Zodia ta si dragostea

#varsator #berbec #femei infidele #carantina

Care sunt femeile predispuse sa insele, potrivit zodiei

Cat de mult iti place comunicarea prin mesaje? Exista mari iubiri care s-au nascut datorita retelelor de socializare. Insa exista femei predispuse sa insele, lucru pe care il confirma astrele. 

Adevarul este ca, in perioada de izolare, multe relatii au avut de suferit. In timp ce unele cupluri au gasit punctul de reconciliere, altele au ales sa se desparta. Pentru ca sunt femei care folosesc retelele de socializare si alte aplicatii pentru a avea o aventura. Care sunt acestea?

Berbec

Primele pe lista sunt femeile din zodia Berbec. Acestora nu le-a priit deloc carantina. Anxietatea nu le-a dat pace in aceasta perioada si sunt disperate sa interactioneze cu oameni noi. Prin urmare, nu se vor gandi de doua ori daca li se va propune o experienta noua.

De aceea, este foarte probabil ca acestea sa isi piarda capul si sa ajunga sa-si tradeze partenerul macar pentru o noapte. Mai ales ca este vorba despre femei impulsive, aventuriere si foarte indraznete. Dar cu siguranta va fi ceva trecator, pentru ca ele nu isi dezvaluie sentimentele in fata oricui.

Gemeni

Femeile din zodia Gemeni isi permit sa se deschida catre oameni noi, atat timp cat acestia sunt interesanti, mai ales daca este ceva care le face inima sa bata mai tare. Acestea sunt foarte dedicate atunci cand ceva conteaza pentru ele si daca se simt confortabil se lasa purtate de val. In plus, nu le place sa fie singure, asa ca o aventura de o noapte nu le-ar rani, pentru ca ele sunt cele care isi arata disponibilitatea.

Varsator

Nativele din aceasta zodie sunt caracterizate printr-un spirit liber, de aceea nu se tem sa se arunce intr-o aventura in miez de noapte. Sunt dornice sa traiasca experiente noi, deoarece imaginatia lor este capabila sa le conduca la indeplinirea celor mai intunecate fantezii.
Dar, atentie! Femeile din Varsator nu dau inima nimanui, prefera aventuri fara sa se implice sentimental.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului