Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop dragoste #horoscop

HOROSCOP dragoste 15-21 martie. Saptamana despartirilor si a cererilor in casatorie

Primavara iubim altfel, dar avem tendinta sa fim si usor nostalgici si sa suferim, poate chiar inutil. Planetele au pregatit surprize pentru multe zodii in plan sentimental, unele venite chiar din trecut.

HOROSCOP dragoste 15-21 martie. Previziuni pentru toate zodiile

Multe lucruri care s-au petrecut pana acum in culise sau in subconstient ies la lumina. Nativii care nu si-au gasit inca perechea au toate sansele sa intalneasca pe cineva interesant sau sa se lase cuceriti de admiratori secreti ori sa se indragosteasca de persoane speciale, cu o aura deosebita.

HOROSCOP 15-21 martie BERBEC

Poate nici nu iti dai seama, dar te pregatesti pentru o noua era in viata amoroasa, marcata de optimism si sentimente intense. Urmeaza o reevaluare a relatiilor tale intime, iar la finele acestei perioade vei face un pas important pentru tine. Berbecii singuri ar putea cunoaste pe cineva cu care vor incepe o relatie serioasa. Aveti grija sa nu pierdeti trenul atunci cand ajunge in gara.

HOROSCOP 15-21 martie TAUR

Esti unul dintre rasfatatii saptamanii in plan sentimental, draga Taurule! Te simti atragator, ai o stare de spirit buna si nimic nu te impiedica sa faci planuri pentru viitor. Aspectele astrale te fac sa te gandesti la oficializarea unei relatii, la casatorie. Daca nu ti-ai gasit inca perechea, zilele urmatoare te vor pune fata in fata cu o persoana care te admira de ceva timp si care gaseste curajul sa isi dezvaluie sentimentele, iar acest pas poate fi inceputul unei adevarate calatorii emotionale. Pastreaza-ti calmul si bucura-te de tot ceea ce traiesti; incearca sa nu dai tonul unor discutii aprinse pe subiecte sensibile in cuplu.

HOROSCOP 15-21 martie GEMENI

Stai exceptional cu dragostea! Nu iti lipseste nimic in cuplu: nici pasiunea, nici comunicarea, nici optimismul. Este posibil sa incepi sa faci planuri de nunta sau sa discuti cu partenerul despre a face un pas important in relatie, insa nu este exclus nici sa decideti sa puneti capat unei legaturi care nu mai functioneaza asa cum v-ati dori. Oricum ar fi, va pregatiti sa intrati intr-o etapa noua, iar schimbarile vor fi de bun augur. Controleaza-ti emotiile si evita tensiunile inutile.

HOROSCOP 15-21 martie RAC

Ai toate motivele sa fii optimist si sa te simti norocos in plan sentimental, draga Racule. Te gandesti sa pleci undeva cu partenerul, iar daca esti singur ai de luat o decizie importanta cu privire la o persoana si la felul in care va evolua relatia voastra. Unii dintre nativii acestui semn se pregatesc pentru mutari radicale in plan sentimental: fie decid se casatoreasca, fie sa puna capat unei relatii care a ajuns intr-un punct mort.

HOROSCOP 15-21 martie LEU

Simti nevoia sa te concentrezi mai mult pe relatia cu partenerul, sa dai dovada de mai multa atentie si bunavointa pentru a rezolva lucruri care te ingrijoreaza. Vei crea, astfel, o atmosfera placuta si romantica, de care va veti bucura impreuna, reusind sa lasati deoparte grijile si problemele pentru un timp.

Leii singuri nu trebuie decat sa ramana relaxati si aura lor va atrage experiente interesante.

Weekendul ar putea aduce la usa ta o fosta iubire, insa fii cu bagare de seama! O poveste care nu s-a incheiat bine ar putea fi o capcana din care vei iesi destul de sifonat, draga Leule!

HOROSCOP 15-21 martie FECIOARA

Ai preocupari multiple, care te pot face sa iti neglijezi partenerul si relatia. Gaseste timp si pentru cuplu si veti petrece o saptamana minunata si calma. Vei avea ocazia sa creezi o atmosfera romantica si placuta, care va va ajuta sa umpleti toate acele goluri care poate au facut relatia sa bata pasul pe loc in ultima vreme. Daca esti in cautarea unui partener, nu iti irosi energia multumindu-te cu putin si continua sa astepti acea persoana care se va ridica la nivelul asteptarilor tale.

HOROSCOP 15-21 martie BALANTA

Chestiunile care te nemultumesc in relatia cu partenerul trebuie tratate cu delicatete. Nu lasa ego-ul sa ia decizii sau sa vorbeasca pentru tine si nu cauta sa creezi tensiuni doar pentru ca simti nevoia sa aveti o viata mai palpitanta. Sa faci compromisuri nu este ceva rusinos; din contra, ti-ar putea aduce acea liniste emotionala si acele momente de tandrete de care si tu, si perechea ta aveti nevoie.

Balantele singure ar trebui sa fie foarte atente la promisiunile unui potential partener, pentru ca ar putea fi inselatoare. Nu tot ce zboara se mananca! Ai incredere in intuitia ta si totul va fi bine.

HOROSCOP 15-21 martie SCORPION

Daca viata ta este in general agitata, in viata sentimentala vei gasi acea liniste de care ai nevoie. In bratele partenerului reusesti sa te relaxezi si sa te incarci cu energii pozitive, el este cel care iti da forta si linistea de care ai nevoie.

Scorpionii singuri au sansa sa faca o mutare importanta, care le va schimba statutul. Trebuie doar sa iasa din ascunzatoare si sa priveasca in jur.

HOROSCOP 15-21 martie SAGETATOR

Pentru tine este o perioada de analiza; te gandesti foarte mult la ceea ce vrei cu adevarat si la ceea ce astepti de la partener. Nimic nu se va schimba, insa, daca discuti doar tu cu tine si nu te deschizi si fata de celalalt. Te simti confuz, draga Sagetatorule, iar asta ar putea crea furtuni intr-un pahar cu apa. Incearca sa te relaxezi si sa profiti de ocaziile pe care le ai pentru a trai momente intense in cuplu.

Sagetatorii singuri se pot simti coplesiti de acest gol din viata lor, insa planetele sunt pregatite sa le scoata in cale o persoana care ii va cuceri. Totul este sa fiti deschisi la noi aventuri.

HOROSCOP 15-21 martie CAPRICORN

Este momentul sa faci orice este necesar pentru a-ti imbunatati relatia cu partenerul, pe care l-ai cam neglijat in ultima vreme. Analizeaza-te si incearca sa corectezi acele greseli care au creat o prapastie intre voi, inainte de a fi prea tarziu.

Capricornii singuri au sansa sa inceapa o relatie care le va umple viata.

HOROSCOP 15-21 martie VARSATOR

Planetele nu sunt foarte prietenoase cu tine in ceea ce priveste viata sentimentala. Te vei simti confuz si derutat, draga Varsatorule, mai ales ca incepi sa crezi ca jumatatea ta nu e chiar asa cum o vedeai pana acum. Incearca sa nu cazi prada indoielilor si scenariilor pe care ti le creezi singur. Incearca sa petreci timp de calitate cu partenerul.

Varsatorii singuri ar trebui sa se concentreze pe oamenii dragi lor si sa nu isi iroseasca energia cu flirturi insignifiante, care nu vor face altceva decat sa creeze frustrari.

HOROSCOP 15-21 martie PESTI

Partenerul are nevoie de maimulta atentie decat de obicei, are nevoie sa te stie acolo pentru el. Fa tot ce iti sta in putinta pentru a te ridica la inaltimea asteptarilor sale, insa fara sa iti neglijezi programul si nevoile. Armonia relatiei depinde de tine in aceste zile si doar asa vei reusi sa iti pastrezi energia si sentimentele pozitive.

Pestii singuri ar trebui sa iasa mai mult, sa nu stea ascunsi in case pentru ca vor avea sansa sa cunoasca oameni noi, iar de aici ar putea aparea si acea poveste de dragoste pe care o tot asteapta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro