Zodia ta si dragostea

#astrologie #partener #horoscop #predictii #relatie #preferinte partener

Ce parte a corpului tau i se pare sexy, in functie de zodia lui

Unele femei au o impresie foarte gresita despre barbati si ii considera extrem de superficiali. Parerea lor este ca reprezentantii sexului puternic sunt atrasi doar de femei asemanatoare celor din reviste, cu forme apetisante si talii de viespe.

Din fericire, barbatii sunt constienti de faptul ca standardele de frumusete sunt impuse de o industrie a modei in continua dezvoltare si stiu sa aprecieze si alte parti ale corpului feminin, pentru unicitatea lor. Iata care sunt "dotarile" care il impresioneaza pe iubitul tau, in functie de zodia lui:

Berbec

Barbatul Berbec iubeste sanii, indiferent daca sunt mici, mari, rotunzi sau in forma de para, acoperiti de piele alba ca spuma laptelui sau ciocolatie. Tot ce trebuie sa faci pentru a impresiona un reprezentant al acestei zodii este sa porti decolteuri generoase, care sa-i dezvaluie cat mai multe informatii despre bustul tau.

Taur

Taurii sunt persoane care actioneaza mereu instinctiv, asa ca posteriorul este partea corpului feminin care ii atrage cel mai mult. Pune-ti in valoare partea dorsala daca esti hotarata sa seduci un Taur si poarta haine care sa iti avantajeze aceasta componenta a corpului.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni sunt extrem de critici si, implicit, foarte atenti la toate detaliile. Un astfel de barbat iti va analiza talia, bustul, coapsele, bratele si picioarele si va culmina cu atentia pe care o acorda pielii. In principiu, ei apreciaza orice parte a corpului care inspira tinerete si prospetime.

Rac

Racilor le plac femeile bine proportionate, insa principala calitate pe care o apreciaza la o reprezentanta a sexului frumos este simetria fetei. De asemenea, li se par extrem de sexy si gropitele din obraji, iar nasul carn si usor obraznic le atrage intotdeauna atentia.

Leu

Leilor le plac femeile care arata ca niste modele. Dimensiunile trebuie sa fie neaparat 90-60-90, pentru ca acesti nativi vor sa isi impresioneze prietenii cu cuceririle lor. Inaltimea este si ea importanta, mai ales ca Leii sunt mereu cu ochii in patru, in cautare de picioare lungi.

Fecioara

La fel ca si Leii, barbatii nascuti in zodia Fecioarei sunt foarte atrasi de picioarele lungi, drepte si bine proportionate. Acesti nativi sunt insa foarte pretentiosi, asa ca va trebui sa depui eforturi pentru a-i multumi constant. Poarta tocuri si fuste sau rochii care iti evidentiaza picioarele daca vrei sa cuceresti o Fecioara.

Balanta

Barbatii nascuti sub semnul Balantei au tendinte atipice de a analiza o femeie. In loc sa fie atenti la proeminentele corpului, ei sunt mai degraba atrasi de felul in care partenerele lor isi aranjeaza parul si unghiile. Trebuie sa fii foarte ingrijita pentru a cuceri un astfel de barbat.

Scorpion

Scorpionilor le plac femeile cu forme pline si bine conturate. Sanii tai trebuie sa fie mari, iar posteriorul sa nu difere prea mult de cel al Shakirei sau al lui Jennifer Lopez. Apreciaza, de asemenea si abdomenul plat, dar si picioarele drepte si bine proportionate.

Sagetator

Sagetatorii nu se lasa impresionati de un decolteu generos sau de o talie minuscula. Partea corpului tau care i s-ar putea parea cea mai sexy sunt coapsele. Pune-le in valoare cu fuste creion si cu miscari lascive si este imposibil sa nu il cuceresti iremediabil.

Capricorn

Capricornul nu are alte pretentii de la un trup feminin decat sa fie ingrijit si ferm. Partea care il atrage insa cel mai mult la tine este chipul. Daca esti posesoarea unor buze senzuale si catifelate, poti sa-l consideri pe barbatul Capricorn ca si cucerit.

Varsator

Varsatorii sunt atrasi de fund, coapse si picioare. Daca vrei sa iesi in evidenta in fata unui nativ al acestei zodii, trebuie sa inveti sa-ti pui in valoare aceste parti ale corpului. Poarta jeansi skinny si rochii mulate, iar restul va veni de la sine.

Pesti

Barbatii nascuti in aceasta zodie sunt cel mai adesea romantici, asa ca gandurile lor sexuale includ adesea dorinta de a-ti atinge parul si pielea. Ai grija ca acestea sa fie ingrijite si sa miroasa mereu frumos, daca ti-ai propus sa cuceresti un barbat nascut sub semnul Pestilor.

Sursa foto: wallsave.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea