Zodia ta si dragostea

#barbatul varsator #dragoste #astrologie #horoscop #zodii #predictii #varsator #barbat varsator

Cum iubeste si cum poti cuceri un barbat Varsator

Varsatorii sunt recunoscuti pentru ostilitatea lor fata de conventional, pentru curiozitatea lor si pentru distanta pe care o pastreaza fata de ceilalti. Singurul indiciu cert pe care il ai despre barbatul Varsator este imprevizibilitatea.

Varsatorii au darul de a teĀ  fermeca inca de la prima intalnire si cu toate ca este el insusi un visator, nu iti va da foarte multa atentie. Prioritatea lui este viata sociala, nu cea de cuplu. Barbatul Varsator este bland si protector, vorbeste incet si este linistit prin insasi natura lui. Chiar si asa, nu trebuie sa te lasi pacalita de calmul sau si nici sa-l consideri macar o secunda previzibil.

Emotiile pe care le traieste sunt mult mai complexe decat ce lasa sa se vada si tinde sa fie distant, chiar daca aparentele sugereaza altceva.

Caracteristicile fizice ale barbatului Varsator

Un barbat Varsator poate oricand sa se diferentieze de multime, atat datorita constitutiei sale atletice si a trasaturilor fizice deosebite. Trasaturile lui faciale aduc de obicei cu cele ale imparatilor romani. De cele mai multe ori, parul lui este drept si matasos si are culoarea mierii sau a ciocolatei cu lapte.

Comportamentul barbatului Varsator

Varsatorul este diplomat, galant, simpatic, dar in acelasi timp poate fi si timid. Chiar daca pare cel mai popular, are momente cand prezenta persoanelor noi in intimideaza profund.

Varsatorul este un rebel, asa ca nu ii pasa absolut deloc de traditii. Are un spirit revolutionar, uraste regulile impuse si reuseste sa-si creeze unele proprii, indiferent de context.

Barbatul Varsator este lipsit de griji, indraznet si spontan. Manat de curiozitate, afla tot ce este nou si se implica activ in ce il intereseaza. Stie de toate, dar nu exceleaza cu adevarat la nimic.

Este plin de surprize, asa ca viata alaturi de el nu poate fi una plictisitoare. Nu ramane niciodata in pana de idei atunci cand vine vorba de condimentarea unei relatii. Improvizeaza constant si de cele mai multe ori cu succes.

Intr-o relatie este extrem de devotat si nu te va lasa niciodata la greu. Sare in ajutorul tau oricand si nu se va da in laturi de la nici un efort, doar pentru a te face fericita.

Femeile din viata barbatului Varsator

Varsatorul isi doreste ca partenera lui sa aiba atat calitati fizice, cat si intelectuale. Femeia care va reusi sa-l atraga este, fara indoiala, una care are incredere in sine si care pare mereu pregatita sa ia controlul asupra lumii.

Este interesat doar de femei atragatoare, dar are nevoie de mai mult decat atat pentru a se indragosti. Ii place sa fie provocat din punct de vedere intelectual, iar aceasta este principala modalitate in care vei reusi sa-l seduci.

Dispretuieste din suflet ipocrizia si crizele de gelozie. Nu incerca sa te prefaci ca esti altfel in fata lui, sau sa-i reprosezi flirturi ori schimburi de priviri cu alte femei, pentru ca nu va accepta un astfel de comportament. El are nevoie de libertate, iar o atitudine restrictiva il va face sa se indeparteze de tine.

Varsatorul este de cele mai multe ori corect si nu va accepta sa fie acuzat de tradare sau de minciuna. Oricum, in cazurile in care se face vinovat de acestea, va avea grija sa-si construiasca un alibi puternic, caruia nu ii vei putea demonstra lipsa de veridicitate.

Sursa foto: edgeba.webs.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea