Zodia ta si dragostea

#barbati loiali #predictii #zodii #horoscop #astrologie #barbati #dragoste

4 barbati loiali ai zodiacului. Toate femeile vor sa se marite cu ei!

Multe femei viseaza sa intalneasca barbatul ideal, care pe langa multe alte calitati pe care si le-ar dori de la el, trebuie sa demonstreze ca este un partener loial. Exista patru zodii de barbati care exceleaza la acest capitol. Iata care sunt sunt barbatii loiali ai zodiacului si cu cine trebuie sa te mariti daca vrei o viata fericita! fa-ti planurile de viitor si in functie de ce iti spun astrele.

Taur

Barbatul Taur este foarte precaut cand vine vorba de relatii, dar asta pentru ca isi doreste sa nu aleaga gresit si sa isi piarda vremea cu o partenera nepotrivita. Taurul are nevoie de timp ca sa poata sa isi dea seama ce fel de femeie are alaturi si dupa o analiza amanuntita va decide daca relatia are sau nu un viitor. Atunci cand crede ca a gasit partenera potrivita, nimic nu il va mai face sa se razgandeasca. Taurul are intotdeauna planurile de viitor bine stabilite si daca isi da seama ca o femeie se potriveste in acest tablou, atunci va face tot ce e omeneste posibil sa o pastreze langa el. Taurului nu ii place sa iasa din zona de confort, iar acest lucru este valabil si in privinta relatiilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului