Zodia ta si dragostea

#iubitoare #semne #zodiac

Cele mai iubitoare semne ale zodiacului

Cand te gandesti  la dragostea vietii tale, e clar ca-ti doresti pe cineva care sa-ti umple viata cu mangaieri si gesturi tandre. Iata ca venit momentul sa afli care sunt cele mai iubitoare semne zodiacale.

Personalitatea romantica este definita de astre si, desi fiecare dintre noi poate dezvolta capacitatea de a iubi, exista oameni care s-au nascut deja cu aceasta calitate.

Daca vrei sa fii rasfarat si iubit, priveste spre persoanele nascute in zodia Pesti, Taur, Leu, Balanta si Sagetator, potrivit expertilor.
Cele mai iubitoare semne zodiacale

Pesti

Persoanele care s-au nascut sub semnul Pestilor nu sunt usor de cucerit, dar, odata ce i-ai castigat inima, poti conta pe o dragoste care este dovaare iti dovedeste tot. Sunt extrem de atenti cu oamenii pe care ii iubesc si unul dintre cele mai notabile exemple despre ceea ce inseamna iubirea adevarata.

Taur

Cei care s-au nascut sub acest semn sunt, pur si simplu, devotati iubirii. Sunt pasnici si sunt foarte canalizati sa-si faca partenerii fericiti. Desi sunt foarte sinceri, sunt preocupati sa nu-i ranească niciodata pe cei din jur.
Considera-te norocoas (a) daca iubitul (a) tau este nascut in zodia taur, pentru ca sunt stabili in relatie si fideli pana in panzele albe. Ei isi impresioneaza partenerii cu cine romantice si alte surprize.

Leu

Nativii nascuti in zodia Leu sunt capabili sa se daruiasca total si sa se sacrifice pentru partener, dar cere mari dovezi de dragoste de la celalalt, avand nevoie de mangaieri si incurajari. Leii ofera multa afectiune si sunt tare mandri de partenerul pe care il aleg. Prin urmare, sunt foarte atenti si tandri in orice moment.
In plus, Leii sunt foarte pasionali, senzuali, simpatici si sociabili.

Balanta

Balantele intra pe lista celor mai afective semne ale zodiacului, deoarece au o creativitate deosebita si atunci cand aduc aceasta calitate in relatia lor nu inceteaza sa-si surprinda dragostea vietii cu tot felul de detalii. Sunt, pur si simplu, romantice.
Nativii din Balanta sunt iubitori de pace si caracterizati de diplomatie. Sunt  interesati de tot ce include psihologia si relatiile umane.

Sagetator

Acesti oameni par sa vina pe lume cu un manual despre cum sa fie speciali. Si mai ales pentru a sti cum sa faca o persoana sa se indragosteasca. Sunt foarte afectuosi si se straduiesc sa faca totul pentru ca persoana pe care o iubesc sa se simta unica si speciala.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea