Zodia ta si dragostea

#cadouri zodii #astrologie #dragoste zodii #dovezi dragoste #complirmente zodii #atentii zodii

Cele mai importante dovezi de dragoste pentru zodia lui

Chiar daca ii spui partenerului tau ca il iubesti in fiecare zi, exista momente in care asteapta cu siguranta sa ii dovedesti si prin fapte atasamentul tau emotional fata de el. Insa nu toate gesturile romantice sunt percepute la fel de reprezentantii sexului tare, de aceea este esential sa afli care sunt cele mai importante dovezi de dragoste pentru jumatatea ta. Zodia lui iti da indiciile pe care le cauti!

Berbec

Cea mai usoara cale prin care poti sa ii dovedesti unui Berbec ca il iubesti este sa il coplesesti cu gesturi "obraznice", spontane, care sa il stimuleze puternic. Cand va plimbati prin oras, strange-l usor de posterior si spune-i ca este irezistibil. In timp ce va uitati la un film, urca-te in poala lui, prinde-i chipul in maini si saruta-l patimas.

Taur

Viata in doi cu un Taur poate sa insemne renuntarea la individualism si construirea unui mod de viata comun. Dedica-i tot timpul tau liber, gateste-i ceva gustos si asteapta-l cu masa gata cand vine de la serviciu, renunta la o iesire cu prietenele tale pentru a petrece o seara cu el etc. Cand se va simti centrul universului tau, va sti ca il iubesti cu adevarat.

Gemeni

Orice surpriza pe care altii ar putea sa o considere puerila poate sa fie o dovada adevarata de dragoste pentru un nativ Gemeni. Acesti barbati deschisi si copilarosi se hranesc din micile gesturi de iubire, precum biletelele de dragoste lasate in buzunarul hainei, melodiile dedicate la radio sau statusurile siropoase de pe Facebook. Fa-ti publice sentimentele pentru el!

Rac

Cea mai mare temere pe care un nativ Rac o are intr-o relatie este aceea ca, intr-o zi, se va sfarsi. Spune-i ca nu il vei parasi niciodata si, ca sa ii oferi si o garantie in acest sens, fa un gest care sa sugereze continuitatea relatiei voastre: o achizitie comuna pe termen lung, de pilda.

Leu

Cu cat iti vei flata mai mult partenerul Leu, cu atat va fi mai sigur ca il iubesti. Copleseste-l cu atentie si complimente, marturiseste de fata cu prietenii lui ca este cel mai bun partener din lume, lauda-l la orice pas si hraneste-i orgoliul pe orice cale. Mesajele pozitive pe care i le transmiti sunt cea mai mare garantie a sentimentelor tale pentru el.

Fecioara

O atitudine materna este cea mai buna dovada de dragoste pentru un nativ in Fecioara. Pregateste-i sarguincios pachetul pentru serviciu, ofera-te sa ii faci un masaj cand se simte obosit, rasfata-l cu deserturile preferate si arata-i ca vrei sa il ocrotesti si sa ii fii alaturi mereu, la bine si la greu.

Balanta

Cu un barbat Balanta, cele mai bune dovezi de iubire sunt alintul, cadourile personalizate "fara motiv", activitatile sociale cat mai dese si respectarea spatiului personal. Daca are un hobby preferat, arata-i ca il iubesti incercand sa il practici si tu.

Scorpion

Calea cea mai scurta catre inima unui Scorpion este sexul de calitate. Va sti ca il iubesti, daca te vei stradui sa il multumesti in pat de fiecare data. Surprinde-l cu miscari noi, accepta sa ii indeplinesti fanteziile si fii mereu seducatoare pentru el.

Sagetator

Sagetatorii nu sunt impresionati de declaratii de dragoste siropoase sau cadouri scumpe, ci mai degraba de modul in care se simt in prezenta ta. Demonstreaza-i ca il iubesti aratandu-i ca nu incerci sa il domini si ca ii pretuiesti punctele de vedere. La fel de important este sa ii accepti modul de viata si sa nu ii ingradesti libertatea.

Capricorn

Pentru un Capricorn, nu exista dovada mai mare de iubire decat sprijinul si loialitatea partenerei de viata. Incearca sa ii oferi un umar pe care sa planga in momentele grele, nu il judeca, admira-i determinarea si lasa-l sa isi indeplineasca responsabilitatile profesionale. Pentru ca munceste foarte mult, asigura-te ca gaseste acasa un mediu cald si primitor.

Varsator

Daca vrei sa ii dovedesti unui Varsator ca il iubesti, ofera-i toata atentia ta. Trebuie sa simta ca este pe primul loc pentru tine, ca iti poate povesti orice si ca gaseste mereu un sfat bun cand il cere. Asculta-l cand are ceva sa iti spuna, nu il contrazice, imbratiseaza-l des spune-i ca este cea mai importanta persoana din viata ta.

Pesti

Chiar daca nu ii place sa o recunoasca, barbatul Pesti tanjeste dupa galanterii si scene romantice ca in filme. Il poti surprinde cu un cadou emotionant si personal, precum o poezie pe care ai scris-o pentru el sau o melodie frumoasa pe care i-o dedici. Pregateste o cina speciala in doi, imbraca-te senzational si inchina un toast cu sampanie in cinstea iubirii voastre.

Sursa foto: sheknows.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului