Zodia ta si dragostea

#obsesie #barbati #berbec #partenere

Fugi de barbatii din aceste zodii. Fac o obsesie pentru tine

 

Exista barbati care, pur si simplu, isi pierd mintile atunci cand se indragostes. In spatele chipurilor dulci si iubitoare, se ascund cei mai mare manipulatori din istorie, capabil sa iti domine gandurile si acțiunile datorita gradului de obsesie pe care are pentru tine.

Semnele instabile sunt cele mai expuse riscului de a cadea in ghearele acestui tip de barbat. Afla care sunt acesti barbati si stai departe de ei.

Barbati care fac  obsesie pentru partenerele lor

Berbec

El cauta intotdeauna sa detina controlul situatiilor si al oamenilor si devine frustrat atunci cand nu isi poate manipula partenera sau nu isi poate urma fiecare pas. Nu va fi suficient sa vorbeasca cu tine la telefon, va dori sa stie exact unde esti in orice moment si cu cine. Daca ii ascunzi ceva din ceea ce faci, o. va fi mai rau, deoarece va suspecta ca il inseli.

Scorpion

Barbatul nascut in acest semn, cand se indragosteste se daruieste total. Dar este foarte posesiv si protector, fiind predispus la obsesie si intimidare. A fi atat de pasional nu il lasa sa se gandeasca clar la relatia lui de dragoste, astfel incat atitudinea lui poate fi aproape sufocanta pentru partenera sa.

Taur

Cand cineva ii place, Taurul este unul dintre semnele care nu renunta niciodata. El iubeste si atat. Uneori nu intelege cand i se spune "nu", asa ca insistenta lui se transforma intr-o obsesie pentru persoana pe care o place.

Pesti

Barbatul nascut in aceasta zodie devine "urmaritor" atunci cand este atras de o femeie. Pentru ca este atat de atasat, el incearca intotdeauna sa stie totul despre cealalta persoana, transformand acea atractie intr-o obsesie fatala.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului