Zodia ta si dragostea

#dragoste #cuplu #horoscop dragoste #compatibilitati zodii #zodie dragoste

Cum se comporta femeile nesatisfacute sexual, in functie de zodie

Modul in care se comporta femeile nesatisfacute sexual poate fi foarte diferit de la o reprezentanta a sexului frumos, la alta. Iar atitudinea unei femei in conditiile unei adanci nemultumiri pe plan intim poate fi dictata intr-o mare masura de zodia in care s-a nascut. In timp ce femeia Berbec nu se va gandi de doua ori inainte sa isi puna frustrarile pe tava, femeia Scorpion va incerca sa se razbune tacit pentru propria insatisfactie.

Berbec

Femeia Berbec pune mare pret pe intelegerea cu partenerul in dormitor, iar daca lucrurile nu functioneaza asa cum se asteapta, spune verde in fata ce o deranjeaza. Mai periculos este modul in care aceasta nativa isi exteriorizeaza frustrarea, deseori cu agresivitate si cuvinte care lezeaza adanc. In general, are prea putina rabdare sa astepte imbunatatiri.

Taur

Viata sexuala este foarte importanta pentru femeia Taur, de aceea nu se va multumi niciodata cu putin. Dupa o perioada in care se minte singura ca lucrurile functioneaza, incepe sa faca aluzii mai mult sau mai putin rautacioase, la adresa greselilor partenerului ei. Nu poate sa spuna lucrurilor pe nume, insa nici sa se prefaca la nesfarsit ca este satisfacuta.

Gemeni

Femeia Gemeni nu se simte confortabil purtand discutii serioase despre problemele sale intime, insa incepe sa manifeste schimbari evidente de comportament. Intr-o zi isi neglijeaza cu desavarsire partenerul si evita sa faca dragoste, in altele isi da toata silinta sa reaprinda scanteia in dormitor. In cele din urma, poate alege sa iasa din relatie, in loc sa confrunte problemele.

Rac

Sensibila si sfioasa, femeia Rac se va agata intotdeauna de aspectele pozitive ale relatiei, intrucat refuza sa vada problemele din dormitor. Insatisfactia i se citeste, insa, in momentele in care cade brusc pe ganduri, este morocanoasa, are iesiri impulsive din senin si refuza sa vorbeasca despre sentimentele sale. Tacerea este tratamentul pe care aceasta nativa in aplica, cand o nemultumeste activitatea din dormitor.

Leu

Un semn clar al insatisfactiei sexuale traite de o femeie Leu este acela ca incepe brusc sa se preocupe mai mult de modul in care arata. Dintr-o data, investeste in haine foarte scumpe, vrea sa iasa mai mult in oras neinsotita etc. Acest lucru se intampla, deoarece sufera tacit pentru ca nu primeste atentia cuvenita in dormitor si vrea sa compenseze prin a-si creste farmecul in fata partenerului.

Fecioara

Femeile Fecioara abandoneaza complet lucrurile care nu le mai fac placere, iar daca sexul se numara printre ele, dintr-o data devine mai rar si mai sec. Aceste native incep sa-si gaseasca preocupari noi, care sa le ocupe tot timpul si sa le abata gandurile de la nemultumirile erotice proprii. De fiecare data, evita sa vorbeasca despre sex, de teama momentului stanjenitor.

Balanta


Femeia Balanta isi doreste echilibru in viata, insa lupta sa de a-l obtine este deseori tardiva si insuficienta. Aceasta nativa incepe sa aduca in discutii subiecte puerile, de unde sa poata face aluzii partenerului ca ceva nu merge in asternut. O abordare directa este prea grea pentru o Balanta, iar discutiile serioase o intimideaza prea mult.

Scorpion

Sunt putine lucruri prin care poti leza o femeie Scorpion, iar unul dintre ele este sa nu ii oferi satisfactie deplina in dormitor. Imediat ce pune pe lista defectele partenerului, vrea sa se razbune: nu este sarutata, nu mai saruta nici ea. Scoate de pe tava favorurile facute pana acum si se asteapta ca partenerul sa recupereze raul facut.

Sagetator

Fara sa fie o maestra a diplomatiei, femeia Sagetator se va plange direct partenerului ca nu obtine nicio satisfactie in dormitor. Plansetele, reprosurile spune pe voce tremuranda si impulsivitatea stau la baza comportamentului acestei native extravertite.

Capricorn

Femeia Capricorn nesatisfacuta sexual abordeaza problema cu tact, comunicand partenerului direct, dar delicat, care sunt problemele pe care ar vrea ca aceasta sa le rezolve. Intocmeste apoi o lista de solutii si da un deadline de infaptuire a lor.

Varsator

Femeia Varsator nu isi plange de mila atunci cand nu este pe deplin satisfacuta in dormitor, dimpotriva. Preia conducerea cu incredere si ii propune partenerului sa incerce tehnici si pozitii noi, care sa il aduca pe drumul cel bun.

Pesti

Surprinzator, spirituala femeie Pesti are reactii destul de agresive cand nu primeste ce vrea in asternut. Incepe sa fie nervoasa, sa faca reprosuri si sa solicite schimbari imediate, care sa ii aduca satisfactia la care tanjeste.

Foto:redredapples.wordpress.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea