Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop dragoste #horoscop

HOROSCOP dragoste 12-18 aprilie. Posibile conflicte in relatii. Comunicarea este secretul echilibrului

Horoscop 12-18 aprilie. Multe zodii trec printr-o perioada tensionata si multe relatii parca stau pe un butoi de pulbere.

HOROSCOP 12-18 aprilie. Previziuni pentru toate zod

Comunicarea este favorizata de astre in aceasta perioada si doar cu ajutorul dialogului sincer pot fi evitate conflictele si scanteile.

HOROSCOP 12-18 aprilie BERBEC

Ai o saptamana buna, in care ai sansa sa intelegi mai bine sentimentele partenerului si sa va apropiati si mai mult. Ai o stare jucausa si traiti clipe de neuitat impreuna. Nesiguranta pe care o manifesti la mijlocul saptamanii creeaza tensiuni in cuplu. Acorda mai multa atentie comunicarii pentru a mentine echilibrul in relatie

HOROSCOP 12-18 aprilie TAUR

Te apropii mult de partener si aveti conversatii interesante. Dozeaza-ti entuziasmul, pentru ca nu aduce mereu lucruri bune. Daca esti celibatar, este momentul potrivit pentru a initia contactul cu o persoana care ti-a starnitinteresul.

HOROSCOP 12-18 aprilie GEMENI

Aceasta saptamana este ca o gura de aer proaspat pentru relatia ta. Spontaneitatea si sinceritatea sunt "armele" perfecte in fata partenerului. Aveti ocazia sa puneti la punct subiecte sensibile, care in ultima vreme ti-au dat batai de cap. Atitudinea ta onesta si directa iti dau o aura irezistibila si interesanta. Atentie la asteptarile ce pot fi inselate in aceasta perioada, pentru ca ai tendinta sa vezi realitatea distorsionat.

HOROSCOP 12-18 aprilie RAC

Poti avea o saptamana excelenta, daca inveti sa iti gestionezi asteptarile si pretentiile. Nu inseamna ca trebuie sa te multumesti cu putin, ci pur si simplu sa nu mai ceri imposibilul de la persoana iubita.

Influenta benefica a astrelor de la inceputul saptamanii te poate impinge la decizii privind evolutia relatiei. Fie ca propui sa treceti la urmatorul nivel, fie ca initiezi contactul cu persoana care iti place, daca te numeri printre Racii singuri, vei avea toate motivele sa te simti bine.

HOROSCOP 12-18 aprilie LEU

Ai nevoie de multa atentie in viata sentimentala. Mijlocul saptamanii aduce tensiuni, iritare si o predispozitie la conflicte cu partenerul. Daca nu reusesti sa comunici ceea ce simti, acesta nu va reusi sa te inteleaga.

HOROSCOP 12-18 aprilie FECIOARA

Planetele te fac predispusa la conflicte in aceasta perioada, draga Fecioara, asa ca evita discutiile in contradictoriu cu partenerul, pentru ca risca sa degenereze. Profita de weekend pentru a te relaxa si a trai clipe de neuitat ori, daca nu ti-ai gasit inca perechea, iesi din zona de confort si incearca sa dai dovada de deschidere, pentru ca nu se stie pe cine poti cunoaste.

HOROSCOP 12-18 aprilie BALANTA

Planetele te favorizeaza, asa ca orice chestiune care a creat probleme in relatia ta poate fi discutata si rezolvata in aceasta perioada. Iti exprimi sentimentele mai clar decat de obicei si esti, poate, mai visatoare. Idealismul acesta ti-ar putea juca feste daca esti in cautarea unui partener.

HOROSCOP 12-18 aprilie SCORPION

Reusesti sa lamuresti o serie de chestiuni care au provocat tensiune in relatie. Comunicati bine si reusesti sa intelegi mai bine cum gandeste partenerul, asa ca evita sa faci scenarii proprii si alege calea dialogului. Nu complica lucrurile, in special la sfarsitul saptamanii.

HOROSCOP 12-18 aprilie SAGETATOR

Te incearca sentimente puternice, emotiile sunt la cote inalte si, desi ar putea sa para un lucru bun, nu va fi chiar asa. Vestea buna este ca la sfarsitul saptamanii astrele iti ofera o infuzie de veselie si optimism ce pot face minuni pentru viata sentimentala.

HOROSCOP 12-18 aprilie CAPRICORN

Partenerul si relatia voastra au nevoie de mai multa atentie. Nu iti mai irosi energia si timpul pentru lucruri marunte, in caz contrar veti avea discutii tensionate, in special undeva la mijlocul saptamanii.

HOROSCOP 12-18 aprilie VARSATOR

Sinceritatea si dialogul onest sunt "cheile" saptamanii in viata ta sentimentala. Ai momente in care ti se pare imposibil sa iti controlezi emotiile. Astrele favorizeaza comunicarea, asa ca ar fi bine sa profiti de aceasta conjunctura.

HOROSCOP 12-18 aprilie PESTI

Te lasi controlat de emotii si asta te face sa reactionezi in feluri uneori exagerate. O doza de realism si autocontrol nu ti-ar strica; discuta sincer cu partenerul despre ceea ce te deranjeaza si nu lasa exagerarile sa dauneze relatiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro