Zodia ta si dragostea

#astrologie #horoscop #predictii #orgasm #atingere orgasm #orgasm zodii

Cum sa ajungi mai usor la orgasm, in functie de zodie

Nevoile sexuale ale fiecarei zodii difera foarte mult si depind de caracteristicile fiecarui nativ. De aceea, un barbat care satisface de minune o Fecioara nu are aceleasi sanse de reusita si cu un Scorpion. Afla ce pozitii si tehnici sexuale sunt potrivite pentru zodia ta si sporeste-ti sansele de a avea orgasm:

Berbec

In calitate de reprezentant al acestei zodii, esti o persoana foarte pasionala, provocatoare si dezinhibata. Iti plac pozitiile sexuale usor agresive si ti-ar placea ca jumatatea ta sa nu te priveze de muscaturi si lovituri usoare si obraznice. Fanteziile tale depasesc limitele imaginatiei multor oameni si vei fi foarte satisfacut/a daca vei avea ocazia sa le pui in practica pe toate.

Taur

Esti o fire incredibil de senzuala, dar totodata foarte romantica. Tii foarte mult la detalii atunci cand faci sex, iar lumanarile, florile si uleiurile aromatice nu ar trebui sa-ti lipseasca din dormitor. Pozitiile care te conduc catre orgasm sunt cele in care poti pastra contactul vizual cu partenerul/partenera.

Gemeni

Esti lipsit/a de prejudecati atunci cand vine vorba de sex si vrei sa incerci mereu ceva nou. Inovatia este cuvantul de baza pentru tine, atunci cand ai orgasm. De aceea, incerci mereu cele mai ciudate pozitii, care permit o penetrare adanca si intensa.

Rac

Apreciezi foarte mult intimitatea si iti place ca partenerul tau/partenera ta sa iti acorde foarte multa atentie atunci cand faceti sex, adica sa te atinga si sa te sarute neincetat. Sexul oral este cea mai sigura cale catre orgasmul tau, dar iti plac si partidele cu preludiu prelungit la fel de mult.

Leu

Cu siguranta ai dulapul plin de lenjerie fina si sexy, care sa-i permita jumatatii tale sa ajunga mai repede la zonele tale erogene. Iti place sa domini, chiar daca simti nevoia sa fii in permanenta mangaiat/a si dezmierdat. E suficient sa stai deasupra pentru a avea orgasm.

Fecioara

Esti destul de timid/a si de conservator/conservatoare in ceea ce priveste sexul, asa ca nu te vei simti confortabil daca jumatatea ta este mai excentrica in aceasta privinta. Ai nevoie ca actul sexual sa se desfasoare in conditii de maxima igiena si intr-un cadru calm si linistit, pentru a putea ajunge la orgasm.

Balanta

Te concentrezi mereu pe placerea sexuala a jumatatii tale si iti pui in valoare toate farmecele pentru a-l satisface pe celalalt. Esti initiat/a in cele mai eficiente tehnici sexuale, asa ca vei ajunge cu mare usurinta la orgasm daca stai deasupra.

Scorpion

Iti place tot ce este excentric si agresiv in materie de sex. Vrei costume de piele, bice si catuse, muscaturi si atingeri senzuale si usor violente. Daca reusesti sa indeplinesti aceste conditii alaturi de jumatatea ta si ai si ocazia sa domini actul sexual, este imposibil sa nu ai orgasm.

Sagetator

Iti place tot ce este nou si salbatic in materie de sex. Adori pozitiile care nu te tin conectat/a vizual cu partenerul tau/ partenera ta. Iti place sa fii tras/a de par si palmuit/a, dar pentru a ajunge la orgasm trebuie sa simti ca ai toata atentia si admiratia din lume. Nu neglija decorul si uleiurile afrodisiace.

Capricorn

Iti cunosti atat de bine anatomia si tehnicile sexuale care te pot ajuta sa ai orgasm, incat sfaturile in acest sens sunt de prisos. Ai vreo fantezie? Pune-o in practica, iar mintea ta va lucra la una cu trupul pentru a te purta pe culmile placerii. Poti incerca si jucariile sexuale din cand in cand, pentru un plus de placere.

Varsator

Esti plin/a de imaginatie in arta amorului si nu te sfiesti sa experimentezi cele mai intortocheate pozitii si cele mai interesante jucarii sexuale. Pentru un orgasm garantat, trebuie sa te asiguri ca penetrarea este profunda.

Pesti

Vrei sa iti satisfaci jumatatea, dar esti intotdeauna recompensat/a pe masura eforturilor tale. Iti plac pozitiile din care il/o poti saruta si atinge pe partenerul tau/partenera ta, asa ca accesul la corpul sau este foarte important pentru a te excita. In ceea ce priveste decorul, poti opta oricand pentru ceva ce are legatura cu mediul acvatic.

Sursa foto: pictures.4ever.eu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea