Horoscop saptamanal

#horoscop #luna plina #horoscop dragoste # horoscop saptamanal

HOROSCOP dragoste 28 decembrie - 3 ianuarie. Luna Plina reaprinde foste iubiri si favorizeaza flirtul

Ultimele zile din 2020 si primele din 2021 vin cu o serie de surprize in plan sentimental pentru multe zodii. Astrele favorizeaza reinnodarea unor relatii vechi, care s-au terminat cu puncte de suspensie.

Unii nativi ar putea pune capat unor povesti de iubire, iar altii vor reusi sa dea un suflu nou vietii de cuplu.

HOROSCOP dragoste 28 decembrie - 3 ianuarie BERBEC

Daca esti intr-o relatie, incearca sa gasesti timp pentru perechea ta si sa mai uiti de stresul si rutina de zi cu zi. Concentreaza-te pe lucrurile pozitive si incearca sa creezi o atmosfera placuta; nu cauta conflicte si probleme la tot pasul.

Berbecii singuri trebuie sa inteleaga ca nu se va schimba nimic in viata lor daca sunt in continuare introvertiti. O schimbare de atitutdine care ii va face mai abordabili este obligatorie pentru a putea gasi dragostea.

HOROSCOP dragoste 28 decembrie - 3 ianuarie TAUR

Ai parte de tensiuni si conflicte in viata sentimentala. Nu iti neglija partenerul si nu spune sau face lucruri pe care le-ai putea regreta.

Taurii singuri ar trebui sa iasa mai mult in aceste zile, in loc sa stea in casa si sa se cufunde in singuratate. Distrati-va si traiti clipa! Este posibil ca astrele sa va scoata pe cineva in cale chiar inainte de Anul Nou.

HOROSCOP dragoste 28 decembrie - 3 ianuarie GEMENI

Ai parte de tensiuni in relatie, iar presiunea te va face sa spui sau sa faci lucruri pe care nu le gandesti cu adevarat. Incearca sa ramai calm si rational, altfel s-ar putea sa nu mai fie cale de intoarcere. Poarta o discutie deschisa si matura cu partenerul pentru a incerca sa rezolvati anumite chestiuni care va deranjeaza.

Gemenii singuri trebuie sa invete sa nu mai astepte ca lucrurile sa se intample de la sine si sa ia atitudine.

HOROSCOP dragoste  28 decembrie - 3 ianuarie RAC

Relatia in care te afli se afla in sfarsit in echilibru, dupa multe eforturi in acest sens. Fa tot posibilul sa pastrezi aceasta atmosfera pozitiva si nu lasa nimic sa va strice starea de bine.

Racii singuri ar putea avea parte de cateva flirturi, insa nu ar trebui sa piarda prea mult timp cu ele. Concentrati-va pe a gasi un partener de incredere si de viitor, chiar daca astrele va vor scoate in cale o iubire mai veche, in care socotelile nu au fost tocmai incheiate.

HOROSCOP dragoste 28 decembrie - 3 ianuarie LEU

Trebuie sa petreci mai mult timp cu partenerul si sa lucrati impreuna la fundatia relatiei voastre. Pentru Leii singuri este o perioada in care trebuie sa se gandeasca la o schimbare de atitudine si sa inteleaga unde fac greseli, daca doresc sa reuseasca sa se apropie de acea persoana care ii intereseaza.

HOROSCOP dragoste 28 decembrie - 3 ianuarie FECIOARA

Problemele care ti-au dat bataie de cap in relatie sunt, in sfarsit, de domeniul trecutului. Uita de ele si nu le mai aduce in discutie pentru ca nu vor duce decat la noi certuri. Concentreaza-te pe aspectele pozitive si pe prezent si profita de ocazie pentru a da un "restart" relatiei.

Fecioarele singure poate ar trebui sa se gandeasca sa isi mai diminueze pretentiile si sa se uite mai atent la ceea ce le poate oferi un potential partener, in loc sa incerce sa il incadreze intr-un sablon.

HOROSCOP dragoste 28 decembrie - 3 ianuarie BALANTA

Relatia ta a ajuns intr-un punct crucial si faci tot posibilul sa lamuresti lucrurile si sa iti dai seama unde te afli. Cand vei avea o viziune clara asupra situatiei, vei actiona in consecinta pentru a stabili ce se intampla in viitor. Desi vorbim despre sentimente, incearca sa treci totul prin filtrul ratiunii.

Balantele singure sunt mai fermecatoare ca oricand si nu vor putea trece neobservate. Vor intoarce multe capete si poate chiar vor face cateva cuceriri dintre care vor trebui sa aleaga in viitorul apropiat.

HOROSCOP dragoste 28 decembrie - 3 ianuarie SCORPION

Treci printr-o perioada mai delicata in cuplu pentru ca simti ca te-ai indepartat de partener din cauza stresului si a rutinei zilnice. Daca nu iei masuri, sfarsitul relatiei este aproape, asa ca incearca sa gasesti timp si sa schimbi lucrurile.

Scorpionii singuri vor primi o invitatie surprinzatoare de la cineva caruia i-au starnit interesul, iar lucrurile ar putea evolua catre o relatie.

HOROSCOP dragoste 28 decembrie - 3 ianuarie SAGETATOR

Lucrurile arata foarte bine pentru tine in plan sentimental. Profita de influenta pozitiva a astrelor si petrece timp cu partenerul, oferindu-i ceea ce are nevoie pentru a fi fericit. Vei avea o saptamana frumoasa si plina de romantism.

Sagetatorii singuri flirteaza cu cineva la locul de munca si vor fi uimiti sa afle ce sentimente puternice au starnit.

HOROSCOP dragoste 28 decembrie - 3 ianuarie CAPRICORN

Planetele s-au asezat promitator pentru tine. Daca esti intr-o relatie, erotismul si senzualitatea sunt la cote inalte in aceste zile.

Daca esti celibatar, draga Capricornule, ai mari sanse sa reinnozi o relatie mai veche, care nu s-a incheiat de fapt niciodata.

HOROSCOP dragoste 28 decembrie - 3 ianuarie VARSATOR

Dinamismul tau caracteristic te va ajuta sa gasesti solutii pentru problemele din viata sentimentala. Dedici mai mult timp partenerului si pregatesti surprize romantice care va vor umple pe amandoi de fericire.

Varsatorii singuri trebuie sa inteleaga ca nimeni in afara de ei nu este responsabil pentru acest lucru si sa isi schimbe atitudinea pentru a putea cunoaste in sfarsit pe cineva.

HOROSCOP dragoste 28 decembrie - 3 ianuarie PESTI

Daca esti intr-o relatie trebuie sa dai dovada de mai multa implicare si devotament. Cu diplomatie si flexibilitate vei reusi sa obtii ceea ce iti doresti de la partener. Renunta la incapatanare si egoism pentru a-ti imbunatati relatia.

Pestii singuri ar trebui sa faca in sfarsit un pas pentru a atrage atentia persoanei de care sunt indragostiti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului