Zodia ta si dragostea

#flori #predictii #zodii #horoscop #buchet de flori #astrologie

Buchete de flori pe care sa le oferi in functie de zodie

Dintotdeauna s-a considerat ca daruirea unor buchete de flori persoanelor dragi reprezinta un gest special. Dragostea se simte in aer pentru tine? Alege trandafiri! Simti ca ai gresit cu ceva si vrei sa-ti ceri iertare? Ofera cei mai frumosi crini!

Dar, exceptand evenimentele pe care vrei sa le marchezi cu ajutorul buchetelor de flori sau mesajele pe care vrei sa le transmiti prin intermediul lor, alegerea florilor se poate face si in functie de alt aspect. Pe langa numere sau culori, fiecare semn zodiacal este asociat si cu una sau mai multe flori, care impartasesc aceleasi caracteristici cu zodiile.

Astfel, poti gasi cele mai potrivite buchete de flori de la Florandes.ro pe care sa le oferi cuiva in functie de semnul sau zodiacal.

Zodiile de Foc (Berbec, Leu, Sagetator)

Berbecii pot fi foarte usor cuceriti cu un buchet de lalele rosii, intrucat acestea sunt asociate cu dragostea adevarata. Oamenii in zodia Berbec sunt afectuosi si pot fi iubiti foarte pasionali.

Pentru Lei, nu poti da gres cu un buchet de floarea-soarelui. Aceste flori aduc instant zambetul pe chipul oricui si semnifica loialitate, adorare si longevitate. O persoana in zodia Leu este exuberanta si sociabila, iar loialitatea lor fata de persoanele dragi este o calitate bine cunoscuta a acestora.

Daca vrei sa oferi buchete de flori Sagetatorilor, cele mai bune alegeri sunt garoafele. Persoanele in zodia sagetator sunt aventuroase si dragastoase, precum garoafele. Aceste flori semnifica dragostea pura si afectiunea.

Zodiile de Pamant (Taur, Fecioara, Capricorn)

Trandafirii simbolizeaza o frumusete pozitiva, iar mirosul lor dulce este asociat cu dragostea si speranta. Aceste caracteristici fac trandafirii cadoul perfect pentru tauri, intrucat acestia sunt persoane stabile, constante si uneori pretentioase.

Fecioarele sunt persoane indraznete, dar stiu sa fie si modeste. Daca vrei sa bucuri ziua unei fecioare, alege crizanteme, buchete de flori luminoase si pline de personalitate.

Florile preferate ale lui Shakespeare, panselutele, semnifica dragostea si amintirile. Ele pot fi daruite fara doar si poate Capricornilor, intrucat acestia sunt muncitori si sensibili.

Zodiile de Aer (Gemeni, Balanta, Varsator)

Culoarea violet a lavandei este asociata cu telurile inalte si conectarea cu sinele. Este floarea Gemenilor. intrucat acestia sunt generosi si increzatori in ei insisi. Sunt manati de creativitate si nu le este frica sa-si impartaseasca ideile.

Popularii trandafiri pot fi daruiti si oamenilor in zodia Balanta. Sunt buchete de flori pe care aproape toata lumea le iubeste si sunt un simbol al pacii si iubirii. Un trandafir nu este doar frumos, dar semnifica si echilibrul si gandurile profunde. Balantele sunt persoane pasionate de dreptate si au un simt dezvoltat de a diferentia binele de rau.

Poti sa surprinzi un Varsator cu o orhidee. Aceasta este delicata si are un aspect placut, care le face sa iasa in evident. De aceea, se potrivesc personalitatii unui Varsator, caracterizat de excentricitate si gusturi deosebite.

Zodiile de Apa (Rac, Scorpion, Pesti)

Trandafirii albi reprezinta florile renasterii, ale puritatii si pozitivitatii. Poti alege un buchet de trandafiri albi pentru Raci, nativii caracterizati de natura lor umoristica si atractiva.

Bujorii rosii sunt pasionali, senzuali si semnifica romantismul si emotiile profunde, la fel ca zodia Scorpion. Acestia sunt romantici, dedicati si fideli in relatii.

Nicio alta floare nu complimenteaza Pestii precum crinii de apa, datorita simbolului acvatic reprezentat atat de crini, cat si de zodia Pesti. Aceste persoane iubesc sa-si arate dragostea prin metode artistice, precum picturile sau poeziile, si sunt caracterizate de frumusete si eleganta.

Cadourile sunt cu atat mai frumoase cu cat incerci sa le si personalizezi. Oferirea unor buchete de flori de la www.florandes.ro persoanelor iubite ar trebui sa reprezinte ceva special pentru ambele parti. Poti alege sa atasezi si un biletel darului, in care sa explici mesajul florilor alese in functie de zodie, pentru a da o semnificatie si mai profunda gestului tau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea