Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop dragoste #horoscop

HOROSCOP dragoste 8-14 februarie. Emotiile puternice si nesiguranta creeaza probleme in relatii

Saptamana care se incheie cu Ziua Indragostitilor este una marcata de o emotivitate crescuta, ce poate duce la tensiuni intre parteneri.

HOROSCOP dragoste 8-14 februarie. Previziuni pentru toate zodiile

Autocontrolul este cheia fericirii in aceste zile. O zodie are parte de surprize venite din trecut, insa ar trebui sa se gandeasca bine inainte de a acorda o noua sansa.

HOROSCOP 8-14 februarie BERBEC

Trebuie sa fii deschis cu partenerul si sa eviti sa incerci sa-l controlezi. Tendinta ta de a cere mereu mai mult de la el risca sa strice echilibrul relatiei. Este momentul sa intelegi ca totul este provocat de lipsa ta de incredere in sine si sa lucrezi la recapatarea ei.

Weekendul de Valentine's Day va fi un bun prilej de discutii si analiza si, cu realism si intelegere, veti reusi sa va clarificati problemele sentimentale.

HOROSCOP 8-14 februarie TAUR

Te asteapta o saptamana interesanta in amor, cu conditia sa te uiti bine in tine, sa fii sincer si cu tine, si cu partenerul. Evita sa lasi emotiile sa te conduca la reactii si comportamente extreme. Vei avea parte de surprize si schimbari care iti vor imbunatati viata sentimentala, mai ales daca nu te afli intr-o relatie.

Este o perioada favorabila pentru a cunoaste pe cineva nou si, poate, pentru a incepe o relatie.

HOROSCOP 8-14 februarie GEMENI

Daca esti intr-o relatie, vei avea parte de tensiuni cu partenerul, provocate de supraincarcarea ta emotionala. Cel mai bine este sa fii deschis cu partenerul, sa discutati onest si sa incercati sa va ganditi si la nevoile acestuia, nu doar la propria persoana. Vestea buna este ca, pe masura ce ne apropiem de Ziua Indragostitilor, lucrurile se vor calma si atmosfera va deveni mai calma, mai concilianta.

HOROSCOP 8-14 februarie RAC

Ai ocazia sa dai un refresh relatiei tale. Lasa in urma nesiguranta pentru a face loc pentru lucruri mult mai interesante in viata ta amoroasa. Controleaza-ti schimbarile de stare pentru ca deja ai exagerat cu ele in ultima vreme, iar partenerul s-a cam saturat sa incarci atmosfera dintre voi cu lucruri marunte. Arata-ti dragostea fara limite si vei avea parte de mari surprize.

HOROSCOP 8-14 februarie LEU

Simti nevoia unor discutii serioase cu partenerul pentru ca treci printr-o perioada in care emotivitatea exagerata si nesiguranta te fac sa simti nevoia sa ti se confirme unde va aflati in relatie. Nu da voie emotiilor sa strice atmosfera dintre voi, mai ales ca e o perioada trecatoare.

HOROSCOP 8-14 februarie FECIOARA

Lucrurile merg foarte bine intre tine si partener si tocmai de aceea in bratele lui te simti in siguranta. Relatia este refugiul perfect in fata tuturor problemelor si doar aici gasesti calmul si echilibrul de care ai nevoie.

Fecioarele singure se pot baza pe instinct pentru a sti daca o persoana care le starneste interesul in aceste zile merita cu adevarat o sansa.

HOROSCOP 8-14 februarie BALANTA

Este momentul sa incerci sa iti depasesti nesiguranta emotionala si sa incetezi sa mai ceri lucruri absurde, uneori, de la partener, doar din aceasta cauza. Ai inteles ca trebuie sa te concentrezi mai mult pe relatie si sa faci tot ce iti sta in putere ca lucrurile sa functioneze intre voi.

HOROSCOP 8-14 februarie SCORPION

Esti mai sensibil decat de obicei, dar daca reusesti sa iti controlezi emotiile viata ta sentimentala nu va avea de suferit. Spre sfarsitul saptamanii reusesti sa discuti cu partenerul despre anumite lucruri care v-au indepartat in ultima vreme si, impreuna, veti gasi solutiile de care aveti atat de multa nevoie.

Scorpionii singuri reusesc sa isi depaseasca temerile si sa comunice mai bine cu o persoana care le-a starnit interesul.

HOROSCOP 8-14 februarie SAGETATOR

Treci printr-o furtuna emotionala care te impiedica sa vezi lucrurile cu luciditate. Este posibil sa ai asteptari nerealiste de la partener si experimentezi o teama, cel mai probabil nejustificata, legata de sinceritatea sentimentelor partenerului. Incearca sa iti controlezi emotiile pentru ca la sfarsitul saptamanii lucrurile se vor calma, iar armonia se va reinstaura in cuplu.

HOROSCOP 8-14 februarie CAPRICORN

Emotia este la cote inalte, te simti vulnerabil si nesigur si ai tendinta sa iti sufoci partenerul cu dovezi de afectiune si cu tentative de manipulare. Ar fi mai bine sa alegi calea dialogului si sa cautati impreuna solutii pentru lucrurile care crezi ca nu functioneaza intre voi.

Capricornii singuri ar putea fi tentati sa intre intr-o relatie noua, insa ar fi bine sa mai amane lucrurile pana cand judecata nu le va mai fi intunecata de emotiile puternice.

HOROSCOP 8-14 februarie VARSATOR

Daca ai fi crezut ca ai gasit linistea in plan sentimental, pregateste-te pentru o reintalnire cu trecutul. O fosta iubire revine in viata ta si iti tulbura gandurile, insa daca reusesti sa iti pastrezi controlul si echilibrul nu vei avea probleme. Mare atentie, insa, sa nu te lasi purtat de valul de emotie si sa strici ceva ce ai construit pana acum. Daca esti intr-o relatie, nu lasa aceasta reintalnire sa o afecteze. Daca esti singur, gandeste-te de doua ori inainte de a acorda o noua sansa.

HOROSCOP 8-14 februarie PESTI

Viata amoroasa este una linistita, daca esti sincer cu partenerul. Acesta iti ofera confortul si echilibrul emotional de care ai nevoie. Nu refuza ceea ce iti ofera comportandu-te brutal, facand mofturi si fiind enervant.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro