Zodia ta si cariera

#astrologie #cariera #horoscop #zodii #horoscop cariera

Jobul ideal al zodiilor

Jobul ideal al zodiilor este strans legat de personalitatea si aptitudinile fiecaruia. Racii au simtul banului si sunt excelenti oameni de afaceri, in timp ce Gemenii pot fi foarte buni purtatori de cuvant.

Iata care este jobul ideal al zodiiilor:


Job ideal Berbec

Berbecul este o fire energica si indrazneata. De aceea, Berbecul se simte perfect in postura de soldat, politist, pompier, dar si ca lider de opinie. Berbecul nu se teme de nimic, isi asuma riscuri si este gata sa spuna si sa faca lucruri pe care alti oameni le evita.


Job ideal Taur

Pentru Taur, jobul ideal este cel care ii ofera stabilitate, siguranta financiara si anumiti stimuli de ordin intelectual. Nativii se descurca excelent ca profesori, contabili, avocati, peisagisti, bucatari, bijutieri. Taurii sunt inclinati spre arta, insa pun mare pret si pe bani.


Job ideal Gemeni

Gemenii adora joburile din domeniile dinamice, aflate intr-o permanenta schimbare. Jobul ideal pentru nativul Gemeni este unul care il stimuleaza intelectual, in pune in legatura cu lumea si ii ofera in fiecare zi o experienta noua. Gemenii se plictisesc repede si nu pot lucra decat in echipa.


Job ideal Rac

Pentru nativul Rac, jobul ideal este cel care ii permite sa aiba grija de oameni si sa-i invete pe altii. Racii sunt buni medici, profesori, infirmieri, babysitteri, asistenti sociali. Racii se descurca foarte bine si in afaceri si pot fi intalniti in pozitii de top.


Job ideal Leu

Leul se simte in largul lui cand locul de munca ii permite sa fie in lumina reflectoarelor, sa aiba independenta si un salariu generos. Pentru Leu, jobul ideal poate fi in sistemul guvernamental, vanzari, moda, industria spectacolului, management. Cel mai ravnit job pentru un Leu este cel de CEO al unei companii de renume.


Job ideal Fecioara

Pentru Fecioare, jobul ideal este cel in care ii este apreciat perfectionismul. Fecioara este responsabila, rationala si foarte muncitoare. Nativii zodiei pot fi intalniti in medii diferite, de la cosmetica la traduceri. Printre joburile ideale ale Fecioarei se numara cele de jurnalist, statistician, traducator, critic, profesor, tehnician.


Job ideal Balanta

Balanta este sociabila si atrasa de frumos. Acesta din urma poate fi reprezentat de cosmetica, arta, calatorii etc. Balanta cunoaste ca nimeni alta regulile de eticheta si se descurca de minune in diplomatie. Printre joburile preferate sunt cele de cantareata, dansatoare, mediator, profesor etc.


Job ideal Scorpion

Scorpionii sunt inteligenti, rationali, intuitivi si uneori intimidanti. Joburile lor preferate sunt cele de chirurg, scamator, manager, vanzator, om de stiinta, detectiv, avocat. In general, Scorpionii cauta joburi care sa le ofere satisfactie profesionala si o anumita autoritate in domeniul de activitate.


Job ideal Sagetator

Sagetatorii sunt echilibrati si lucizi, descurcandu-se foarte bine in pozitii de mediatori. Nativii zodiei viseaza la un job care sa le permita autonomie completa, contact cu oamenii si provocari permanente. Sagetatorii sunt buni animatori, editori, purtatori de cuvant, oameni de afaceri, antrenori.


Job ideal Capricorn

Pentru Capricorn, jobul ideal este unul in care regulile sunt foarte bine definite, iar castigul este pe masura muncii depuse, oricat de grea ar fi aceasta din urma. Cele mai bune joburi pentru Capricorni sunt manageri, administratori, editori, bancheri, programatori sau oameni de stiinta.


Job ideal Varsator

Varsatorii viseaza la un job unde sa aiba autonomie deplina si sa-si poata folosi creativitatea. Nativilor nu le place sa fie grabiti si prefera sa lucreze in ritmul lor si dupa propriile reguli. Joburile ideale pentru Varsatori sunt cele din domeniul muzicii, inventiilor, stiintei, designului interior.


Job ideal Pesti

Pentru Pesti, jobul ideal este unul in care isi pot folosi creativitatea si in care pot sa munceasca cu pasiune. Pestii aleg ca domenii de activitate arta, muzica, fotografia, astrologia, filantropia, medicina, psihologia, terapeutica etc.

Sursa foto: studyinfinland.fi

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului