Zodia ta si dragostea

#dragoste #zodii #casatorie #compatibilitati zodii #nunta zodii

Cum te comporti in noaptea nuntii, in functie de zodie

Noaptea nuntii sau "dimineata dupa nunta", asa cum se intampla in cazul evenimentelor nuptiale romanesti (cand petrecerea se intinde pana in zori), este un moment emotionant pentru miri. Au parte de primele clipe intime dupa ce au devenit sot si sotie, cu adevarat memorabile pentru restul vietii petrecut impreuna. Dar stiai ca zodia ta iti poate influenta comportamentul in aceste clipe? Iata cum!


Berbec

Cum nerabdarea si impulsivitatea te caracterizeaza, oboseala acumulata in cadrul nuntii nu este un impediment pentru tine sa iti dezlantui latura salbatica in calitate de sot/sotie. Vrei sa ramai cu o amintire frumoasa din noaptea nuntii, astfel ca "pui la bataie" cea mai mare cantitate de energie sexuala de care dispui.


Taur

Pentru tine, noaptea/dimineata nuntii este un moment extrem de important si te straduiesti sa fie exact ca in filme. Probabil ca ai amenajat dormitorul deja cu petale de trandafiri, lumanari parfumat si sampanie la rece. Apelezi la tot romantismul "din dotare" pentru a oferi partenerului tau cea mai frumoasa amintire din vremea in care ati devenit sot si sotie.


Gemeni

Te-ai consumat atat de mult in timpul nuntii, incercand sa intretii toti invitatii si sa dansezi cel mai mult la petrecere, incat "petrecerea" privata cu sotul/sotia ta ajunge sa fie o provocare majora pentru tine. Cu putina energie care ti-a mai ramas, soptesti la urechea jumatatii tale 2-3 cuvinte de dragoste si speri ca partida de amor sa se termine cat mai repede, ca sa te poti odihni in sfarsit!


Rac

Atat de mult emotii te coplesesc, incat te vei comporta in noaptea nuntii, de parca ai fi un adolescent care face dragoste pentru prima oara. Tanjesti dupa mangaieri si vorbe de dragoste, esti excesiv de sentimental/a si prelungesti atat de mult preludiul, incat sexul in sine poate nici sa nu se mai petreaca.


Leu

Si ce daca te-ai dat in spectacol toata nunta si ai dansat rock'n'roll mai energic decat Elvis? In noaptea nuntii tale trebuie sa stralucesti si sa arati sotului/sotiei tale ca a facut cea mai buna alegere a vietii. Iti place sa il/o tachinezi, sa te dezbraci lent, sa dansezi pe o muzica senzuala si sa faci din partida de amor un adevarat show erotic.


Fecioara

Daca de obicei nu debordezi de initiativa in pat, in noaptea nuntii simti nevoia sa traiesti la maxima intensitate intimitatea in doi. Acum te-ai linistit ca nunta a iesit destul de aproape de perfectiune si te poti relaxa in bratele jumatatii tale: o vei surprinde cu perversitatea de care poti da dovada cand vrei!


Balanta

In noaptea nuntii, ai atat de multe impresii de impartasit de la marele eveniment, incat nu te poti abtine sa nu dezbati cele petrecute cu jumatatea ta. In timpul preludiului probabil ca ai de comentat meniul de la restaurant si reactiile unchilor in diverse momente, iar in timpul "actiunii", iti lauzi partenerul pentru "da-ul" hotarat din biserica.


Scorpion

Nunta ti-a dat un sentiment puternic de implinire, astfel ca vei scoate la iveala o latura a ta foarte sensibila, cum rareori are partenerul/a ta sansa sa vada. Oferi cu generozitate placere si vrei sa demonstrezi ca esti partenerul/a pe care oricine ar vrea sa il/o aiba.


Sagetator

Energia pe care o puteai investi in partida de amor in noaptea nuntii a fost cu siguranta irosita in timpul petrecerii, cand te-ai straduit sa distrezi toti invitatii si ai dansat mult prea multe hore. Prin urmare, clipele intime se incheie rapid, insa nu uiti sa ii spui alesului/alesei cat de mult il/o iubesti.


Capricorn

Statutul de persoana casatorita iti da o pofta de iubit. Asadar, in noaptea nuntii ai un avant aparte, esti mai expresiv/a, acorzi o atentie deosebita detaliilor si vrei sa incerci lucruri noi, astfel incat partida de dragoste sa fie cu adevarat memorabila. Te bucuri din plin de fiecare secunda, iar entuziasmul tau este pe deplin impartasit.


Varsator

Oricat de obosit/a ai fi, nu refuzi niciodata o partida de amor, cu atat mai putin in noaptea nuntii. Iti pui tot spiritul creativ la bataie si ii oferi cadou jumatatii tale cea mai intensa, placuta si romantica experienta sexuala din viata voastra.


Pesti

Ideea ca ti-ai unit destinul de cel al persoanei pe care o iubesti te face mai romantic/a decat niciodata. Simti nevoia sa iti exprimi emotiile, sa iti alinti partenerul/a si sa iti amintesti de perioada in care abia v-ati cunoscut. Energiile tale pozitive sunt de bun augur intr-un moment atat de special, precum noaptea nuntii.

Foto: weddingelation.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea