Zodia ta si dragostea

#barbat #astrologie #predictii #zodie #seductie barbat #barbat bogat

Cum sa seduci un barbat bogat, in functie de zodia lui

Sa seduci un barbat bogat nu este nici pe departe o misiune usoara. Trebuie sa ii intuiesti asteptarile, sa te ridici la nivelul acestora si sa ii demonstrezi ca detii toate calitatile pe care le pretinde de la o femeie. Vestea buna este ca zodia lui iti da cateva indicii despre cum poti ajunge la inima lui. Afla in ce semn zodiacal s-a nascut si cucereste-l cu ajutorul ponturilor de mai jos!


Berbec

Cu un Berbec instarit, este important sa fii directa, indrazneata si foarte sigura pe tine. Nu cere permisiunea, fura-i saruturi care sa ii taie respiratia si arata-i ca esti o femeie puternica, ce nu asteapta invitatii speciale pentru a actiona. Complimentele te pot duce departe, de asemenea: spune-i ca este atragator si ca il doresti.


Taur

Abordeaza un barbat Taur bine situat financiar incet, cu pasi mici, dar siguri. Savureaza din plin perioada in care va curtati, emanand o senzualitate subtila, care ascunde multe resurse in spatele aparentei retinute. Va adora sa ii faci mici cadouri si este foarte sensibili la stimuli, deci ai grija sa il suprinzi cu un parfum subtil. Simtul umorului te ajuta de asemenea sa ajungi rapid la inima lui.


Gemeni

Tinta ta este sa il stimulezi mental, pentru ca se afla in cautarea unei femei inteligente, cu care sa aiba ce discuta. Incearca sa te consulti cu el in privinta unor decizii importante, sa ii soliciti parerea si sa ii ceri sfaturi specializate in domeniul in care se pricepe. Intriga-l cu firea ta complexa, suprinde-l cu spontaneitatea ta si arata-i ca puteti avea o comunicare excelenta.


Rac

In ciuda aparentelor, un Rac bogat cauta de fapt altceva decat bani sau opulenta in femeia pe care si-o doreste alaturi. Fii calda, arata-i latura ta sensibila si da-i de inteles ca iti doresti sa il ingrijesti ca pe propriul copil. Invita-l la o cina pregatita de tine si il vei seduce cu aerul tau matern. Fii cat se poate de romantica, dar realista in acelasi timp.


Leu

Trateaza un Leu instarit de parca ar fi cea mai importanta fiinta umana de pe Pamant. Fii mereu aranjata la patru ace, alege haine elegante si rafinate, sa se simta mandru la bratul tau. Comporta-te impecabil in societate si spune-i ca esti norocoasa sa ii fii alaturi. Sopteste-i mici vorbe de lauda, o sa toarca exact ca o felina.


Fecioara

Evita extravagantele si formeaza-i de la inceput perceptia despre tine cum ca ai fi cea mai organizata, pragmatica si culta persoana pe care a cunoscut-o vreodata. Ai grija sa fie curatenie acasa cand vine in vizita, alege-ti cu atentie cuvintele si demonstreaza-i ca esti o fire responsabila, dornica de o viata "asezata".


Balanta

Barbatul Balanta cu o situatie financiara excelenta este, in primul rand, foarte sofisticat. Trebuie sa fii o femeie stilata, care stie ce gesturi sa faca pentru a exprima intocmai aceasta calitate. Vrea sa fie cucerit cu sampanie, rochii de seara uimitoare si muzica de calitate. Tehnica sarutului tau trebuie sa fie si ea impecabila.


Scorpion

Este foarte dificil sa intri in gratiile unui Scorpion instarit, de aceea trebuie sa apelezi la toata subtilitatea de care poti da dovada. Intriga-l cu mesaje subliminale si "atinge-i" de fiecare data latura sexuala, aici are cea mai mare slabiciune. Foloseste-ti limbajul trupului si demonstreaza-i cat poti fi de pasionala prin cuvinte si, mai ales, dincolo de ele.


Sagetator

Un Sagetator cu bani isi va dori alaturi femeia pentru el, care trebuie sa aiba un spirit aventurier iesit din comun si un simt al umorului desavarsit. Ideea de a face dragoste in spatiu deschis il stimuleaza intens. Coapsele si soldurile tale il excita cel mai mult, ai grija sa le pui in valoare cat de mult poti.


Capricorn

Cea mai buna abordare pentru un Capricorn bogat este lenta si stabila. Nu te grabi sa ii arati sau sa faci prea multe de la primele intalniri, trebuie sa vada ca nu esti o femeie predispusa promiscuitatii. Pune-te la punct cu ultimele carti citite si demonstreaza-i ca ai ambitii mari de plan profesional.


Varsator

Sa cuceresti un Varsator implinit financiar este destul de greu. Fii creativa si devino prietena lui la inceput, stimulandu-l intens intelectual. Lasa-l sa te domine, insa arata-i ca esti originala si sigura pe tine. Nu ii refuza favorurile, accepta-le ca o adevarata doamna.


Pesti

Este o fire orientata spre fantezie, deci du-l in alta lume prin verbalizarea unor visuri care pot deveni realitate. Arata-i ca esti o fire spirituala si loiala, care isi doreste o familie traditionala si compania lui in fiecare zi.

Sursa foto: picstopin.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea