Zodia ta si dragostea

#dragoste #astrologie #compatibilitati #matrimoniale online #intalniri online #replici de agatat #zodie dragoste #relatii serioase

Cele mai bune replici de agatat pentru fiecare zodie in parte

Ti-a picat cu tronc cineva despre care chiar crezi ca ar putea fi alesul/ aleasa inimii tale? Fenomenul se numeste "dragoste la prima vedere" si, ca orice relatie de dragoste, are impedimentele si obstacolele sale; primul dintre ele ar fi incapacitatea ta de a te adresa potentialei jumatati.

Brusc, nu mai stii sa flirtezi, nu mai stii sa faci complimente si incepi sa te indoiesti chiar si de faptul ca ai avea darul vorbirii. Nu te ingrijora, nu sunt decat emotii. Iata cateva replici de agatat potrivite fiecarei zodii, care te-ar putea scoate din incurcatura atunci cand ai trac amoros. Nu uita sa incepi cu "Ce zodie esti?".

Berbec

Berbecii nu se lasa cuceriti cu usurinta, asa ca trebuie sa le promiti ca vor avea parte de aventura vietii lor atunci cand le propui sa va intalniti. In plus, adora complimentele, asa ca replica perfecta de agatat astfel de nativi este "Ai o structura armonioasa si chiar aerodinamica. Ti-ar placea sa sarim cu parasuta impreuna?"

Taur

Taurii apreciaza luxul si abundenta, asa ca te poti folosi de clisee materialiste atunci cand incerci sa-i cuceresti. Incepi cu "Magazinul meu de parfumuri este deschis pana la 8 seara, sa treci sa-ti alegi ceva" si incheie cu "Apoi, te astept la mine, unde am un Pinot Gris din 1954 rece si nerabdator".

Gemeni

Pe Gemeni trebuie sa-i flatezi complimentandu-le deosebitele capacitati intelectuale, asa ca iti va fi foarte usor sa-i agati daca ii faci sa se simta inteligenti si interesanti. "Simt ca pot vorbi despre orice cu tine si ca ai raspuns la toate intrebarile mele" i-ar putea da pe spate.

Rac

Racii sunt destul de impulsivi si totodata romantici, asa ca i-ai putea cuceri daca le vei da impresia ca si tu esti exact la fel ca ei. Incearca sa-i spui unui Rac ca "deja te-ai indragostit de el/ ea, oricat de ciudat ar fi sa spui asta dupa doar 5 minute de cand v-ati vazut pentru prima oara" si il/ o vei cuceri intr-o clipa.

Leu

Leilor le place sa fie in centrul atentiei, in centrul Universului si in centrul universului partenerilor lor, asa ca este suficient sa-i faci sa se simta doriti. Pot fi "vanati" cu orice fel de superlativ care le este adresat, asa ca nu te feri de "Esti cel/ cea mai frumos/ frumoasa, cel/ cea mai bun/a in ceea ce faci, cel/ cea mai destept/ desteapta".

Fecioara

Fecioarele sunt recunoscute pentru simtul lor critic si pentru apucaturile maniaco - obsesive in ceea ce priveste ordinea si curatenia. Daca toata populatia ar fi formata din Fecioare, Haosul Universului s-ar duce pe apa sambetei. Asa ca pot fi agatate cu oricare dintre replicile "Te-as tine de mana, dar intai trebuie sa folosesc un sapun chirurgical pentru a scapa de germeni" sau "Daca ma inviti pe la tine, promit sa nu fac firimituri".

Balanta

Balantele au o stima de sine foarte ridicata, insa asta nu inseamna ca nu asteapta si confirmari de la ceilalti. Admira-i gusturile, lauda-i alegerile si ii vei intra in gratii cat ai zice "Ceasul tau este superb si se potriveste de minune cu pantofii si cureaua, plus ca iti pune ochii in evidenta".

Scorpion

Scorpionilor le place sa fie abordati intr-un mod mai agresiv, asa ca daca ti-a picat cu tronc un nativ al acestei zodii, poti sa il/ o intrebi direct: "Vrei sa vii la mine si sa facem dragoste pana dimineata? Locuiesc intr-o pestera de la marginea orasului, e destul de periculos, asa ca ai grija sa vii inarmat/a".

Sagetator

"Viziunea ta despre viata mi-a deschis calea catre un nou univers utopic, iar daca toate persoanele ar fi ca tine, lumea asta ar fi un loc mai bun si mai frumos!" - este suficient sa-i spui asta unui Sagetator si-l vei avea la picioarele tale.

Capricorn

Capricornii sunt materialisti, asa ca-i poti agata cu un card de cumparaturi, cu o masina de lux, cu o excursie intr-o destinatie piperata sau cu replici precum "Sunt directorul celei mai mari companii petroliere din Emiratele Arabe".

Varsator

Varsatorii nu sunt originali cat se cred originali si deosebiti si speciali, iar daca tu faci orice care sa le intareasca aceasta convingere, esti binevenit/a in lumea si in asternutul lor. Incearca "Am calatorit prin toata lumea, am cunoscut mii de oameni si nimeni - dar absolut nimeni - nu era ca tine!".

Pesti

Indiferent de sex, Pestii sunt romantici si dornici sa-si intemeieze familii. Agata-i cu un inel de logodna cu safir sau cu o invitatie care sa le dea de inteles ca vrei sa te asezi la casa ta, cum ar fi "Vrei sa ne mutam impreuna si sa facem 3-4 copii?".

Sursa foto: glamour.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului