Zodia ta si dragostea

#taur #sagetator #relatie #barbati posesivi

Care sunt cei mai posesivi barbati ai zodicului

Care sunt cei mai posesivi barbati? Exista cupluri in care barbatul de langa tine iti devine umbra, care te sufoca si iti spune ceea ce trebuie sa faci.  Astrologia iti arata care sunt cei mai posesivi barbati, in functie de zodia in care este nascut.

Trebuie sa-ti fie foarte clar ca gelozia nu este sinonima cu o relatie sanatoasa, nici macar putina. Si nici nu justifica comportamentul unui barbat gelos, cu cantitatea de iubire. Cel mai rau este cand se va ajunge in punctul in care acesta va vrea sa stie ce faci 24 de ore din 24.

Capricorn

Capricornul este un barbati foarte impulsiv si posesiv. Are tendinta sa controleze tot ce face partenera lui, minut cu minut. Te apeleaza constant si se supara daca nu raspunzi.

Daca ceva scapa de sub control, el nu va recunoaste niciodata ca este vina lui, pentru ca  el crede ca tot ceea ce face este perfect. Capricornului ii este foarte dificil sa aiba relatii de dragoste stabile si pasnice.

Fecioara

Barbatul Fecioara este unul dintre cei mai nesiguri si asta il determina sa vrea sa detina controlul asupra a tot ceea ce se intampla in cadrul relatiei. Fiind foarte nesigur, are intotdeauna in cap faptul ca partenera il poate pacali oricand, determinabdu-l sa fie una dintre cele mai posesive persoane din zodiac.
Va dori sa te insoteasca peste tot, este extrem de gelos si asta ii poate aduce multe probleme si disconforturi.

Taur

Un barbat foarte intens cand vine vorba de relatii. Este posesiv prin natura lui si este gelos chiar si pe prietenii sai.
El nu iarta niciodata o infidelitate si, odata ce descopera ca a fost inselat, ramane departe de acea persoana pentru totdeauna. Atunci cand ii inseli increderea se simte dezamagit si pierzi orice ocazie de a fi cu el. Relatiile de cuplu nu sunt foarte stabile cu un barbat Taur, deoarece angajamentele pe termen lung nu-l intereseaza deloc.

Scorpion

Acest barbat este atat de posesiv si de gelos, incat isi creeaza in cap povesti care nu exista. El te va intreba de multe ori daca il iubesti sau daca iti doresti un viitor alaturi de el. Este foarte suspicios si de aceea vrea sa fie sigur de stabilitatea care exista in relatia lui.

Sagetator

Unul dintre lucrurile care identifica acest semn este atasamentul extrem pe care il are fata de partenerele sale. Odata ce se afli intr-o relatie, lasa deoparte orice altceva.
Desi acest lucru poate parea romantic la inceput, pe masura ce trece timpul iti vei da seama ca aces lucuru sta la originea problemelor tale, deoarece se va concentra doar pentru ca totul sa fie "perfect" in relatie.

Un barbat posesiv va astepta intotdeauna un raspuns, va suna la toate orele, nu va va respecta programele. El va vrea sa te controleze mereu. Si fii foarte atenta! Pentru ca este si una dintre cele mai necredincioase persoane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului