Horoscop saptamanal

HOROSCOP bani si succes 12-18 aprilie. Cine avanseaza si cine are probleme in cariera si cu banii

Horoscop 12-18 aprilie. Planetele tes o serie de intrigi care ar putea genera conflicte la serviciu pentru mai multe zodii.

Horoscop 12-18 aprilie. Previziuni pentru toate zodiile

Este o saptamana in care doar calmul si echilibrul pot ajuta zodiile sa razbeasca. Planetele te pot indemna la cheltuieli si speculatii financiare, insa ar fi bine sa iti pastrezi prudenta.

HOROSCOP 12-18 aprilie BERBEC

In plan profesional nu ai motive sa te plangi, mai ales in a doua parte a saptamanii. Esti prudent si ambitios si reusesti sa profiti de simtul resonsabilitatii pentru a obtine lucruri importante in cariera. Atentie la finante! O atitudine realista si rezervata te va ajuta sa iti mentii echilibrul.

HOROSCOP 12-18 aprilie TAUR

Comunici bine cu colegii si cu superiorii si asta duce la lucruri bune. Esti direct si onest si reusesti sa impui respect. Daca reusesti sa iti invint propriile nesigurante, vei avea o saptamana buna. Cheltuie banii cu cap, nu bazandu-te pe sentimente.

HOROSCOP 12-18 aprilie GEMENI

Nu lasa emotiile sa te duca in situatii lipsite de orice ratiune. Spontaneitatea nu este cea mai potrivita la serviciu, unde ideal ar fi sa respecti un program bine stabilit, mai ales in prima parte a saptamanii. De miercuri sau joi incepi sa resimti multe tensiuni si presiuni.

Incearca sa gasesti un echilibru intre venituri si cheltuieli!

HOROSCOP 12-18 aprilie RAC

Starile de spirit schimbatoare iti afecteaza munca. Incearca sa ramai cu picioarele pe pamant si sa actionezi cu demnitate si dinamism. Evita proiectele importante la sfarsitul saptamanii, la fel si gestionarea chestiunilor financiare, pentru ca nu esti cea mai rationala persoana in aceasta perioada.

HOROSCOP 12-18 aprilie LEU

Ai sansa sa iti sporesti numarul colaborarilor si sa iti imbunatatesti, astfel, situatia financiara. Vineri este o zi perfecta pentru negocieri pentru ca ai toata siguranta de sine si flexibilitatea de care vei avea nevoie. Evita cheltuielile inutile in aceasta perioada.

HOROSCOP 12-18 aprilie FECIOARA

Nu te angaja in conversatii si promisiuni pe care nu esti sigur ca le poti onora si nu lua decizii ce nu au sustinere. Nu ai o viziune de ansamblu tocmai buna in aceasta perioada, in special la mijlocul saptamanii, cand poti avea neplaceri. Evita speculatiile finaciare.

HOROSCOP 12-18 aprilie BALANTA

Daca visezi toata ziua cu ochii deschisi va fi greu sa iti atingi obiectivele. Incearca sa ramai cu picioarele pe pamant si sa avansezi cu proiectele pe care le ai in desfasurare. Ai o dispozitie buna si esti pusa pe distractie, draga Balanta, ceea ce te poate impinge la cheltuieli nechibzuite.

HOROSCOP 12-18 aprilie SCORPION

Nu ai o saptamana rea la serviciu, insa mijlocul saptamanii vine cu o serie de probleme care te irita groaznic. Pastreaza-ti o atitudine echilibrata si da dovada de atentie, responsabilitate si rigurozitate.

Financiar nu stai grozav, mai ales ca ai tendinta sa cheltui bani ca forma de terapie.

HOROSCOP 12-18 aprilie SAGETATOR

Determinrea de care dai dovada te poate ajuta sa iti pui in aplicare planurile, sa iti alegi corect colaboratorii si sa culegi roadele muncii din ultimul timp.

HOROSCOP 12-18 aprilie CAPRICORN

Ai o multime de sarcini de rezolvat, insa cu rabdare si o buna planificare te vei achita de toate cu succes. Sfarsitul de saptamana vine cu o veste buna. Nu te lasa condus de sentimente cand vine vorba de bani.

HOROSCOP 12-18 aprilie VARSATOR

Comunicarea cu colegii are de suferit, iar acest lucru iti poate zadarnici planurile. Pastreaza-ti calmul pentru ca doar asa vei reusi sa tii lucrurile sub control. Evita cheltuielile si investitiile irationale.

HOROSCOP 12-18 aprilie PESTI

Esti pe val in cariera si reusesti sa te achiti de toate sarcinile asa cum ti-ai propus. Atentie la conflictele ce pot fi iscate de tendinta ta de a exagera lucrurile. Ai nevoie de un plan si de prudenta pentru a-ti gestiona bugetul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top