Zodia ta si dragostea

#zodie #pseudonim #horoscop erotic #pseudonim erotic

Care este pseudonimul erotic al zodiei tale

Stiai ca zodia ta are un pseudonim erotic, bazat pe caracteristicile sexuale ale semnului zodiacal in care te-ai nascut? Sigur ca acelasi lucru este valabil si pentru partenerul tau, deci va puteti da seama cat de bine va potriviti in dormitor, si in functie de acesta. Iata care este al doilea nume erotic al tau, potrivit predispozitiilor astrale!


Berbec

Pseudonimul tau sexual, potrivit zodiei, este "Vulcanul". Incarcatura pasionala care te caracterizeaza erupe ca un vulcan atunci cand este stimulata, iar "lava" trairilor tale erotice este de obicei foarte fierbinte. Iubesti intens si fulgerator, iar dupa ce te "descarci", ramai intr-o stare profunda de calm...pana data viitoare!


Taur

Intrucat te caracterizeaza stilul lent si profund de a iubi, pseudonimul tau sexual este "Iubaretul cumpatat". Iti place sa iei lucrurile incet, sa te bucuri de atmosfera cadrului intim, sa gusti pe deplin preludiul si sa atingi apogeul placerii cu pasi marunti, dar siguri.


Gemeni

Pentru ca partea preferata a sexului pentru tine este comunicarea de toate felurile, fie si prin interjectii sau gemete, pseudonimul tau sexual este "Zgomotosul". Nu te poti abtine sa nu vociferezi conform trairilor pe care le experimentezi si stii sa spui lucrurile potrivite, la momentul potrivit.


Rac

Intrucat tu nu faci niciodata sex, ci doar dragoste, pseudonimul tau sexual este "Romanticul incurabil". Actul erotic este pentru tine pura manifestare a emotiilor si sentimentelor pentru cineva, tanjesti dupa decoruri siropoase, mangaieri care sa dureze ore in sir si o conexiune apropiata cu partenerul.


Leu

Pseudonimul tau sexual nu putea fi altul decat "Regele/Regina". Nu te multumesti decat cu un sex excelent, pui mare pret pe placerea proprie si iti place sa primesti complimente, atentie si admiratie profunda. Te comporti de parca partenerul tau ar fi cea mai norocoasa persoana sa fie in acelasi pat cu tine.


Fecioara

Cel mai bine ti se potriveste pseudonimul "Perversul nedeclarat", intrucat pari cea mai rezervata si cuminte persoana la prima vedere, insa din punct de vedere erotic poti fi printre cele mai extravagante. Odata ce te simti in largul tau alaturi de un partener, iti lasi latura pasionala si inventiva sa iasa la iveala. In plus, nu te dai inapoi de la jocuri erotice si alte perversiuni care iti incita imaginatia.


Balanta

Intrucat te caracterizeaza spiritul intuitiv si eleganta, pseudonimul tau sexual poate fi "Amantul rafinat". Pui mare pret pe ceea ce vezi si lasi sa se vada, anticipezi excelent miscarile partenerului tau in pat, ai grija sa porti cea mai calitativa lenjerie intima si iti surprinzi jumatatea cu tot felul de jocuri erotice interesante.


Scorpion

Firea ta misterioasa si aerul interesant dicteaza pseudonimul erotic al zodiei tale - "Misticul pasional". Libidoul tau sexual este intotdeauna la cote maxime, stii sa fii seducator pentru oricine, hipnotizezi sexul opus si atragi tocmai prin aerul de mister pe care il emani si care iti tradeaza performanta excelenta in pat.


Sagetator

Fara doar si poate, "Jucatorul" este pseudonimul care te reprezinta cel mai bine intre asternuturi. Esti o fire jucausa, iti place sa experimentezi, te-ai nascut aventurier si stii intotdeauna sa faci dragoste cu mult entuziasm si spontaneitate. Nu renunti, pana cand ramai complet satisfacut la finalul "jocului".


Capricorn

Pseudonimul sexual al zodiei tale este "Conservatorul", deoarece iti place sexul clasic, dar bine facut. Cu alte cuvinte, nu te dai in vant dupa perversiuni si nici nu iti place discursul murdar in pat, in schimb prestatia ta este intotdeauna "ca la carte". Nu debordezi de energie, insa iti aduci partenerul la extaz, incet si sigur.


Varsator

Pseudonimul tau sexual este "Inventivul", intrucat aduci mereu ceva nou in dormitor si nu iti place sa faci mereu aceleasi lucruri in intimitate. Ai o pofta nebuna de diversitate, miscari neasteptate, testarea de jucarii sexuale, joc de roluri, incercare de costumatii incitante etc. Accepti tot ce e nou in pat, iar daca nu il primesti, il creezi singur.


Pesti

Sensibil si rabdator, esti un nativ de "moda veche" in pat, de aceea porecla ta sexuala este "Iubaretul retro". Nu iti place sa pui in practica pozitiile sexuale din Kamasutra, intrucat esti prea comod pentru a face contorsionism in dormitor. In schimb, romantismul si galanteria sunt doua domenii pe care le stapanesti cu brio.

Sursa foto: fanbox.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea