Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop dragoste #horoscop

HOROSCOP dragoste 5-11 aprilie. Astrele testeaza echilibrul relatiilor. Cenzurati-va emotiile negative!

Horoscop dragoste 5-11 aprilie. Multe zodii trec prin incercari in viata sentimentala in aceasta perioada.

HOROSCOP dragoste 5-11 aprilie. Previziuni complete pentru zodii

Emotiile puternice gestionate gresit, imposibilitatea de a comunica, gelozii venite de nicaieri sau influentele negative din exterior supun relatiile la adevarate teste de echilibru in zilele urmatoare. Iata pentru ce trebuie sa se pregateasca zodiile:

HOROSCOP 5-11 aprilie BERBEC

Echilibrul relatiei tale este destul de precar in aceste zile. Atentie la felul in care iti exprimi sentimentele si la tendinta de a face din tantar armasar, pentru ca risti sa iti sufoci partenerul. Acorda-i spatiu si libertate, asa cum, de altfel, iti doresti si pentru tine.

Berbecii singuri, dar si cei care sunt intr-o relatie, ar trebui sa isi faca planuri pentru weekend, pentru ca se anunta zile minunate pentru dragoste.

HOROSCOP 5-11 aprilie TAUR

Relatia cu perechea ta devine mai solida si mai intensa, sentimentele sunt la fel de intense ca la inceput. Atentie la exagerari si la momentele in care emotiile intuneca ratiunea.

Duminica reusesti sa te exprimi cu mare usurinta si sinceritate si te eliberezi de o povara pe care ai dus-o cu tine de ceva vreme. Este o zi buna si pentru Taurii singuri care isi cauta perechea.

HOROSCOP 5-11 aprilie GEMENI

Reusesti sa iti coplesesti partenerul cu dovezi de iubire si sa lasi deoparte orice ar putea fi toxic pentru cuplu. Aman, totusi, confesiunile si discutiile profunde pentru sfarsitul saptamanii, cand comunicarea este favorizata de astre.

HOROSCOP 5-11 aprilie RAC

Iti faci perechea fericita cu dovezi de generozitate si iubire. Tot tu ai putea, insa, sa provoci tensiuni in relatie din cauza nevoii tale de independenta, pe care risti sa o exprimi in moduri total nepotrivite. Incapatanarea poate fi utila in anumite situatii, insa nu in viata de cuplu.

HOROSCOP 5-11 aprilie LEU

Intensitatea cu care traiesti fiecare zi creeaza o stare usor tensionata si in cuplu. Incearca sa lasi problemele din afara relatiei la usa atunci cand ajungi acasa si totul va fi bine.

HOROSCOP 5-11 aprilie FECIOARA

Ai nevoie de o discutie cu partenerul, pentru a va clarifica sentimentele si pentru a te relaxa putin. Fecioarele singure trec prin perioada perfecta pentru a face primul pas catre o persoana care le starneste interesul. Initiativa va fi rasplatita de astre.

HOROSCOP 5-11 aprilie BALANTA

Ai nevoie sa te relaxezi si sa nu mai lasi emotiile toxice sa iti afecteze viata de cuplu. Discuta deschis si sincer cu perechea ta si gasiti impreuna cele mai bune solutii pentru voi.

Pentru Balantele singure nu este cea mai buna perioada, insa ziua de duminica ar putea veni cu o surpriza placuta.

HOROSCOP 5-11 aprilie SCORPION

Zilele urmatoare iti vor da o lectie despre iubire si relatii. Emotiile prea puternice te impiedica sa gandesti rational, iar asta iti poate crea neplaceri in cuplu. Amana pentru duminica orice discutie cu partenerul pentru ca abia atunci astrele favorizeaza comunicarea sincera si gandirea limpede.

HOROSCOP 5-11 aprilie SAGETATOR

Sinceritatea si calmul pot fi cheia succesului in relatie in aceasta perioada marcata de emotii puternice si pasiuni ce pot ajunge sa creeze tensiuni intre voi. Cauta sa va apropiati mai mult in aceste zile, discutati sincer toate lucrurile care trebuie discutate si lasa aroganta deoparte, pentru ca nu iti va aduce nimic bun.

HOROSCOP 5-11 aprilie CAPRICORN

Te asteapta momente frumoase alaturi de partener, daca reusesti sa pastrezi o atitudine pozitiva si sa iti controlezi emotiile. Astrele te fac incapatanat si lipsit de tact in aceasta perioada, draga Capricornule!

HOROSCOP 5-11 aprilie VARSATOR

Relatia ta este intr-un punct foarte bun si nimic nu va poate tulbura linistea si sentimentele. Ceva tensiuni ar putea sa apara undeva spre mijlocul saptamanii, insa cu atitudinea potrivita ele vor trece aproape neobservate.

HOROSCOP 5-11 aprilie PESTI

Relatia ta avanseaza cu pasi mici. Totul depinde de felul in care reusesti sa comunici cu partenerul si sa gestionati impreuna lucrurile neplacute. Ai nevoie de multa rabdare in aceste zile, mai ales ca ai parte de influente negative puternice.

FOTO: rawpixel.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro