Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop dragoste #horoscop

HOROSCOP dragoste 15-21 FEBRUARIE. Iubirea pluteste in aer, cine gaseste sufletul pereche

Se anunta o saptamana interesanta in plan amoros pentru cele mai multe zodii. Unii nativi s-ar putea afla in fata unor decizii importante privind viitorul relatiilor lor, iar altii ar putea intalni acea persoana pe care o asteptau deja de ceva vreme.

HOROSCOP dragoste 15-21 FEBRUARIE. Previziuni complete pentru zodii

Suntem mai sentimentali odata cu intrarea Soarelui in zodia Pestilor, iar acesta nu este neaparat un lucru rau. Devenim mai atenti la nevoile proprii, dar si la ale celor dragi; facem bilanturi si luam decizii. Saptamana aceasta s-ar putea lasa chiar si cu cereri in casatorie

HOROSCOP 15-21 februarie BERBEC

Nu ai motive sa te plangi de viata ta personala. Reusesti sa iti faci timp pentru relaxare si sa te apropii mai mult de partener, sa aveti discutii care vor readuce armonia in cuplu.

Reusesti sa folosesti experienta acumulata pentru a intari fundatia unei relatii existente sau pentru a pune bazele pentru o noua legatura amoroasa. Berbecii singuri reusesc in sfarsit sa isi dea seama ce vor de la viata si sa actioneze, impulsionati de optimism.

HOROSCOP 15-21 februarie TAUR

Ai o stare de spirit foarte buna, iar entuziasmul si optimismul tau se reflecta in mod pozitiv si asupra vietii de cuplu. Partenerul ar putea dori sa te bage intr-o "sedinta" si n-ar fi rau sa accepti dialogul, chiar si pe teme mai putin placute; asculta-l, ajuta-l sa se elibereze de stres si molipseste-l cu starea ta pozitiva!

HOROSCOP 15-21 februarie GEMENI

Iti recapeti claritatea in gandire si in sentimente si reusesti sa comunici cu partenerul asa cum iti doresti. Gasesti puterea sa iti exprimi temerile si nemultumirile intr-un mod ce poate genera un refresh in relatie.

Gemenii singuri au sansa sa intalneasca pe cineva interesant, iar abilitatile de comunicare pot genera un nou inceput pentru ei in plan sentimental.

HOROSCOP 15-21 februarie RAC

Putem spune ca aceasta saptamana aduce soarele si pe strada ta in viata amoroasa. Te lasi in voia sentimentelor si faci planuri marete, iar daca te numeri printre Racii celibatari iei o decizie importanta cu privire la o persoana dupa care tanjesti de ceva vreme. Racii aflati intr-o relatie ar putea decide sa o duca la urmatorul nivel: poate sa apara o cerere in casatorie, poate decideti sa va mutati impreuna sau sa va luati casa noua.

HOROSCOP 15-21 februarie LEU

Erotismul este la cote inalte in aceasta saptamana, la fel si comunicarea in cuplu, ceea ce face sa aveti o saptamana cel putin interesanta in dragoste. Dati dovada de intelegere si flexibilitate in relatie si poate este momentul perfect pentru a cauta impreuna solutii pentru chestiuni care parca v-au facut sa bateti pasul pe loc. Bucura-te de fiecare moment in cuplu si incarca-ti bateriile cu ajutorul perechii tale!

HOROSCOP 15-21 februarie FECIOARA

Starea de bine pe care o ai se reflecta si in viata amoroasa. Te dedici mai mult partenerului si va bucurati impreuna de o atmosfera calda si confortabila. Dai dovada de mai multa intelegere si flexibilitate, te exprimi cu mai multa usurinta si iti arati sentimentele fara "frane". Aceasta dispozitie este utila si pentru Fecioarele singure, care ar putea face o noua cucerire.

HOROSCOP 15-21 februarie BALANTA

Dai dovada de disponibilitate pentru a-ti rasfata partenerul, incerci sa creezi o atmosfera placuta, de care sa va bucurati amandoi, impreuna. Este momentul sa intelegi si ca perechea ta simte nevoia sa functioneze si sa existe si independent si ca nu trebuie sa il incorsetezi in aceasta relatie.

HOROSCOP 15-21 februarie SCORPION

Aceasta saptamana aduce o cotitura in relatia ta, draga Scorpionule. Primesti semnale ca lucrurile nu pot evolua decat daca vei constientiza ca nu poti continua sa iti controlezi, limitezi si sufoci partenerul. Da-i spatiul si timpul de a decide pentru el, iar atunci vei vedea o imbunatatire a lucrurilor si veti putea face impreuna planuri pe termen lung.

HOROSCOP 15-21 februarie SAGETATOR

Te simti bine cu perechea ta, petreceti timp de calitate impreuna, comunicati foarte bine, iar spontaneitatea si energia ta pozitiva sunt molipsitoare.

Sagetatorii singuri pot profita de talentul lor de a comunica pentru a se apropia de persoana care le-a starnit interesul si pentru a reusi sa o cucereasca.

HOROSCOP 15-21 februarie CAPRICORN

Ai ocazia sa petreci mai mult timp cu partenerul, reusesti sa iti exprimi mai deschis sentimentele si sa ii oferi acea senzatie de siguranta si confort de care are nevoie. Cel mai important este sa stiti, insa, ca fiecare are propriile nevoi si ca o doza de independenta face bine oricarei relatii. Respecta-i jumatatii tale dorintele si da dovada de maturitate.

HOROSCOP 15-21 februarie VARSATOR

Energia pozitiva de care te bucuri se va reflecta si asupra vietii amoroase. Totul merge bine, te simti bine si te gandesti cu optimism la viitor. Daca nu aveti o relatie oficializata, poate ar fi momentul sa vii cu o propunere in acest sens.

HOROSCOP 15-21 februarie PESTI

Ai parte de evolutii interesante in viata sentimentala si daca esti intr-o relatie, si daca inca te afli in "cautari". Sunt multe lucruri care te tulbura pe interior, simti nevoia sa reflectezi la tot ce ai trait pana acum si sa incerci sa iti corectezi greselile. Pestii singuri ar fi tine sa tina ochii larg deschisi in weekend, pentru a fi pregatiti pentru o noua provocare ce i-ar putea aduce la un pas de implinirea sentimentala la care viseaza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului