Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop dragoste #horoscop

HOROSCOP dragoste 26 aprilie - 2 mai. Problemele cotidiene creeaza tensiuni in cuplu. Cine se desparte inainte de Paste

HOROSCOP dragoste 26 aprilie - 2 mai. Planetele pun la cale neintelegeri in viata sentimentala in Saptamana Patimilor. Doar cei care vor reusi sa comunice sincer si deschis vor trece cu bine peste aceasta perioada.

HOROSCOP dragoste 26 aprilie - 2 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Saptamana Patimilor se anunta complicata pentru unele zodii, care au mult de lucru pentru a avea un Paste fericit. Vestea buna este ca dialogul sincer ar trebui sa fie suficient pentru a pregati calea pentru o minivacanta relaxanta. Totusi, unii nativi ar putea decide sa petreaca Pastele singuri!

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai BERBEC

Te bucuri de o atmosfera placuta si calma in plan sentimental. Ai ocazia sa petreci mai mult timp cu perechea ta si sa uiti de acele lucruri care iti dau o stare de anxietate. Micile neintelegeri se rezolva prin dialog deschis si sincer.

Berbecii singuri ar putea avea o surpriza in weekend!

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai TAUR

Dai frau liber sentimentelor in aceasta perioada, iar rezultatul va fi mai bun decat te-ai fi asteptat.

Taurii aflati in cautarea jumatatii trebuie sa deschida bine ochii, pentru a nu cadea in capcane; nu toti oamenii pe care ii cunosti sunt ceea ce par a fi, iar pasiunea si entuziasmul te pot orbi.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai GEMENI

O viata amoroasa satisfacatoare presupune eforturi si din partea ta. Lasa trecutul in urma si invata ca nu doar partenerul este responsabil pentru fericirea in cuplu. Este valabil si pentru Gemenii singuri: a ramane agatat de trecut este o piedica in calea evolutiei.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai RAC

Problemele cotidiene se rasfrang asupra vietii amoroase. Incearca sa nu te descarci pe jumatatea ta pentru lucrurile care se intampla la serviciu, pentru ca nu are nicio vina. Gelozia ar putea fi coplesitoare in aceste zile, iar reactiile generate de ea pot avea consecinte neplacute.

Racii singuri trebuie sa lase deoparte frustrarea pentru ca ii face extrem de neatragatori.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai LEU

Sunt zile bune pentru tine si perechea ta; reusiti sa rezolvati mici neplaceri si sa va imbunatatiti relatia si sa risipiti indoielile care va puneau bete in roate.

Weekendul se anunta bun si pentru Leii celibatari; minivacanta de Paste si 1 Mai v-ar putea aduce surprize, daca reusiti sa scapati de gandurile negre.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai FECIOARA

Calmul, optimismul si buna dispozitie aduc o atmosfera minunata in cuplu. Lucrurile ar putea sta si mai bine daca ai reusi sa iti exprimi sentimentele si gandurile mai des. Perechea ta are nevoie de siguranta si gesturi romantice, care sa ii confirme ca este iubita si dorita.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai BALANTA

Saptamana Mare este una care iti va revigora relatia, mai ales datorita unui dialog sincer; prea multa precautie in comunicare poate fi daunatoare, pentru ca unele lucruri nu sunt spuse pana la capat niciodata. Sinceritatea, chiar daca uneori poate sa doara, este cea mai buna, mai ales in dragoste, atat timp cat deschide noi orizonturi si ajuta la gasirea unor solutii benefice.

Balantele singure trebuie sa fie sincere cu ele insele si sa aiba curajul sa se arate asa cum sunt, pentru ca nimeni nu le va descoperi atat timp cat se ascund.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai SCORPION

Problemele de zi cu zi ar putea pune ceva distanta intre tine si partener si asta iti creeaza frustrari. Nu lasa micile neintelegeri sa "sape" in fundatia relatiei si nu mai astepta mereu ca primul pas sa vina de la celalalt.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai SAGETATOR

Viata ta sentimentala intra intr-o noua etapa. Tine doar de tine in ce sens se va produce schimbarea, daca relatia in care te afli trece la urmatorul nivel sau, din contra, se va incheia. Orice decizie vei lua, ea va fi spre bine, asa ca ai incredere in intuitia ta.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai CAPRICORN

Calea dialogului este cea mai buna pentru a lamuri anumite neintelegeri cu partenerul. Atmosfera dintre voi se va imbunatati si veti profita din plin de minivacanta pentru a petrece timp de calitate impreuna. Flexibilitatea este foarte importanta in aceste zile, chiar si pentru Capricornii aflati in cautarea jumatatii.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai VARSATOR

Evita reactiile la extreme in aceasta saptamana, mai ales cand vine vorba de discutii pe subiecte sensibile. Incercati sa va concentrati pe activitati care sa nu va consume prea mult energia.

HOROSCOP 26 aprilie - 2 mai PESTI

Esti in cautarea armoniei pierdute, mai ales ca atitudinea ta este cea care a generat indoieli din partea jumatatii tale. Pune cartile pe masa si incearca sa lamuresti lucrurile, inainte de a fi prea tarziu.

Pestii singuri au nevoie sa isi gaseasca echilibrul cu ei insisi pentru a putea sa se simta suficient de bine in pielea lor si a putea sa se deschida catre cei care intra in viata lor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro