Zodia ta si dragostea

#astrologie #dragoste zodii #compatibilitati zodii #zodii sex

Ce jucarii sexuale prefera fiecare zodie

Viata in doi poate fi mult mai placuta, daca in ritualurile intime sunt introduse cateva jucarii sexuale menite sa "condimenteze" partidele de amor. Dar cum nu toata lumea prefera aceleasi lucruri in sectorul erotic, accesoriile pentru sex pot avea o semnificatie diferita in ochii fiecarui nativ. Iata ce jucarii sexuale ar putea fi potrivite pentru fiecare zodie!

Berbec

Provocarea si actiunea sunt caracteristice Berbecilor in dormitor, nativi deschisi ideilor noi cand vine vorba de sex. Jocurile de rol reusesc intotdeauna sa incinga rapid sangele unui Berbec, in special cele care implica si putina violenta acceptata de ambele parti. Jucariile sexuale pentru BDSM (sado-masochism), precum catusele, crevasa sau clestii pentru sfarcuri, ar putea fi placul Berbecilor naravasi.

Taur

Taurii sunt guvernati de planeta Venus, ceea ce inseamna ca acesti nativi sunt foarte senzuali, romantici si creativi in dormitor. Ei sunt totodata si foarte pofticiosi, astfel ca adora sa savureze ceva dulce direct de pe corpul partenerului. O pereche de bikini comestibili, inelele vibratoare si cremele frumos mirositoare ar putea ajuta un Taur sa guste din plin placerea sexuala.

Gemeni

Gemenii sunt firi curioase si iscoditoare, cautand in permanenta aventura, noul si spontaneitatea. Acest lucru se traduce prin partide de sex mereu surprinzatoare, in care acest nativi improvizeaza si se dezlantuie ca nimeni altii. Le plac jocurile mentale si joaca in general, astfel ca o pereche de zaruri erotice si costumatiile sexy li se potrivesc ca o manusa!

Rac

Racul este guvernat de Luna, planeta emotiilor si a romantismului. La capitolul imaginatiei, acest nativ sta excelent, astfel ca nu se va da inapoi de la mici experimente "simpatice" in dormitor. Jucariile sexuale pentru stimularea sfarcurilor, uleiurile aromatice pentru masaj si penele fine pentru dezmierdarea simturilor se potrivesc excelent Racilor.

Leu

Un adevarat dominator in viata, Leul vrea sa preia conducerea si in dormitor. Vrea sa supuna, sa fie admirat si sa dicteze el cursul actiunii. Asadar, jucariile sexuale pe care acest nativ le-ar folosi cu placere sunt lesa, catusele si esarfa de bondaj, cu care sa isi dezarmeze partenerul, astfel incat sa il poata stimula dupa bunul plac.

Fecioara

Analitice si meticuloase, Fecioarelor le place sa ia in considerare toate aspectele lucrurilor, inainte sa treaca la actiune. O jucarie sexuala pe placul acestor nativi ar fi un vibrator special pentru punctul G, cu unghiuri care sa permita stimularea unor zone inaccesibile, mai multe trepte de viteza si din materiale antibacteriene, care sa se simta foarte natural in contact cu pielea.

Balanta

Balantele sunt destul de lenese in pat, preferand sa faca orice le sta in putinta, pentru a atinge punctul culminant cat mai repede. Asadar, jucariile sexuale perfecte pentru Balante sunt practice, de mici dimensiuni, cu multistimulare simultana, suprafete metalice fine si usor de folosit din orice unghi.

Scorpion

Scorpionii sunt atat dominatori, cat si putin sadici in pat. Le plac costumele din latex, lanturile, crevasele, catusele si manusile din piele, toate aceste accesorii care permit impartirea rolurilor de stapan si supus cu usurinta. Iar Scorpionii vor intotdeauna sa fie stapanii!

Sagetator

Sagetatorii sunt jucausi, le place sa experimenteze si sa ofere placere, la fel de mult cum adora sa o primeasca. O jucarie sexuala potrivita pentru ei ar fi rotita cu 10 limbi din silicon, cu viteze variate, pentru stimularea femeilor si barbatilor deopotriva. Atingerea lor este delicata si foarte placuta.

Capricorn

Un Capricorn tipic este realist, impredictibil si pragmatic. Prefera lucrurile care ating imediat scopurile, de aceea un inel vibrator pentru penis, care stimuleaza atat organul sexual masculin, cat si zona intima feminina, este o alegere pe placul acestor nativi.

Varsator

Inventivi si originali, Varsatorii adora sa exploreze si sa incerce lucruri noi, neconventionale. Seturile BDSM, pompele pentru penis, esarfele pentru bondaj sau diverse tipuri de vibratoare pot fi toate pe placul acestor nativi lipsiti de inhibitii.

Pesti

Pestii sunt firi sensibile si spirituale, care isi doresc inainte de toate sa faca dragoste, nu sex. Astfel, acesti nativi s-ar putea bucura de efectele lubrifiantului, uleiului de masaj si accesoriilor care stimuleaza principalele puncte erogene in timpul preludiului.

Sursa foto: emirates247.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea