Zodia ta si dragostea

#predictii #zodii #horoscop #barbati #astrologie

Ce le place barbatilor la tine, in functie de zodie!

Cu siguranta macar o data ti-ai pus intrebarea, ca femeie, ce ii place unui barbat la tine. Ca este ceva de natura fizica sau dimpotriva, de natura intelectuala, noi iti dezvaluim raspunsul pentru fiecare zodie in parte!

Berbec

Doamnele din aceasta zodie, atrag barbatii in mod special datorita modului calm si grijuliu de a fi. Sunteti persoane sincere, rabdatoare si iubitoare, lucruri ce au un punctaj destul de mare pe lista barbatilor care va plac. Din punct de vedere fizic, ochii au acel ceva care acapareaza privirile admirative ale celor din jur!

Taur

Femeile Taur sunt din fire puternice si inteligente. Faceti parte din acea categorie de femei care au o cariera de succes si arata incredibil de bine, indiferent de varsta. Unii barbati sunt chiar intimidati de puterea pe care o emanati, insa asta ii intriga si ii face sa va doreasca si mai mult. Oricum, pentru ca un barbat sa va fie pe plac si sa va atraga atentia, are mult de munca!

Gemeni

Voi sunteti cea mai placuta aparitie din punct de vedere vizual, la o petrecere. Aveti stil, tot timpul va imbracati extrem de bine si stiti exact ce sa purtati pentru a atrage privirile. Sunteti usor sexy, insa nu vulgare si aratati atat cat trebuie, pentru ca barbatii sa-si doreasca mai mult! Un mare atu al vostru, il reprezinta decolteul perfect pe care stiti sa-l scoateti in evidenta exact atat cat trebuie! Less is more!

Citeste mai mult pe YVE.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea