Zodia ta si dragostea

#persoana potrivita #horoscop dragoste #predictii #zodii #horoscop #astrologie #dragoste

Ce trebuie sa faca fiecare zodie in parte pentru a-si gasi jumatatea in aceasta vara

Vara este aproape, iar persoanele singure se gandesc mai mult decat oricand la marea dragoste. Isi vor gasi insa jumatatea in aceasta vara? Iata ce spun astrele!

Berbec

Berbecii trebuie sa invete sa isi asculte intuitia si sa actioneze la impuls. Isi vor gasi jumatatea atunci cand se asteapta mai putin, asadar trebuie sa preia initiativa.

Taur

Mai mult decat orice, Taurii isi doresc o familie, insa nu fac nimic in acest sens. Pentru a-si intalni jumatatea, acesti nativi trebuie sa iasa mai des din casa si sa nu refuze invitatiile in oras.

Gemeni

Gemenii au tendinta de a se arunca intr-o relatie fara sa gandeasca. Pentru a-si intalni marea dragoste trebuie sa ia lucrurile cu calm si sa fie mai selectivi.

Rac

Racii au tendinta de a trai in trecut, motiv pentru care le este foarte greu sa intre intr-o noua relatie. Trebuie insa sa uite de trecut si sa renunte la temeri daca isi doresc o relatie fericita si de durata. Doar asa isi vor putea gasi cu adevarat fericirea.

Leu

Leii sunt persoane dornice de aventura. Iar asta este un lucru bun, deoarece in acesta vara vor avea sanse mari sa-si gaseasca perechea potrivita. Trebuie doar sa aiba curajul de a fi la fel de aventurosi si sa iasa din zona lor de confort.

Fecioara

Fecioarele nu se abat niciodata de la programul lor. Aceasta este si cauza pentru care acesti nativi sunt inca singuri. Pentru a-si gasi jumatatea trebuie sa se mai relaxeze si sa ia totul cu calm, sa incerce lucruri noi.

Balanta

Pentru Balante legea atractiei functioneaza ca prin farmec. Tot ce trebuie sa faca este sa-si doreasca cu adevarat sa-si gaseasca marea dragoste.

Scorpion

Scorpionii trebuie sa renunte sa caute iubirea si sa deschida bine ochii. Sufletul pereche al acestor nativi se afla langa ei, insa fiind preocupati sa caute in alte parti nu pot vedea acest lucru.

Sagetator

Sagetatorii sunt mult prea preocupati de cei dagi si au tendinta de a-si neglija dorintele. Vara aceasta trebuie sa se puna pe primul plan pentru a reusi sa gaseasca adevarata fericire.

Capricorn

Capriconii tebuie sa invete sa fie ei insasi si sa renunte la orele suplimentare de munca, daca vor sa isi intalneasca fericirea. De asemenea, trebuie sa renunte le ideile preconcepute si lipsite de sens si vor avea numai de castigat.

Varsator

Varsatorii au tendinta de a pune etichete oamenilor, de la prima interactiune. De cele mai multe ori insa, etichetele sunt gresite. Trebuie sa invete sa vada dincolo de aparente si sa acorde o a doua sansa. Vor fi uimiti de ce vor descoperi.

Pesti

Pestii sunt persoane inchise, reticente care nu au curajul sa spuna ceea ce doresc. Daca vor renunta insa la aceste obiceiuri vor avea parte de surpriza vietii lor.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare