Zodia ta si dragostea

# horoscop dragoste 2021 #horoscop 2021 #horoscop dragoste #horoscop

Horoscop dragoste 2021. Cine gaseste marea iubire, cine calca stramb si cine se casatoreste

Astrele au pregatit o serie de surprize zodiilor in plan sentimental pentru 2021.

Unii nativi vor avea mare noroc in dragoste in 2021. Berbecii vor gasi marea iubire, Taurii si Fecioarele se vor bucura din plin de dragoste, Varsatorii se vor simti mai iubiti ca oricand, iar Pestii vor fi cu siguranta marii norocosi ai anului.

Horoscopul iubirii 2021 pentru fiecare zodie in parte

Berbec

Dragostea se arata in viata voastra inca din primele luni ale anului. Desi atractia va fi mare, ramaneti cu ochii deschisi. Nativii singuri vor simti nevoia sa experimenteze mult, iar cei aflati deja in relatii stabile se vor bucura de o atmosfera excelenta in cuplu. Comunicarea va fi cuvantul de ordine in viata sentimentala. Eventualele conflicte vor fi aplanate, iar legaturile vor fi si mai puternice dupa aceea.

Taur

Prima jumatate a anului aduce o serie de schimbari in viata sentimentala, fie ca vorbim despre relatii deja consolidate, fie ca vorbim despre nativi celibatari. Putem vorbi chiar despre o situatie de criza, insa lucrurile se pot rezolva cu o escapada in doi, care sa va ofere ocazia sa va rezolvati problemele. In a doua parte a anului lucrurile se schimba radical. Taurii singuri ar putea gasi dragostea, cei care se afla in relatii disfunctionale ar putea decide sa le puna in sfarsit capat, iar cei care si-au gasit deja perechea vor da un "refresh" povestii lor de dragoste.

Atentie la perioadele tensionate! Nu vreti sa va certati cu partenerul in public sau in fata prietenilor si sa aratati ridicol, nu?

Gemeni

Undeva in ianuarie sau februarie s-ar putea sa va indragostiti la prima vedere. Profitati de ocazie si nu lasati timiditatea sa va puna piedici. Norocul nu se arata chiar pe toate drumurile! Va veti bucura din plin de dragoste anul acesta daca veti sti sa nu dati cu piciorul oportunitatilor. Veti avea o senzualitate aparte mai ales in a doua jumatate a anului, cand s-ar putea sa va intalniti sufletul pereche.

Daca sunteti deja implicati intr-o relatie, lucrurile stau si mai bine. Aveti ocazia sa o consolidati daca veti invata sa va apreciati perechea asa cum merita si daca veti intelege ca dragostea nu pica din cer, ci este ca o floare delicata, care are nevoie constanta de ingrijire.

Rac

Venus va copleseste cu iubire inca de la inceputul anului. Fie ca sunteti intr-o relatie, fie ca inca mai cautati partenerul perfect, lucrurile se vor aseza fix asa cum va doriti. Nimic nu sta in calea fericirii voastre in aceasta perioada. In a doua jumatate a anului este posibil sa apara o dragoste fulgeratoare, care va va consuma si va va face sa renasteti in fiecare zi.

Leu

Cei aflati in cautarea marii iubiri s-arputea sa o gaseasca in prima parte a anului 2021. Desi ai decis sa iti inchizi portile inimii, povestea de iubire pe care o pregatesc astrele pentru tine va "lovi" pe neasteptate, acolo unde nu ai crede vreodata ca poti gasi dragostea. S-ar putea sa fie vorba despre o persoana pe care o cunosti deja, dar pe care nu ai privit-o ca pe un potential partener. Multi dintre voi hotarasc ca ar fi timpul sa intemeieze o familie si din aceasta cauza s-ar putea ca aparentele sa-i insele atunci cand se indragostesc.

Pentru Leii aflati deja in relatii lucrurile nu stau, insa, la fel de bine. Sunt posibile tensiuni si conflicte, insa cu diplomatie si poate cu o excursie in doi lucrurile au sanse sa revina la normal.

Fecioara

Anul incepe cu ceva turbulente in viata sentimentala pentru Fecioare. Va trebui sa luati o decizie inevitabila, chiar daca o veti amana un timp, insa trebuie sa o discutati si cu partenerul inainte.

Pentru nativii singuri astrele prefigureaza o aventura sau poate reaprinderea unei povesti de iubire mai vechi, care a ramas "in coada de peste". Fecioarele sunt foarte seducatoare in 2021 si, poate, mai pasionale ca niciodata.

Balanta

In primele luni din 2021 casa dragostei este dominata de Neptun, o planeta care de obicei nu vine cu vesti bune. Va veti simti singuri chiar daca sunteti intr-o relatie, unii dintre voi s-ar putea chiar sa se desparta. Pe de alta parte, relatiile noi pe care le-ar putea incepe Balantele ar putea fi unele de lunga durata. Cuvantul cheie in dragoste anul acesta va fi "sinceritate".

Scorpion

Astrele v-au pregatit multa iubire in 2021. Relatia in care va aflati merge perfect, veti fi coplesiti de surprize placute din partea partenerilor. Scorpionii singuri pot sa-si schimbe, in sfarsit, "statutul", daca vor tine ochii deschisi si vor sti sa profite de oportunitatile ce e ies in cale.

Pe la jumatatea anului s-ar putea sa aveti un moment de razvratire, sa va simtiti incorsetati intr-o relatie si sa simtiti nevoia sa va recapatati libertatea. "Furtuna" va trece, insa, repede si va urma o perioada de calm si armonie. Cei pe care ultima parte a anului ii va prinde tot singuri au sansa sa gaseasca acea iubire exceptionala la care visau de multa vreme.

Sagetator

Pe voi va pasc o serie de alegeri gresite in plan sentimental, din cauza ca sunteti prea visatori in 2021. Sagetatorii aflati intr-o relatie vor avea episoade de gelozie si in care vor fi suspiciosi peste masura, insa in a doua parte a anului se linistesc si armonia se intoarce in viata de cuplu.

Sagetatorii singuri s-ar putea sa aiba surpriza ca o prietenie veche sa evolueze intr-o relatie.

Capricorn

In primele luni din 2021, viata voastra sentimentala va fi ca un roller-coaster, iar tensiunile in dragoste se vor amplifica odata cu apropierea verii, cand s-ar putea sa calcati stramb, fara sa va mai ganditi la consecinte. Nativii singuri ar putea fi orbiti de entuziasmul unei noi cuceriri si ar putea sa aiba mult de suferit din cauza ca nu au gandit suficient de bine lucrurile inainte.

Varsator

Euforia domneste in viata voastra sentimentala. Luna ianuarie va poate aduce o iubire noua, poate chiar o dragoste la prima vedere, care va va da toata viata peste cap pentru moment. Flacara se va stinge, insa, destul de repede. Pentru Varsatorii aflati in relatii stabile vestile sunt bune, deoarece acestea vor deveni si mai solide.

Pesti

Voi ati tras lozul cel mare al anului 2021 in dragoste. Va asteapta o multime de satisfactii, fie ca sunteti singuri, fie ca sunteti intr-o relatie. Totul pare in echilibru perfect in viata amoroasa; atentie, insa, la promisiunile pe care nu le puteti onora si care va vor face sa va simtiti presati!

Daca incepeti o relatie noua, deschideti bine ochii si aveti rabdare ca aceasta sa "creasca", in loc sa fortati lucrurile. Este momentul potrivit sa invatati sa va exprimati sentimentele.

Mare atentie la o fosta iubire care bate din nou la usa voastra! Oricat ar fi de tentanta "oferta", nu va face decat sa redeschida ranile vechi si sa provoace o noua suferinta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului