Zodia ta si dragostea

#zodii enervante #zodii #horoscopul dragostei #compatibilitatii zodii

3 zodii care te scot din sarite. De cine sa te feresti intr-o relatie

Capriciile zodiilor sunt uneori mai degraba defecte greu de acceptat pentru alti nativi, mai sensibili sau poate mai putin toleranti. De aceea este bine sa stii cele mai mari defecte ale zodiilor langa care te afli, ca sa nu te trezesti mai tarziu pus/a in fata faptului implinit. Daca nu crezi, testeaza ce vei citi mai jos si vei vedea ca astrele au mereu dreptate:

Fecioarele

Egoiste si critice, uneori cinice, obsedate de control si curatenie, singuratice si ingamfate, Fecioarele reusesc sa pun ape fuga si pe cei mai indragostiti si toleranti oameni. Fecioarele vor sa stie tot ce faci, dar nu vor sa imparta prea multe despre propria persoana. Se considera superioare, nu vor accepta nici in ruptul capului ca tu poti fi mai bun/a decat ele. 

Capricornii

Sunt reci, incapatanati,  se cred superiori. Sunt orgoliosi si gelosi si pot chiar reactiona violent daca aud ca au fost inselati. Sunt dornici de afirmare si nimic nu le sta in cale. Din aceasta cauza isi neglijeaza adesea relatia de cuplu. Iar cand vrei sa-i parasesti se poarta ca si cum le datorezi recunostinta pentru tot ce ai devenit de cand sunteti impreuna. Nu inteleg ca si partenerul are nevoie sa creasca, iar laudele le fac doar de forma, ffara sa le creada cu adevarat.

Pestii

 

Ultrasensibili, la fel ca fratii de apa – Scorpionii si Racii, sunt suparaciosi, depresivi, isi schimba des starea de spirit si ajung sa te innebuneasca cu sensibilitatea lor. Viseaza la perfectiune, dar nu sunt dispusi sa munceasca pentru asta. In cazul in care se intrevede o poveste de dragoste mai frumoasa, te vor insela fara regrete. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea