Zodia ta si dragostea

#zodii dragoste #compatibilitati dragoste #dragoste horoscop #zodii divort

Cum reactioneaza zodiile dupa ce divorteaza

Fiecare persoana infrunta diferit situatiile complicate ale vietii, iar unul dintre factorii care le influenteaza conduita este semnul zodiacal propriu. Astfel, nativii zodiacului pot reactiona in moduri surprinzatoare dupa ce divorteaza, ce pot fi intuite sau anticipate cu ajutorul astrologiei. Iata reactiile tipice ale zodiilor dupa ce se despart oficial de partenerul de viata!

Berbec

Berbecii Barbati: Nu inteleg de n-a functionat casnicia, pentru ca ei sunt convinsi de faptul ca nu au gresit cu absolut nimic.

Berbecii Femei: Se bucura foarte mult ca au scapat de "netrebnic", cel putin in aparenta. Fostul sot avea prea multe pareri diferite.

Taur

Taurii Barbati: Nu vor sa recunoasca, insa sunt pustii pe interior. Acasa, in intimitate, plang cu pozele fostei sotii in brate.

Taurii Femei: Fac curatenie in casa si gatesc multa mancare in fiecare zi, in speranta ca fostul sot se va intoarce acasa in cele din urma.

Gemeni

Gemenii Barbati: Nu-si mai vad capul de treaba, au cel putin 5 intalniri pe zi cu prietenii pe care i-au neglijat pe vremea cand erau casatoriti.

Gemenii Femei: Incearca sa invete cum se schimba becurile si cum sa repare fara ajutor lucrurile care se strica din casa, pentru a se numi in sfarsit "femei independente".

Rac

Racii Barbati: Se uita la mult prea multe filme romantice si gusta prea multe marci de bere, intr-o singura seara.

Racii Femei: Se muta la parinti o perioada, de teama sa nu faca un gest necugetat: reinventeaza gravitatea termenului "depresie".

Leu

Leii Barbati: Se lauda peste tot in societate cu noile cuceriri si se prefac ca nu isi mai amintesc numele fostei sotii.

Leii Femei: Isi reinnoiesc garderoba si ies in club in fiecare weekend, au tanjit o vreme dupa sentimentul de a fi admirate de foarte multi barbati in acelasi timp.

Fecioara

Fecioarele Barbati: Fac liste lungi cu toate defectele fostei partenere de viata si le citesc cu voce tare, pentru a nu regreta decizia divortului.

Fecioarele Femei: Sunt tot mai convinse ca un barbat cult, curat, ordonat si responsabil este imposibil de gasit intr-o lume atat de superficiala, apoi isi cumpara un animalut de companie.

Balanta

Balantele Barbati: Inca incearca sa isi dea seama daca ei au gresit si fosta a avut dreptate sau invers. Apoi se intreaba daca divortul a fost sau nu o idee buna.

Balantele Femei: Isi ineaca amarul in sesiuni numeroase de cumparaturi, isi intreaba intruna apropiatii daca divortul a meritat si flirteaza cu straini in baruri.

Scorpion

Scorpionii Barbati: Sunt siderati. Fosta sotie ar fi trebuit sa fie sufletul lor pereche, dar a esuat. Prin urmare, vor cauta cea mai usoara cale de razbunare.

Scorpionii Femei: In incercarea de a se elibera de trecut, dau de pomana toate obiectele care au apartinut fostului sot si nu au fost recuperate de acesta.

Sagetator


Sagetatorii Barbati: Isi invita toti prietenii acasa, pentru petreceri cu multa bautura si muzica buna. Aceasta este cea mai buna terapie pentru ei.

Sagetatorii Femei: Isi pun numarul fostului sot pe apelare rapida, il suna obsesiv si, cand li se raspunde, inchid imediat.

Capricorn

Capricornii Barbati: Sunt prea mandri pentru a discuta despre asta, deci interzic tuturor apropiatilor sa aduca in discutie subiectul divortului. Se ingroapa in munca.

Capricornii Femei: Angajeaza un avocat care sa le ajute sa castige in instanta toate beneficiile materiale cuvenite (sau nu) de pe urma mariajului esuat.

Varsator

Varsatorii Barbati: Isi doresc din tot sufletul sa ramana prieteni cu fosta sotie. Pana la urma, s-au inteles perfect ca amici!

Varsatorii Femei: Isi canalizeaza toata energia in a-si face multi prieteni, pentru a recupera tot timpul liber petrecut in doi. Exagereaza cu petrecerile si cheltuielile extravagante, insa gusta din plin viata de celibatar.

Pesti

Pestii Barbati: Se retrag intr-un colt obscur, privind in gol si gandindu-se in cate moduri ar fi putut totusi sa isi salveze casnicia. Se refugiaza in carti religioase.

Pestii Femei: Regreta despartirea, dar mai mult anii pierduti. Spera sa gaseasca un inlocuitor rapid, inainte sa isi piarda mintile de tot.

Foto: forbes.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului