Zodia ta si dragostea

#zodie #horoscop

HOROSCOP. Cum te raneste partenerul in functie de zodie

 

Toate femeile sunt frumoase, dar uneori uita acest lucru din cauza atitudinii partenerului lor. Astazi vei afla despre semnele zodiacului si despre modalitatile in care sunt ranite de partener.

Este un fel de ciocnire intre slabiciunile tale si punctele tari ale partenerului tau, una dintre acele combinatii ale semnelor zodiacale care nu duc la nimic bun si poate ar fi bine sa inchei relatia.

Dragostea nu este o scuza pentru a rani pe cineva in vreun fel, cu atat mai putin sa te transforme intr-un sac de box pentru celalalt. Dragostea inseamna loialitate, angajament, si respect.

Cum te raneste partenerul tau in functie de semnul tau zodiacal

Vei descoperi informatiile pe care astrele ti le ofera despre acele puncte slabe, modalitatile prin care partenerul te raneste si te face sa te simti rau cu tine, chiar daca esti o persoana frumoasa:

BERBEC

Partenerul te raneste profund cand ignora apelurile si mesajele text. Exista ocazii in care scoala, munca, te pot tine ocupat, dar stii bine cand aceasta tacere este justificata si cand nu, asa ca nu te lasa pacalit.

TAUR

Te doare mult atunci cand partenerul tau vorbeste despre fosta partenera sau despre alte fete. Nu vezi ce minunata esti? Trebuie sa fii cu cineva care te pretuieste cu adevarat.

GEMENI

Partenerul te raneste cand nu observa sau nu incearca sa vada ca te pregatesti pentru el, de la par par pana la unghii si haine. Pregateste-te pentru a fi pe placul celei mai importante persoane din viața ta: tu.

RAC

 

Partenerul tau te raneste cand inventeaza scuze pentru a nu petrece timp cu tine, pur si simplu, nu este un lucru rezonabil.

 

LEU

Partenerul tau iti frange inima de fiecare data cand te sta pe telefonul mobil in loc sa petreaca timp de calitate cu tine, pentru ca te face sa simti ca are "ceva mai important de facut." Vorbeste cu el, nu meriti aceasta lipsa de respect.

FECIOARA

Partenerul te raneste cand vrea doar o relatie bazata pe sex, si nu una serioasa. Nu esti jucaria nimanui, ar trebui sa-ti dea totul sau nu are niciun rost, nu-l lasa sa-si piarda timpul.

BALANTA

Te simti ranita de partener atunci cand nu reactioneaza la ceea ce publici pe retelele de socializare, simti ca nu este interesat de viata ta, deci ce face cu tine? Vorbeste cu el si spune-i cum te simti.

SCORPION

Te doare mult cand partenerul tau raspunde la mesajele tale monosilabic, parca nu este interesat de ceea ce ii spui. Confrunta-l, explica-i ca nu ii citesti gandurile si ca, daca te iubeste, trebuie sa-ti dovedeasca.

SAGETATOR

Te simti foarte rau cand partenerul tau reactioneaza la selfie-urile altor femei. Da, nu este orb, putem recunoaste cand o fata este frumoasa, dar sa laude pe alta mai mult decat pe tine nu este acceptabil in niciun fel.

CAPRICORN

Partenerul tau te doare cand te prezinta cunostintelor sale "prietena mea." Vorbeste cu el si spune-i ce astepti de la relatie, daca nu iti poate oferi sau nu vrea sa-ti ofere, este timpul sa iasa sin viata ta. El trebuie sa te respecte si sa-ti ofere locul meritat.

VARSATOR

Partenerul tau te face sa suferi cand dispare din nimic, esti pe cale sa il uiti si el reapare. Nu te pacali, el a plecat pentru ca a vrut sa profite de ocazie cu altcineva si pentru ca nu a functionat, revine la tine, dar tu nu esti mantaua lui de vreme rea.

PESTI

Partenerul te raneste cand anuleaza planurile in ultimul momenr. Practic te lasa balta si nu ia in considerare cat de mult ai pregatit seara pentru a petrece timp impreuna. Vine cu scuze pentru scuze si nu toate sunt valabile, asa ca nu lasa sa te afecteze asta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea