Zodia ta si dragostea

#zodii #horoscop #barbati

Ce vor barbatii de la femei, in functie de zodia in care sunt nascuti

Toata lumea are asteptari si gusturi diferite cand vine vorba de parteneri si, asa cum femeile isi doresc ca perechea lor sa aiba anumite trasaturi, si barbatii au tiparele lor. Lucrurile pe care un barbat le asteapta de la o femeie pot fi influentate si de educatie, si de nevoile personale, dar si de astre, stiut fiind faptul ca nativii aceleiasi zodii au, deseori, trasaturi comune.

Ce isi doresc barbatii de la femei in functie de zodie

Nu multi barbati stiu sa dea detalii prea multe despre ce asteapta de la o iubita/sotie/amanta, in afara de faptul ca toti spun ca isi doresc o partenera frumoasa si fidela. Pentru unii femeia perfecta este cea care gateste bine, pentru altii - cea care ii asteapta mereu acasa cu cate o surpriza; unii ar putea sa-si doreasca ca partenera sa aiba un instinct matern dezvoltat. Fiecare cauta altceva, iar horoscopul ne poate oferi cateva indicii.

Berbec - Feminitate si fermitate

Barbatul Berbec prefera o partenera cu o feminintate debordanta, dar care nu se da in laturi de la munca si care, la nevoie, isi poate impune punctul de vedere. Este atras de o femeie care il face sa alerge dupa ea, care este pasionala, care are calitati de lider si care pote fi ferma si independenta.

Taur - Rabdare si sinceritate

Barbatul Taur nu se va angaja intr-o relatie serioasa cu o femeie pana nu se va convinge ca este rabdatoare si corecta, sincera. Pentru el aceste doua trasaturi conteaza chiar mai mult decat aspectul fizic.

Gemeni - Spontaneitatea

Nativii din Gemeni prefera femeile agere, imprevizibile, spontane; adica pe cele care pot tine pasul cu ei. Gemenii sunt destul de greu de prins in mreje si de convins sa aiba o relatie stabila, insa o femeie care stie sa ii provoace ar putea avea ac de cojocul lor.

Rac - Dragoste si familism

Barbatul Rac este un familist convins. Prin urmare, cauta o partenera care sa-i impartaseasca principiile. Au nevoie de o partenera cu initiativa, din moment ce ei sunt, in general, foarte timizi. O femeie care va coplesi un barbat Rac cu dovezi de iubire poate fi sigura ca l-a cucerit definitiv.

Leu - Generozitate si joaca

Nativul din Leu este jucaus si cauta o partenera care sa poata tine pasul cu el. Are nevoie sa aiba alaturi o femeie sincera si generoasa, care sa ii fie complice, cu care sa rada mult si sa poata fi el insusi.

Fecioara - Bunatate si curatenie

Fecioarele sunt foarte meticuloase, asa ca un barbat nascut in aceasta zodie va aprecia o femeie care este mereu atenta la detalii, mai ales cand vine vorba de ordine si curatenie. Caracterizati prin bunatate si gentilete, nativii din Fecioara asteapta ca si partenera lor sa aiba aceste calitati.

Balanta - Seriozitate si independenta

Barbatul Balanta este caracterizat prin bunatate si sinceritate si se va feri mereu de femeia care i-ar putea provoca rani emotionale. Femeia care ii va sta alaturi trebuie sa nu barfeasca, sa nu fie mereu pusape cearta, sa fie atente si grijulii cu cei din jur si sa stie sa fie independente.

Scorpion - Discretie si deschidere la aventura

Nativul Scprion este pasional si misterios si are nevoie de o femeie care sa aiba aceleasi calitati, dar care sa stie sa ii ofere spatiu si timp pentru propria persoana, atunci cand are nevoie.

Sagetator - Altruism si umor

Sagetatorii prefera relatiile in care se pot simti liberi, nu suporta sa simta ca ceva ii constrange, nici macar viata de cuplu. Femeile care stiu sa le acorde libertate si care stiu sa se distreze alaturi de ei vor reusi sa-i cucereasca cu usurinta. Daca sunt si deschise la aventura, cu atat mai bine!

Capricorn - Determinare si loialitate

Putini nativi ai zodiacului sunt atat de seriosi in relatii precum Capricornul. Ei vor relatii de durata, serioase, insa doar atunci cand partenera le dovedeste ca este demna de incredere. Sunt atrasi de femeile care stiu ce vor de la viata si care actioneaza pentru a obtine.

Varsator - Lipsa de posesivitate

Barbatul Varsator prefera partenerele care stiu sa le acorde spatiu. Vor aprecia cu adevarat doar o femeie care nu le face program, care nu este posesiva si care stie sa fie misterioasa si creativa.

Pesti - Dragoste si imaginatie

Nativul din Pesti este el insusi creativ, romantic si plin de imaginatie, asa ca isi doreste o partenera care sa ii semene. Are nevoie langa el de o femeie rabdatoare, protectoare, cu un comportament aproape matern. Doar asa va reusi sa ii castige increderea si sa aiba o relatie armonioasa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea