Zodia ta si dragostea

#predictii #zodii #astrologie #dragoste

Cele 5 zodii care pun dragostea pe primul plan

Toti oamenii ajung sa iubeasca cu adevarat in aceasta viata, insa pentru unii dintre ei, dragostea reprezinta cea mai puternica forta din univers fara de care acestia nu ar putea exista! Conform astrologilor, felul in care oamenii iubesc este influentat de planete! Afla si tu care sunt cele 5 zodii care pun dragostea pe primul plan in viata lor, consultand lista de mai jos!

Racul

Dragostea este un element atat de important pentru Raci, incat acestia sunt in stare sa sacrifice orice in numele iubirii. Aceste sentiment le domina gandurile si le modeleaza fiecare actiune.Este ca si cum acestia ar percepe lumea printr-o "lentila a dragostei". Racii gasesc implinirea suprema in momentul in care sunt iubiti si iubesc, iar lucrurile materiale nu ii impresioneaza. Nu vei reusi sa le castigi inima cu diverse cadouri sau promisiuni care nu sunt dublate de fapte. Foarte sensibili din fire, vor suferi foarte mult daca nu li se raspunde cu aceleasi sentimente!

Pesti

Pesti pun dragostea in topul listei lor de nevoi primare. Pot rezista o saptamana fara mancare, insa fara iubire le-ar fi tare greu! Pretuiesc foarte mult persoana iubita si vor face orice pentru ca aceasta sa se simta iubita si pretuita, chiar daca va fi nevoit sa renunte la nevoile sale. Pentru ca au o natura altruista este foarte usor pentru acestia sa iubeasca si sa fie iubiti! Atunci cand iubesc, pestii uita de toti cei din jur si au uneori tendinta sa se izoleze de toti prietenii pentru a petrece cat mai mult timp cu jumatatea sa.

Citeste mai mult pe horoscop yve.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea