Zodia ta si dragostea

#iubire #semn zodiacal #dragoste

Astrologie. Cand vei gasi dragostea vietii tale, in functie de semnul zodiacal

 

Dragostea, iubirea, cu totii vrem sa o simtim si sa o traim, dar poate exista anumite lucruri din viata noastra care ne impiedica sa gasim iubirea adevarata. Si poate ca sunt anumite lucruri pe care trebuie sa le facem pentru a gasi marea dragoste.

Ce trebuie sa faci ca sa gasesti iubirea, in funcție de zodie

BERBEC

Draga Berbecule, daca vrei sa gasesti dragostea vieții tale, trebuie sa incepi prin a lasa trecutul in urma. Raspunzand la mesajele primite de la fostul  tau iubit nu te va ajuta sa uiti aceasta relatie sau sa gasesti dragoste in alta parte.

TAUR

Daca vrei sa gasesti dragostea, trebuie sa o lasi sa intre in viata ta, sa nu inchizi usa in fata ei, sa nu iti ascunzi emotiile si sa-ti deschizi inima catre experiente noi sau cel putin sa incerci sa sune soneria.

GEMENI

Lucreaza cu tine, in primul rand. Nu poti gasi iubirea daca mai exista lucruri pe care trebuie sa le rezolvi cu tine insuti. Nu uita ca pentru a iubi pe cineva trebuie sa incepi prin a te iubi pe tine.

RAC

Inainte de a lasa pe altcineva sa intre in viata ta, trebuie sa faci pace cu trecutul. Poate fi greu, dar nu iti mai complica viata daca nu ai uitat, inca, relatiile din trecut. Iubeste-te pe tine si privirea inainte. Ia-ti timpul necesare ca sa te vindeci.

LEU

Leul si ego-ul sau. Trebuie sa inveti sa te uiti la ceilalti si sa nu mai astepti ca toti ochii sa se concentreze asupra ta. Vei gasi dragoste cand vei scadea putin doza de mandrie si vei fi putin mai empatic cu cei din jurul tau.

FECIOARA

Stim ca nativul zodiei Fecioara are tendinta de a astepta ce este mai bun, dar poate daca nu vei mai fi atat de exigent  cu ceea ce doresti, poti  gasi dragostea vietii. Cedand putin nu inseamna ca te conformezi cu nimeni, ci poate ca treci  cu vederea anumite lucruri.

BALANTA

Pentru a intalni dragostea, trebuie sa inveti sa faci diferenta intre persoanele care ti se potrivesc si cele care nu. Nu lua o decizie gresita, vezi cine te iubeste si nu pierde timpul cu cel care doar sta cu tine fara sa aiba sentimente.

SCORPION

Sa iubesti doar pe jumatate nu face parte din natura ta. Pentru a gasi dragostea adevarata trebuie sa scapi de toate acele relatii care doar te distreaza si care nu te lasa sa ai o relatie reala.

SAGETATOR

Ar fi foarte frumos daca iubirea ar veni in cautarea ta, dar pana cand nu vei parasi zona de confort, este posibil sa nu gasesti dragostea adevarata. Nu trebuie sa iti fie frica sa experimentezi lucruri noi, ele iti vor aduce lucruri bune.

CAPRICORN

Nu mai presupune ca toti oamenii pot fi ca fostul tau, nu iti vor rupe inima. Deschizandu-te catre iubire, lasi ranile trecutului sa se vindece si ofera o sansa cuiva care te asteapta.

VARSATOR

Lasa-ti libertatea sa-ti calauzeasca pasii, dar nu te teme de angajamente.  Daca vrei sa gasesti dragostea poate ar trebui sa incetezi sa mai vrei sa controlezi totul din jurul tau si sa te lasi surprins de viata.

PESTI

Vei gasi dragostea cand vei invata sa te iubesti pe tine. Nu poti astepta ca cineva sa-ti recunoasca virtutile daca tu refuzi sa le vezi. Nu uita ca pentru a-l iubi pe celalalt, iubirea merge mai intai la tine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului