Zodia ta si dragostea

#femeie seducatoare #horoscop dragoste #predictii #zodii #horoscop #astrologie #femeie misterioasa

Femeia in care sa nu ai niciodata incredere! Te lasa fara bani si cu inima franta

Este senzuala, fermecatoare si mai dulce ca orice alta femeie. Stie cum sa seduca rapid un barbat si cum sa-l faca sa-si piarda mintile cand se afla in preajma ei. Este constienta de aceste atuuri si nu se sfieste sa le foloseasca ori de cate ori are ocazia.

 

Desi poate parea femeia perfecta, prebuie sa ai grija cand te afli in preajma acesteia, deoarece isi urmareste doar interesele personale. Isi doreste o viata fara griji si face orice pentru a obtine acest lucru. Tocmai din acest motiv vaneaza barbati cu bani, care sa le poata oferi tot ceea ce au nevoie, zi de zi, si chiar mai mult de atat.

Femeia Scorpion, caci despre ea este vorba, are o personalitate puternica si reuseste rapid sa puna mana pe barbatul dorit. Este misterioasa, profunda si senzuala. Ce barbat poate rezista acestor calitati?

Scorpionul poate transformaorice relație într-o pasiune conflictuală, în care drama apare din senin. Asadar, certurile vor fi la ordinea zilei, mai ales daca partenerul ales de aceasta femeie nu este unul docil, care sa evite certurile si conflictele.

Asadar, chiar daca Scorpionul isi doreste o relatie de durata, si vrea sa ramana alaturi de persoana aleasa o viata intreaga, acest nativ se poate trezi adesea singur, tocmai din cauza caracterului razbunator. Si reciproca este valabila cand vine vorba despre femeia Scorpion. Daca se intampla ca aceasta sa intalneasca un barbat cu o avere mai mare, care sa-i poata oferi mai multe beneficii materiale, nu se va sfii sa-si paraseasca actualul iubit pentru a fi alaturi de acesta.

Femeia Scorpion este cunoscuta ca fiind manipulatoare, geloasa, imprevizibila si are adesea un comportament obsesiv. Putini sunt cei care pot accepta toate aceste lucruri la o partenera de viata. Cei mai multi insa, si-o doresc alaturi doar pentru abilitatile pe care le are in dormitor.

Aceasta femeie toaca toti banii barbatului, fara a avea remuscari, ca mai apoi sa-i lasa cu inima granta si fara un ban in buzunar.

Sursa foto: pinterest.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare