nevoie de rabdare, chiar daca va fi pusa serios la incercare. Lucrurile se vor rezolva cand te astepti mai putin. Achita-ti datoriile pentru a sti exact cum stai in plan financiar, dupa ce tragi linie.

HOROSCOP 1-7 februarie SAGETATOR

Calmul si tactul sunt cei mai buni prieteni ai tai la serviciu in aceasta perioada. Ai inteles deja cat este de important sa respecti un program si sa fii disciplinat, iar acum trebuie doar sa culegi roadele. Desi uneori ai tendinta sa tratezi lucrurile cu superficialitate, in aceasta saptamana vei avea toata determinarea din lume cand vine vorba de responsabilitatile ce iti revin. Lucrurile arata bine in plan financiar si ar fi bine sa profiti de aceasta perioada.

HOROSCOP 1-7 februarie CAPRICORN

Abia mai faci fata obligatiilor de serviciu, sedintelor si agitatiei. Nu te lasa, insa, doborat, draga Capricornule. Dinamismul care te caracterizeaza te va ajuta sa depasesti orice obstacol, iar capacitatea de analiza si organizare iti vor fi de mare ajutor in aceasta perioada stresanta. Reusitele din plan profesional vor fi rasplatite financiar cum se cuvine.

HOROSCOP 1-7 februarie VARSATOR

Lucrurile merg bine in plan profesional. Ai ocazia sa te faci remarcat, atmosfera este una foarte buna, asa ca evita comportamentele lipsite de tact, daca vrei sa pastrezi echilibrul.

Financiar nu treci printr-o perioada prea "roz", asa ca mare atentie la cheltuielile nechibzuite.

HOROSCOP 1-7 februarie PESTI

Toate lucrurile care scartaiau pana acum in plan profesional dispar ca prin minune. Reusesti sa avansezi cu proiectele tale si acest lucru iti aduce satisfactie si optimism. Relatia cu colegii este din ce in ce mai buna si reusesti sa te relaxezi.

In plan financiar ai nevoie de mai multa organizare pentru a reusi sa faci tot ce ti-ai propus pentru viitorul apropiat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro