Horoscop saptamanal

#horoscop dragoste #horoscop # horoscop saptamanal

HOROSCOP dragoste 22-28 februarie. Turbulente in relatii, energia Superlunii din weekend influenteaza sentimentele

Cuadratura dintre Saturn in Varsator si Uranus in Taur, din 22 februarie, aduce o serie de turbulente in plan sentimental. Relatiile, mai ales cele serioase, ar putea avea de suferit in urmatoarea perioada, in care se platesc datorii karmice si care ar putea aduce pentru multi nativi noi inceputuri in dragoste.

Trigonul Marte in Taur - Pluto in Capricorn, din 23 februarie, aduce o doza de erotism si senzualitate in viata amoroasa a zodiilor. Pot avea loc intalniri de destin, sentimentele vor fi mai intense, iar comunicarea poate suda sau poate destrama povesti de iubire.

HOROSCOP dragoste 22-28 februarie. Previziuni complete pentru zodii

Luna Plina in Fecioara, din 27 februarie, poate fi incheierea unui ciclu in viata multor nativi. Aceasta Superluna, prima dintre cele patru din 2021, este un prilej de schimbare, de realiniere cu sinele, un moment al deciziilor eliberatoare, de natura sa influenteze cursul vietii.

HOROSCOP 22-28 februarie BERBEC

Dai dovada de o sensibilitate aparte in aceasta perioada, iar asta te face foarte atragator, draga Berbecule. Perechea ta se va bucura de noul "tu", iar daca esti singur ai sanse sa atragi o persoana care iti va face viata mai frumoasa macar pentru o vreme.

HOROSCOP 22-28 februarie TAUR

Te simti bine si asta se vede; vei avea o aura care va atrage privirile altora ca un magnet. Atentie la gelozia partenerului, daca esti intr-o relatie; daca nu, bucura-te de atentia pe care o primesti si poate chiar vei reusi sa faci o cucerire! Te asteapta un weekend plin de romantism

HOROSCOP 22-28 februarie GEMENI

Sunteti cu adevarat cuceritori in aceasta perioada, dragi Gemeni! Emanati o energie si o senzualitate care se vor dovedi irezistibile pentru partener sau pentru persoana pe care doriti sa o cuceriti. Profitati de moment pentru ca va dura cateva saptamani bune!

HOROSCOP 22-28 februarie RAC

Treci printr-o etapa in care analizezi cu mare atentie toate aspectele vietii tale, iar dragostea nu face exceptie. Este momentul sa te uiti bine la perechea ta sau la un posibil partener, sa il vezi cu adevarat cum este si sa decizi daca are sau nu un loc in viata ta. Te asteapta fie momente de neuitat, fie o ruptura pe care ar fi bine sa o faci cu precizie de chirurg.

HOROSCOP 22-28 februarie LEU

Trebuie sa stii sa faci diferenta intre impulsivitate si pasiune. Nu treci prin cea mai buna perioada in plan sentimental si nici nu vrei sa te concentrezi pe asta. Invata sa iti pese mai putin de parerea celor din jur si gandeste-te bine la cum vrei sa arate viata ta de acum inainte; ideal ar fi sa fie fix asa cum iti doresti si sa te lasi ghidat de pasiune si de inima.

HOROSCOP 22-28 februarie FECIOARA

Esti artagoasa zilele acestea, iar partenerul o va simti din plin. Nu ai chef de nimic, nu tolerezi bine dovezile de iubire si atentia pe care o capeti din partea perechii tale. Atentie la vorbele care pot rani iremediabil. Nu esti cea mai atragatoare persoana in aceasta perioada, din cauza starii de spirit, asa ca daca esti singura, nu te astepta sa faci vreo cucerire curand.

HOROSCOP 22-28 februarie BALANTA

Este momentul sa te lasi in voia sentimentelor asa cum nu ai facut-o, poate, niciodata. Este un moment demn de zicala "acum ori niciodata"! Te va surprinde cat de mult bine iti va face sa lasi emotiile sa iasa la iveala, desi nu esti obisnuita sa o faci. Fie ca esti deja intr-o relatie, fie ca abia acum te indragostesti, trebuie sa intelegi ca singura piedica in calea fericirii esti chiar tu si ca daca iti dai voie sa traiesti clipa si sa dai frau liber iubirii, lucrurile nu au cum sa mearga altfel decat foarte bine.

HOROSCOP 22-28 februarie SCORPION

Comunici foarte bine cu partenerul si asta va ajuta sa va apropiati si mai mult. Lucrati intens la increderea reciproca si veti avea ocazia sa constatati ca va puteti baza cu adevarat unul pe altul si ca intre voi nu este loc de intentii ascunse.

HOROSCOP 22-28 februarie SAGETATOR

Ai tendinta sa te gandesti prea mult la unele lucruri si sa te innebunesti singur, draga Sagetatorule. Luna Plina nu e deloc blanda cu tine si s-ar putea sa te impinga la decizii pripite, tocmai din cauza ca analizezi prea mult detalii, pana intr-acolo incat incepi sa nu mai vezi prea bine realitatea. Fa-ti o favoare si respira adanc, inainte ca lucrurile sa scape de sub control.

HOROSCOP 22-28 februarie CAPRICORN

Poate ca luna iubirii se incheie, insa pentru tine abia incepe zodia pasiunii. Debordezi de senzualitate si cei din jur iti rezista cu greu, chiar daca nu te-au privit niciodata in asemenea fel. Daca investesti toata aceasta pasiune in viata de cuplu, veti avea o saptamana de neuitat; daca ai de gand sa faci noi cuceriri, ai grija sa alegi ceea ce trebuie, pentru ca "succesul" s-ar putea sa te orbeasca.

HOROSCOP 22-28 februarie VARSATOR

Ai o stare ciudata, simti nevoia de dovezi de iubire, de reasigurari din partea partenerului. Emotiile te coplesesc si ai momente in care nu mai stii ce sa crezi despre relatia ta sau despre alegerile pe care le-ai facut la un moment dat; te gandesti mult, poate un pic prea mult la cum crezi tu ca ar trebui sa stea lucrurile "de fapt" si daca nu reusesti sa comunici cu partenerul, situatia ar putea deveni tensionata intre voi.

HOROSCOP 22-28 februarie PESTI

Ai evoluat mult, ai inteles ca vindecarea inseamna sa inveti sa faci lucrurile diferit; ai reusit sa iti controlezi inima, dar mintea iti mai joaca feste din cand in cand, desi la cei mai multi este invers. Acum este momentul sa inveti sa iti exprimi nevoile si sa comunici sincer cu partenerul; faptul ca tu esti o persoana intuitiva, nu inseamna ca si celalalt este la fel. Ia pozitie atunci cand este nevoie, fii propriul avocat daca situatia o cere si nu te astepta ca lucrurile sa se intample de la sine.

Uneori este nevoie sa tai in carne vie si sa scapi de lucruri sau persoane care simti ca nu ti se mai potrivesc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro