Zodia ta si dragostea

#astrologie #partener #zodii #predictii #sex

Cum iti dai seama ca e bun la pat de la prima intalnire, in functie de zodia lui

Poate ca sexul nu este cel mai important lucru pentru tine intr-o relatie, insa ar fi cel putin interesant sa poti afla inca de la prima intalnire daca barbatul din fata ta este sau nu bun la pat (fara sa il duci in dormitor, desigur). Astrologia vorbeste despre o serie de indicii pe care nativii zodiacului le ofera despre randamentul lor sexual, pe care le poti afla mai jos!


Berbec

Un Berbec nepriceput la pat este la fel de rar precum floarea de colt. Astfel, daca ai iesit la prima intalnire cu un astfel de nativ, ii vei repera sexualitatea de la mare distanta: isi umfla pectoralii, are mare incredere in el, face glume cu trimiteri "obraznice" si face orice sa stabileasca orice fel de contact direct cu tine.


Taur

Nu te astepta ca un Taur sa se laude cu virilitatea lui. Ba mai mult, va face pe modestul si iti va transmite initial ca nu e un Casanova. Il dau de gol, insa, gesturile sale galante, lumanarile parfumate cu care te-a surprins la cina si alte astfel de mici artificii ambientale, menite sa te introduca in atmosfera romantica. Daca pregateste terenul, inseamna ca stie ce sa-ti faca in dormitor.


Gemeni

Deloc discret in privinta vietii lui in general, nativul Gemeni iti va marturisi de la sine putere ce stie si ce poate in intimitate (da, chiar de la prima intalnire). Daca initiaza cu tine un preludiu verbal, cu multe aluzii si invitatii cu subinteles la "actiune", nivelul lui de testosteron este cu siguranta mai mult decat satisfacator.


Rac

Racii nu debordeaza in general de energie sexuala si nu se simt confortabil vorbind despre acest lucru. Tocmai de aceea, daca nativul Rac aduce vorba la prima intalnire despre acest subiect sau pare ca face gesturi menite sa te seduca, este intotdeauna un semn bun: se simte confortabil cu tine, prima conditie sa te poata satisface cu adevarat.


Leu

Daca Leul evita sa te priveasca direct in ochi, se fereste de atingeri si nu prea zambeste, probabil ca a avut experiente care i-au stirbit din avantul sexual - sa nu ai asteptari prea mari. In schimb, daca este dezinvolt, glumet si flirteaza fara perdea cu tine, vei avea numai surprize placute alaturi de el in intimitate.


Fecioara

Se schimba la fata cand faci o gluma mai indrazneata si pastreaza o distanta fizica destul de mare fata de tine la prima intalnire? Atunci cel mai probabil nu este foarte conectat cu propria sexualitate. In cazul in care pare relaxat, zambeste cand faci glume sexuale si pare ca te lasa sa preiei controlul, va fi 100% performant la asternut.


Balanta

Cu un nativ Balanta, sexul nu este niciodata dezamagitor. Vei observa cu cata bucurie flirteaza cu tine, cat de dornic este sa va apropiati, sa te atinga, sa te seduca si sa te poarte cat mai rapid in dormitorul lui.


Scorpion

Scorpionul emana o energie sexuala iesita din comun, pe care o poti intercepta inca de la prima intalnire. Observa-i tinuta (daca este "la patru ace", stie sa seduca o femeie), urmareste-i gesturile (te priveste patrunzator, iti atinge usor antebratul etc.) si sesizeaza trimiterile sexuale din discursul lui. Ele te asigura ca ai de-a face cu un armasar!


Sagetator

Sagetatorii se descurca bine la asternut, insa doar atunci cand capata destula incredere in ei insisi. Iar cand sunt siguri pe propria lor putere de seductie, trec la pasul urmator si te coplesesc cu complimente, pentru a te aduce in patul lor. Te flateaza la fiecare doua fraze? Probabil ca este pregatit sa iti arate ce poate!


Capricorn

Retinut si calculat, Capricornul se deschide cu greu si nu te va lasa sa iti dai seama imediat ce personalitate sexuala are. Daca iti transmite senzatia ca este timorat si nesigur pe sine, nu te astepta sa dea prea mare randament la pat. Daca pare increzator in fortele proprii, te va suprinde placut in intimitate.


Varsator

Varsatorul stie sa flirteze cu o femeie, daca a acumulat suficienta experienta. Cand incearca sa te aduca intr-un cadru cat mai privat si face tot felul de gesturi galante si protectoare, inseamna ca a invatat deja sa multumeasca o femeie cu adevarat. Isi tine bratul in dreptul spatelui tau si se comporta de parca ai fi un bibelou? Inseamna ca vei afla curand cat de viril este!


Pesti

In cazul Pestilor, virilitatea li se citeste in cuvintele romantice pe care le spun. Nu va fi bun la pat, daca nu are sentimente pentru tine. In schimb, daca aduce in discutie des importanta afectiunii si isi dezvaluie latura sensibila in fata ta, probabil ca i-ai trezit simturile si l-ai inspirat in a-si arata adevaratul potential sexual.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea